Huurauto's in Doha, Qatar

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Doha, Qatar? Start je zoektocht hier!

Doha, Qatar
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Doha, Qatar
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Doha

Alle bekende autoverhuurders in Doha, Qatar
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
5 locaties
5 locaties
5 locaties
4 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Doha, Qatar

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Doha Hamad Intl

Autoverhuur in Doha

In oktober hebben 699 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Doha gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Doha autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Hertz en Budget zijn een paar van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Doha vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Doha. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Doha, Qatar?

De maximumsnelheid in Doha is 100 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Doha heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 120 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Doha op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Welke auto huren de meeste mensen in Doha?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Doha voor de Ford Focus met een prijs van €19/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Hyundai Accent voor een gemiddelde van €20/dag. Onze gebruikers vonden de Ford Focus om in Doha te huren voor slechts €11/dag en de Hyundai Accent voor slechts €11/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Volvo XC90 huren in Doha?

Als je de Volvo XC90 wilt huren in Doha, is Avis het populairste autoverhuurbedrijf in de stad waar dit voertuig (en andere vergelijkbare Luxe om te huren) wordt aangeboden. De Volvo XC90 huren bij Avis in Doha kost gemiddeld €198 per dag.

Hoe is het weer in Doha, Qatar in oktober?

In oktober, heeft Doha over het algemeen 0 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 29 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Doha, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

De temperaturen in Doha zijn tijdens oktober doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Doha hetzelfde als in de rest van Ad Dawhah?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Doha voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand oktober in Ad Dawhah ongeveer 29 °C is en er 0 mm aan verwachte neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Doha