Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in New York

Op zoek naar goedkope autoverhuur in New York? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
do 18/7
do 25/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in New York

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in New York
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in New York

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in New York

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in New York?

De goedkoopste huurauto's in New York worden doorgaans gevonden via Dollar. Als je boekt bij Dollar, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €32/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in New York is €53/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in New York heeft de meeste locaties?

Hertz heeft van alle autoverhuurbedrijven in New York de meeste locaties, met 17 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in New York?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in New York voor de Toyota RAV4 met een prijs van €60/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Chrysler Pacifica voor een gemiddelde van €118/dag. Onze gebruikers vonden de Toyota RAV4 om in New York te huren voor slechts €30/dag en de Chrysler Pacifica voor slechts €49/dag.

New York huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in New York

Klein auto's

€41 - €92

Alle typen auto's

€54 - €136

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in New York, De Verenigde Staten is €65. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in New York, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 37% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €41 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 23% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in New York die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in New York, De Verenigde Staten is €63. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in New York, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €48 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in New York die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in New York, De Verenigde Staten is €112. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in New York, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 46% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €62 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 26% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in New York die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in New York, De Verenigde Staten is €87. De goedkoopste periode om een SUV te huren in New York, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €57 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 4% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in New York die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in New York, De Verenigde Staten is €99. De goedkoopste periode om een busje te huren in New York, De Verenigde Staten is in januari. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €61 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in New York, De Verenigde Staten is €72. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in New York, De Verenigde Staten is in mei. De prijs is dan 59% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €30 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 15% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Renault Mégane
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€42/dag

7 aug. - 19 aug.
Renault Mégane
Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€45/dag

7 aug. - 19 aug.
Opel Astra
Fiat 500
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€58/dag

7 aug. - 19 aug.
Fiat 500

Overzicht autoverhuur New York

Alle bekende autoverhuurders in New York

Kyte

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Alamo

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,5

Globaal

8,4

Ophalen/inleveren

8,4

Prijs-kwaliteit

8,2

National

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,3

Globaal

8,4

Ophalen/inleveren

8,3

Prijs-kwaliteit

7,9

Enterprise Rent-A-Car

16 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,3

Globaal

8,2

Ophalen/inleveren

8,1

Prijs-kwaliteit

7,8

Avis

13 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,5

Globaal

7,0

Ophalen/inleveren

7,0

Prijs-kwaliteit

6,8

Hertz

18 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

7,1

Globaal

6,5

Ophalen/inleveren

6,5

Prijs-kwaliteit

6,3

Sixt

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

7,1

Globaal

6,3

Ophalen/inleveren

6,3

Prijs-kwaliteit

6,2

Budget

6,3
Oké
1 beoordeling8 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,1

Globaal

6,2

Ophalen/inleveren

6,1

Prijs-kwaliteit

6,5

Korte feitjes over huurauto's in New York

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan New York

Populairste verhuurder

Dollar

Populaire typen auto's

SUV, Intermediate, Full-size

Goedkoopste huurauto

€42

Populairste model

Toyota RAV4
Het populairste autoverhuurbedrijf in New York dat deze maand op momondo werd gevonden, is Dollar. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Budget en Thrifty
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in New York: SUV, Intermediate en Full-size.
De laagste prijs voor een huurauto in New York is €42/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €71/dag.
Het populairste automodel om te huren in New York was in de afgelopen 7 dagen de Toyota RAV4. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Chrysler Pacifica.

Met een huurauto rijden in New York - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in New York zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in New York, New York in augustus?

Om augustus een weekend een auto te huren in New York, vonden we prijzen al vanaf €33, en een gemiddelde prijs van €33. Als je een auto voor een week wilt huren, vind je verschillende deals voor zo'n €32. De gemiddelde prijs is hier €58.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn New York, New York-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je New York-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in New York gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in New York tijdens augustus?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan New York in augustus. Gemiddeld ontvangt New York 94 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 21 °C in de maand augustus. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in New York kost gemiddeld €123 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in New York, New York?

40 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor New York, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond New York zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Als je een auto huurt in New York, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 3 Series huren in New York?

Hoe is het weer in New York, NY in juli?

In juli, heeft New York over het algemeen 114 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 25 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in New York, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in New York hetzelfde als in de rest van New York?

Als je op zoek bent naar een huurauto in New York voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand juli in New York ongeveer 23 °C is en er 108,2 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in New York bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in New York worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in New York?

Er zijn 131 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in New York per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in New York?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder New York. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in New York?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in New York. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in New York?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in New York. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in New York?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in New York, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in New York met gratis annuleren?

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in New York.

Kan ik op momondo een auto huren in New York met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in New York kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in New York met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in New York op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in New York met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in New York met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar New York te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 18/7
Middag
do 25/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in New York

Populaire typen huurauto's in New York