Huurauto's in Thessaloniki, Griekenland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Thessaloniki, Griekenland? Start je zoektocht hier!

Thessaloniki, MC, Griekenland
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Thessaloniki, MC, Griekenland
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Thessaloniki

Alle bekende autoverhuurders in Thessaloniki, Griekenland
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

7,9

Totaalscore

7,9

Ophalen/Inleveren

8,2

Waar voor je geld

7,8
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

8,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,6

Comfort

4,8

Totaalscore

4,8

Ophalen/Inleveren

5,2

Waar voor je geld

5,6
8 locaties
7 locaties
6 locaties
5 locaties
4 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Thessaloniki, Griekenland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Thessaloniki Makedonia

Autoverhuur in Thessaloniki

In oktober hebben we 86 zoekacties voor autoverhuur in Thessaloniki uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Thessaloniki autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Avis en Europcar zijn een aantal van de bedrijven die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Thessaloniki te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Thessaloniki deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Thessaloniki heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Dagtarieven van SURPRICE CAR RENTAL zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van €17/per dag wanneer je een auto huurt in Thessaloniki. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun 4 locaties in Thessaloniki is €11/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Thessaloniki, Griekenland-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Thessaloniki-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Thessaloniki gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Thessaloniki, Griekenland?

Reizigers die een auto huren in Thessaloniki, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Thessaloniki zijn over het algemeen 90 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 130 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Welke auto huren de meeste mensen in Thessaloniki?

De Ford Ka huren in Thessaloniki is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Hyundai Accent. Onze gebruikers vonden deals voor de Ford Ka in Thessaloniki voor gemiddeld €13 per dag en voor slechts €1 per dag. Het kost gemiddeld €17 per dag om de Hyundai Accent te huren in Thessaloniki, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts €2 per dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Volvo XC60 huren in Thessaloniki?

Bij Avis kun je de Volvo XC60 huren in Thessaloniki voor gemiddeld €125/dag. De beschikbaarheid van de Volvo XC60 om te huren in Thessaloniki kan verschillen, dus probeer het huren van een auto niet last-minute te plannen.

Hoe is het weer in Thessaloniki, Griekenland in oktober?

Tijdens de maand oktober is de gemiddelde temperatuur in Thessaloniki 16 °C en de verwachte neerslag 41 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Thessaloniki.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het klimaat in Thessaloniki heeft doorgaans tijdens oktober geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Thessaloniki. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Thessaloniki vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Fiat Panda en de Fiat 500.

Is het weer in Thessaloniki hetzelfde als in de rest van Centraal Macedonië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Thessaloniki voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand oktober is het van belang om te weten dat de rest van Centraal Macedonië gewoonlijk een temperatuur heeft van 16 °C en er over het algemeen 41 mm neerslag valt.


Ontdek meer huurtauto’s in Centraal Macedonië

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals , en in Centraal Macedonië

Start met het plannen van je reis naar Thessaloniki