Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Fez, Fès-Meknès

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Fez, Fès-Meknès? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
zo 23/6
zo 30/6

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Fez, Fès-Meknès

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Fez, Fès-Meknès
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Fez

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Fez

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Fez?

De goedkoopste huurauto's in Fez worden doorgaans gevonden via UNITED RENT A CAR. Als je boekt bij UNITED RENT A CAR, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €8/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Fez is €18/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Fez?

Voor gemiddeld €41/dag (en vanaf slechts €14/dag) zijn de huurauto’s Fiat Tipo in Fez het populairst bij onze gebruikers. De Kia Carens huren in Fez voor gemiddeld €46/dag (€27/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

Fez, Fès-Meknès huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Fez

Klein auto's

€11 - €34

Alle typen auto's

€15 - €65

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Fez, Marokko is €20. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Fez, Marokko is in februari. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €11 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 32% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Fez. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Fez verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Fez die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Fez, Marokko is €32. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Fez, Marokko is in februari. De prijs is dan 38% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €20 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 10% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Fez. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Fez verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Fez die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Fez, Marokko is €57. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Fez, Marokko is in april. De prijs is dan 8% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €53 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 50% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Fez. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Fez verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Fez, Marokko is €40. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Fez, Marokko is in februari. De prijs is dan 49% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €21 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 30% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Fez. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Fez verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Fez die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Fez, Marokko is €44. De goedkoopste periode om een busje te huren in Fez, Marokko is in november. De prijs is dan 52% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €22 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 36% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Fez. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Fez verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Fez die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€13/dag

3 jul. - 16 jul.
Citroen C1
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€13/dag

3 jul. - 16 jul.
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€14/dag

3 jul. - 16 jul.
Volkswagen Golf

Overzicht autoverhuur Fez

Alle bekende autoverhuurders in Fez, Fès-Meknès

Autounion Car Rental

3 locaties

ADDCAR RENTAL

2 locaties

Hire Automotive Group

5 locaties

GREEN MOTION

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Globaal

4,0

Ophalen/inleveren

4,0

Prijs-kwaliteit

4,0

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Globaal

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

AIRCAR

4 locaties

Sunnycars

4 locaties

AbbyCar Car Rentals

2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Fez

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Fez

Populairste verhuurder

UNITED RENT A CAR

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€11

Populairste model

Fiat Tipo
Het populairste autoverhuurbedrijf in Fez dat deze maand op momondo werd gevonden, is UNITED RENT A CAR. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Locationauto en ADDCAR RENTAL
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Fez: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Fez is €11/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €19/dag.
Het populairste automodel om te huren in Fez was in de afgelopen 7 dagen de Fiat Tipo. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Kia Carens.

Met een huurauto rijden in Fez - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Fez zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Fez, Marokko in juli?

Volgens onze data biedt de autoverhuur in het weekend in juli in Fez rond de €10 kosten. €10 is de laagste prijs die we tot nu toe hebben gevonden voor Fez. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n €214 tot €214.

Wat is de maximumsnelheid in Fez, Marokko?

Reizigers die een auto huren in Fez, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Fez zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Fez, Marokko in juni?

Het weer in Fez is in de maand juni gewoonlijk 22 °C en de verwachte neerslag is 15 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Fez hetzelfde als in de rest van Fès-Meknès?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Fez voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juni is het van belang om te weten dat de rest van Fès-Meknès gewoonlijk een temperatuur heeft van 22 °C en er over het algemeen 15 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Fez bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Fez worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Fez?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Fez is 72 per juni 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Fez?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Fez. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Fez?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Fez. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Fez?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Fez. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Fez?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Fez door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Fez met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Fez met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Fez met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Fez kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Fez met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Fez op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Fez met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Fez met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Fez te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
zo 23/6
Middag
zo 30/6
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen