Huurauto's in Los Angeles, Californië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Los Angeles, CA? Start je zoektocht hier!

Los Angeles, CA, De Verenigde Staten
29 okt. — 5 nov.
Zelfde inleverlocatie
Los Angeles, CA, De Verenigde Staten
vr 29/10
Middag
vr 5/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Los Angeles, Californië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€23 - €50

Alle typen auto's

€29 - €50

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Los Angeles, De Verenigde Staten is €24. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 8% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €23 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 38% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Los Angeles die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Los Angeles, De Verenigde Staten is €30. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in mei. De prijs is dan 4% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €30 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 23% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Los Angeles die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Los Angeles, De Verenigde Staten is €32. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in december. De prijs is dan 7% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €30 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 20% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Los Angeles die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Los Angeles, De Verenigde Staten is €27. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Los Angeles, De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €29 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 33% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Los Angeles. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Los Angeles verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Los Angeles die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Los Angeles

Alle bekende autoverhuurders in Los Angeles, CA
25 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

6,7

Totaalscore

6,1

Ophalen/Inleveren

5,8

Waar voor je geld

6,4
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,2

Totaalscore

7,8

Ophalen/Inleveren

7,6

Waar voor je geld

7,8
32 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,6

Totaalscore

7,4

Ophalen/Inleveren

7,3

Waar voor je geld

7,4
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

7,4

Totaalscore

6,8

Ophalen/Inleveren

6,4

Waar voor je geld

7,0
14 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,3

Totaalscore

6,7

Ophalen/Inleveren

6,5

Waar voor je geld

6,8
9 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,2

Totaalscore

6,7

Ophalen/Inleveren

6,4

Waar voor je geld

6,8
13 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,7

Comfort

6,8

Totaalscore

6,2

Ophalen/Inleveren

5,9

Waar voor je geld

6,3
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,9

Totaalscore

6,7

Ophalen/Inleveren

6,3

Waar voor je geld

6,9

Afstand tot populaire hotels vanaf Los Angeles, CA

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Los Angeles

Autoverhuur in Los Angeles

25.708 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Los Angeles voor oktober.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Los Angeles autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Hertz, Enterprise, en Dollar zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Los Angeles te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Los Angeles deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Los Angeles, CA-autoverhuur?

De meeste van de Los Angeles autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Los Angeles zoals Hertz, Fox en Enterprise vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Los Angeles tijdens november?

Het huren van een standaard type auto in Los Angeles gedurende de maand november is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 15 °C en neerslag rond de 62 mm in november, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Los Angeles kost gemiddeld €46 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Los Angeles heeft de meeste locaties?

32 locaties zijn er te vinden in Los Angeles, CA. Bij deze Enterprise locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n €69/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Los Angeles, CA?

Wanneer je een huurauto boekt in Los Angeles, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 40 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Los Angeles zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Los Angeles bevindt.

Welke auto huren de meeste mensen in Los Angeles?

De meeste momondo-gebruikers huren de Hyundai Accent in Los Angeles, maar de Ford Escape is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Hyundai Accent te huren: de prijzen zijn gemiddeld €31 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Hyundai Accent in Los Angeles voor slechts €0 per dag. De Ford Escape in Los Angeles kost gemiddeld €39 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij €5 per dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Los Angeles?

Alamo is het populairste autoverhuurbedrijf met de Audi A4 te huur in Los Angeles. De prijs om de Audi A4 huren bij Alamo is gemiddeld €62/dag.De verhuurder heeft ook andere huuropties voor de Luxe in Los Angeles, zoals de Cadillac XTS, als je de Audi A4 niet kunt boeken voor verhuur.

Hoe is het weer in Los Angeles, CA in oktober?

Het weer in Los Angeles is in de maand oktober gewoonlijk 20 °C en de verwachte neerslag is 12 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

De temperaturen in Los Angeles zijn tijdens oktober doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Los Angeles hetzelfde als in de rest van Californië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Los Angeles voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand oktober in Californië ongeveer 18 °C is en er 18,6 mm aan verwachte neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Los Angeles

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Los Angeles

Ontdek meer huurtauto’s in Californië

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals , en in Californië

Start met het plannen van je reis naar Los Angeles