Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Los Angeles, Californië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Los Angeles, Californië? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
wo 17/7
wo 24/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Los Angeles, Californië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Los Angeles, Californië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Los Angeles

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Los Angeles

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Los Angeles?

De goedkoopste huurauto's in Los Angeles worden doorgaans gevonden via NU Car. Als je boekt bij NU Car, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €23/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Los Angeles is €23/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Los Angeles heeft de meeste locaties?

Hertz heeft van alle autoverhuurbedrijven in Los Angeles de meeste locaties, met 32 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Los Angeles?

De Nissan Rogue en de Chrysler Pacifica zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Los Angeles. Huurprijzen voor de Nissan Rogue kunnen in Los Angeles verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €42/dag en deze kan zelfs slechts €9/ dag zijn. De huurprijzen voor de Chrysler Pacifica kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €71/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €46/dag.

Los Angeles, Californië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Los Angeles

Klein auto's

€33 - €62

Alle typen auto's

€44 - €74

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Los Angeles, De Verenigde Staten is €45. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 29% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €33 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 17% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Los Angeles die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Los Angeles, De Verenigde Staten is €47. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 11% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €43 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 13% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Los Angeles die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Los Angeles, De Verenigde Staten is €71. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €37 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 23% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Los Angeles die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Los Angeles, De Verenigde Staten is €55. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in april. De prijs is dan 26% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €41 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Los Angeles die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Los Angeles, De Verenigde Staten is €45. De goedkoopste periode om een busje te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in februari. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €34 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 17% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Los Angeles, De Verenigde Staten is €52. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €36 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor luxe auto huurauto's in Los Angeles die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Los Angeles, De Verenigde Staten is €65. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €44 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor cabrio huurauto's in Los Angeles die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€27/dag

15 jul. - 8 aug.
Volkswagen Polo
Peugeot 308
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€28/dag

15 jul. - 8 aug.
Peugeot 308

Overzicht autoverhuur Los Angeles

Alle bekende autoverhuurders in Los Angeles, Californië

Enterprise Rent-A-Car

32 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Globaal

7,8

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,8

Sixt

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

7,8

Globaal

7,3

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

7,1

Midway

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

6,8

Globaal

6,2

Ophalen/inleveren

5,8

Prijs-kwaliteit

6,7

Avis

13 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,7

Comfort

6,7

Globaal

5,7

Ophalen/inleveren

5,9

Prijs-kwaliteit

5,9

Hertz

30 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,4

Globaal

5,6

Ophalen/inleveren

5,5

Prijs-kwaliteit

5,8

Budget

13 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,5

Globaal

5,4

Ophalen/inleveren

5,5

Prijs-kwaliteit

5,6

Thrifty

8 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,3

Comfort

6,3

Globaal

5,3

Ophalen/inleveren

5,1

Prijs-kwaliteit

5,8

Airport Van

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,4

Comfort

5,5

Globaal

4,8

Ophalen/inleveren

4,7

Prijs-kwaliteit

5,3

Korte feitjes over huurauto's in Los Angeles

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Los Angeles

Populairste verhuurder

Dollar

Populaire typen auto's

SUV, Standard, Intermediate

Goedkoopste huurauto

€34

Populairste model

Nissan Rogue
Het populairste autoverhuurbedrijf in Los Angeles dat deze maand op momondo werd gevonden, is Dollar. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Budget en Europcar
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Los Angeles: SUV, Standard en Intermediate.
De laagste prijs voor een huurauto in Los Angeles is €34/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €48/dag.
Het populairste automodel om te huren in Los Angeles was in de afgelopen 7 dagen de Nissan Rogue. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Chrysler Pacifica.

Met een huurauto rijden in Los Angeles - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Los Angeles zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Los Angeles, Californië in augustus?

Om augustus een weekend een auto te huren in Los Angeles, vonden we prijzen al vanaf €36, en een gemiddelde prijs van €38. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n €39 tot €50.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Los Angeles, Californië-autoverhuur?

De meeste van de Los Angeles autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Los Angeles zoals Enterprise Rent-A-Car, Fox en Avis vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Los Angeles tijdens augustus?

Bij gemiddelde temperaturen van 22 °C en neerslag van 7 mm, is je beste autoverhuuroptie voor de maand augustus een cabriolet. Het huren van een cabriolet in Los Angeles is een geweldige manier om de omgeving te verkennen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het weer niet meewerkt. Het is echter altijd een goed idee om de weersvoorspelling te controleren voordat je op reis gaat en eventuele aanpassingen aan je autoverhuurplannen aan te brengen. Een Cabrio huren in Los Angeles kost gemiddeld €68 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Los Angeles, Californië?

Wanneer je een huurauto boekt in Los Angeles, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 40 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Los Angeles zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Los Angeles bevindt.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 4 Series Convertible huren in Los Angeles?

Hoe is het weer in Los Angeles, CA in juli?

Het weer in Los Angeles is in de maand juli gewoonlijk 23 °C en de verwachte neerslag is 0 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Los Angeles hetzelfde als in de rest van Californië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Los Angeles voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand juli in Californië ongeveer 20 °C is en er 0,5 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Los Angeles bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Los Angeles worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Los Angeles?

Per juli 2024 zijn er 208 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Los Angeles.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Los Angeles?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Los Angeles. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Los Angeles?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Los Angeles. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Los Angeles?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Los Angeles krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Los Angeles?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Los Angeles, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Los Angeles met gratis annuleren?

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in Los Angeles.

Kan ik op momondo een auto huren in Los Angeles met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Los Angeles.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Los Angeles met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Los Angeles.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Los Angeles met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Los Angeles met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Los Angeles te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 17/7
Middag
wo 24/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Los Angeles

Populaire typen huurauto's in Los Angeles