Huurauto's in New York, New York

Op zoek naar goedkope autoverhuur in New York, NY? Start je zoektocht hier!

New York, NY, De Verenigde Staten
29 okt. — 5 nov.
Zelfde inleverlocatie
New York, NY, De Verenigde Staten
vr 29/10
Middag
vr 5/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

New York, New York huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€45 - €93

Alle typen auto's

€45 - €90

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in New York, De Verenigde Staten is €50. De goedkoopste periode om een Klein te huren in New York, De Verenigde Staten is in maart. De prijs is dan 10% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €45 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 17% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in New York die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in New York, De Verenigde Staten is €35. De goedkoopste periode om een Medium te huren in New York, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €46 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 40% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in New York die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in New York, De Verenigde Staten is €42. De goedkoopste periode om een Groot te huren in New York, De Verenigde Staten is in juli. De prijs is dan 5% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €41 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 29% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in New York die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in New York, De Verenigde Staten is €60. De goedkoopste periode om een SUV te huren in New York, De Verenigde Staten is in november. De prijs is dan 14% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €52 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New York. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New York verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in New York die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur New York

Alle bekende autoverhuurders in New York, NY
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,7

Totaalscore

8,6

Ophalen/Inleveren

8,6

Waar voor je geld

8,4
15 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,6

Totaalscore

8,4

Ophalen/Inleveren

8,4

Waar voor je geld

8,1
14 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,6

Totaalscore

7,3

Ophalen/Inleveren

7,1

Waar voor je geld

7,0
14 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,6

Totaalscore

7,3

Ophalen/Inleveren

7,2

Waar voor je geld

7,1
7 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,2

Totaalscore

6,6

Ophalen/Inleveren

6,3

Waar voor je geld

6,6
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,0

Totaalscore

6,4

Ophalen/Inleveren

6,2

Waar voor je geld

6,5
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,9

Comfort

6,8

Totaalscore

6,2

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,2
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,3

Totaalscore

6,3

Ophalen/Inleveren

6,2

Waar voor je geld

6,1

Afstand tot populaire hotels vanaf New York, NY

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Autoverhuur in New York

In oktober hebben we 164.596 zoekacties voor autoverhuur in New York uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen New York autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in New York hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Alamo, Enterprise, en Avis. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in New York. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in New York, New York in november?

Om november een weekend een auto te huren in New York, vonden we prijzen al vanaf €43, en een gemiddelde prijs van €50. Als je een auto voor een week wilt huren, vind je verschillende deals voor zo'n €81. De gemiddelde prijs is hier €81.

Welk autoverhuurbedrijf in New York heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van Hertz de beste deals verwachten wanneer je New York bezoekt. Met gemiddelde tarieven van €42/per dag beschikbaar op 14 locaties, is Hertz een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn New York, NY-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je New York-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in New York gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in New York tijdens november?

We raden aan een economy-type auto te huren wanneer je New York bezoekt in de maand november. Hoewel een economy auto niet zo goed met ijs en sneeuw overweg kan, is het een ideale huurauto voor milde temperaturen en regen. In november zijn er in New York temperaturen van gemiddeld 3 °C en 91 mm neerslag - ideale omstandigheden voor het huren van een economy auto. Een Economy huren in New York kost gemiddeld €79 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in New York heeft de meeste locaties?

Het centrum van New York, NY heeft 14 locaties van Avis, met een gemiddeld dagtarief van €51.

Wat is de maximumsnelheid in New York, NY?

40 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor New York, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond New York zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Als je een auto huurt in New York, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in New York?

Alamo is het populairste autoverhuurbedrijf in New York met Audi A4 om te huren. Het huren van een Audi A4 in New York kost ongeveer €92/dag als je deze huurt bij Alamo.

Hoe is het weer in New York, NY in oktober?

In oktober, heeft New York over het algemeen 97 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 15 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in New York, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het weer in New York tijdens oktober heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in New York. Als je comfort belangrijker vindt dan de prijs, overweeg dan een luxe huurauto in New York. Een van de populairste luxe auto's die beschikbaar is, is de Audi A4.

Is het weer in New York hetzelfde als in de rest van New York?

Als je op zoek bent naar een huurauto in New York voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand oktober in New York ongeveer 12 °C is en er 92,6 mm aan verwachte neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in New York

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van New York

Ontdek meer huurtauto’s in New York

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals , en in New York

Start met het plannen van je reis naar New York