Huurauto's in Iraklion, Griekenland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Iraklion, Griekenland? Start je zoektocht hier!

Iraklion, Heraklion, Griekenland
29 okt. — 5 nov.
Zelfde inleverlocatie
Iraklion, Heraklion, Griekenland
vr 29/10
Middag
vr 5/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Iraklion, Griekenland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€14 - €31

Alle typen auto's

€14 - €39

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Iraklion, Griekenland is €13. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Iraklion, Griekenland is in november. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €14 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Iraklion. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Iraklion verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Iraklion die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Iraklion

Alle bekende autoverhuurders in Iraklion, Griekenland
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

5,3
6 locaties
5 locaties
4 locaties
4 locaties
4 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Iraklion, Griekenland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Iraklion

Autoverhuur in Iraklion

1.518 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Iraklion met momondo in oktober.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Iraklion autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Budget, Enterprise, en Dollar zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Iraklion te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Iraklion deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Iraklion heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van Autocandia de beste deals verwachten wanneer je Iraklion bezoekt. Met gemiddelde tarieven van €13/per dag beschikbaar op 3 locaties, is Autocandia een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Iraklion, Griekenland-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Iraklion-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Iraklion gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Iraklion, Griekenland?

Reizigers die een auto huren in Iraklion, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Iraklion zijn over het algemeen 90 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 130 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Welke auto huren de meeste mensen in Iraklion?

De Fiat Panda is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Iraklion. Onze gebruikers vonden in Iraklion, prijzen voor Fiat Panda van slechts €3/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer €14/dag. Een andere populaire huurauto in Iraklion is de Hyundai Accent, voor gemiddeld €17/dag en er zijn ook deals voor slechts €3/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 4 Series Convertible huren in Iraklion?

Hertz is het populairste autoverhuurbedrijf met de BMW 4 Series Convertible te huur in Iraklion. De prijs om de BMW 4 Series Convertible huren bij Hertz is gemiddeld €254/dag.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het weer in Iraklion tijdens oktober heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Iraklion.

Is het weer in Iraklion hetzelfde als in de rest van Kreta?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Kreta of de nabijgelegen gebieden in oktober met Iraklion als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 20 °C verwachten en ongeveer 87,8 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Iraklion

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Iraklion

Ontdek meer huurtauto’s in Heraklion

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals , en in Heraklion

Start met het plannen van je reis naar Iraklion