Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Iraklion, Kreta

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Iraklion, Kreta? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
vr 19/7
vr 26/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Iraklion, Kreta

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Iraklion, Kreta
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Iraklion

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Iraklion

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Iraklion?

De goedkoopste huurauto's in Iraklion worden doorgaans gevonden via Right Cars. Als je boekt bij Right Cars, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €6/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Iraklion is €24/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Iraklion?

De Fiat 500C en de Hyundai i10 zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Iraklion. Huurprijzen voor de Fiat 500C kunnen in Iraklion verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €44/dag en deze kan zelfs slechts €27/ dag zijn. De huurprijzen voor de Hyundai i10 kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €17/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €17/dag.

Iraklion, Kreta huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Iraklion

Klein auto's

€5 - €35

Alle typen auto's

€5 - €46

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Iraklion, Griekenland is €15. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Iraklion, Griekenland is in maart. De prijs is dan 69% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €5 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 31% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Iraklion. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Iraklion verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Iraklion die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Iraklion, Griekenland is €21. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Iraklion, Griekenland is in februari. De prijs is dan 58% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €9 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 9% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Iraklion. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Iraklion verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Iraklion, Griekenland is €50. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Iraklion, Griekenland is in mei. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €25 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 54% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Iraklion. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Iraklion verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Iraklion, Griekenland is €19. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Iraklion, Griekenland is in november. De prijs is dan 58% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €8 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 18% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Iraklion. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Iraklion verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Iraklion die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Iraklion, Griekenland is €43. De goedkoopste periode om een busje te huren in Iraklion, Griekenland is in mei. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €32 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 48% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Iraklion. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Iraklion verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Iraklion die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Iraklion, Griekenland is €36. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Iraklion, Griekenland is in november. De prijs is dan 59% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €15 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 37% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Iraklion. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Iraklion verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Volkswagen up!
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€8/dag

21 sep. - 28 sep.
Volkswagen up!
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€9/dag

21 sep. - 28 sep.
Ford Fiesta

Overzicht autoverhuur Iraklion

Alle bekende autoverhuurders in Iraklion, Kreta

Avis

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

9,3

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

9,3

Prijs-kwaliteit

8,6

Dollar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

8,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

7,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Hertz

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

8,6

Globaal

7,3

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

7,3

SURPRICE CAR RENTAL

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

7,2

Globaal

6,0

Ophalen/inleveren

4,4

Prijs-kwaliteit

6,8

GREEN MOTION

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,5

Comfort

4,8

Globaal

4,6

Ophalen/inleveren

4,3

Prijs-kwaliteit

5,5

ADDCAR RENTAL

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Globaal

2,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Greenways Rent A Car

5 locaties

Autounion Car Rental

4 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Iraklion

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Iraklion

Populairste verhuurder

SURPRICE CAR RENTAL

Populaire typen auto's

Mini, Economy, Compact

Goedkoopste huurauto

€10

Populairste model

Fiat 500C
Het populairste autoverhuurbedrijf in Iraklion dat deze maand op momondo werd gevonden, is SURPRICE CAR RENTAL . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Zezgo en Right Cars
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Iraklion: Mini, Economy en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Iraklion is €10/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €24/dag.
Het populairste automodel om te huren in Iraklion was in de afgelopen 7 dagen de Fiat 500C. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Hyundai i10.

Met een huurauto rijden in Iraklion - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Iraklion zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Iraklion, Griekenland in augustus?

Om augustus een weekend een auto te huren in Iraklion, vonden we prijzen al vanaf €23, en een gemiddelde prijs van €23. Als je een auto voor een week wilt huren, vind je verschillende deals voor zo'n €12. De gemiddelde prijs is hier €32.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Iraklion, Griekenland-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Iraklion-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Iraklion gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Iraklion, Griekenland?

Reizigers die een auto huren in Iraklion, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Iraklion zijn over het algemeen 90 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 130 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A3 Cabriolet huren in Iraklion?

Is het weer in Iraklion hetzelfde als in de rest van Kreta?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Kreta of de nabijgelegen gebieden in juli met Iraklion als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 26 °C verwachten en ongeveer 2 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Iraklion bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Iraklion zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Iraklion?

Per juli 2024 zijn er 148 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Iraklion.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Iraklion?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Iraklion. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Iraklion?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Iraklion. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Iraklion?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Iraklion boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Iraklion?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Iraklion door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Iraklion met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Iraklion en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Iraklion met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Iraklion met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Iraklion met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Iraklion.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Iraklion met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Iraklion met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Iraklion te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
vr 19/7
Middag
vr 26/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Iraklion

Populaire typen huurauto's in Iraklion