Huurauto's in Marokko

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Marokko? Start je zoektocht hier!

Tanger, Marokko
9 dec. — 16 dec.
Zelfde inleverlocatie
Tanger, Marokko
vr 9/12
Middag
vr 16/12
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Beste gevonden deals voor huurauto's in Marokko

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Marokko
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€16/dag

12 dec. - 18 dec.
Renault Zoe
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€16/dag

2 jan. - 8 jan.
Citroen C1
Renault Mégane
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€18/dag

2 jan. - 8 jan.
Renault Mégane
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€16/dag

7 dec. - 17 dec.
Citroen C1
Opel Mokka
of vergelijkbaar Middenklasse SUV
Max. 5 passagiers

€28/dag

2 jan. - 8 jan.
Opel Mokka
Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€26/dag

7 dec. - 17 dec.
Opel Astra
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€18/dag

2 jan. - 8 jan.
Peugeot 2008
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€18/dag

7 dec. - 17 dec.
Renault Zoe
BMW 2 Series Active Tourer
of vergelijkbaar Standaard
Max. 5 passagiers

€42/dag

9 dec. - 25 dec.
BMW 2 Series Active Tourer

Marokko huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Marokko

Huurauto's: Klein

€19 - €55

Alle typen auto's

€19 - €130

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Marokko is €34. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Marokko is in januari. De prijs is dan 46% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €19 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 42% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Klein huurauto's in Marokko die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Marokko is €49. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Marokko is in april. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €28 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 17% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Medium huurauto's in Marokko die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Marokko is €92. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Marokko is in september. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €96 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 35% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Marokko is €60. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Marokko is in januari. De prijs is dan 73% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €17 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 2% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Marokko die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Marokko is €44. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Marokko is in november. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €33 per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 25% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Luxe in Marokko is €109. De goedkoopste periode om een Luxe te huren in Marokko is in oktober. De prijs is dan 21% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €87 per dag. De prijs voor het huren van een Luxe is doorgaans 45% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Marokko. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Marokko verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€16/dag

12 dec. - 18 dec.
Renault Zoe
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€16/dag

2 jan. - 8 jan.
Citroen C1

Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Marokko

Nabijgelegen trekpleisters:

Agadir Beach199,9 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Agadir Beach379,6 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Agadir Beach683,5 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Marokko

Hieronder staan de populairste hotels in Marokko

Autoverhuur in Marokko

Kom alles te weten over auto huren in Marokko zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Locationauto is het meest betaalbare autoverhuurbedrijf in Marokko, met prijzen voor slechts €11 per dag in sommige delen van het land. Ter vergelijking: de gemiddelde prijs om een auto te huren in Marokko is €22 per dag.

AIRCAR is de populairste autoverhuurder in Marokko met 36% van de momondo-gebruikers die voor deze verhuurder kozen in de afgelopen maand. AIRCAR heeft ook 13 beoordelingen en een score van 4,6 uit 10, wat deze autoverhuurder een populaire keuze maakt onder reizigers.

Het autoverhuurbedrijf met de meeste locaties in Marokko is Sunnycars. Op dit moment hebben zij 42 locaties die gevonden kunnen worden op vliegvelden en in het centrum van verschillende steden door het hele land.

Mensen rijden op de rechterkant in Marokko. Als je naar Marokko reist vanuit een land dat aan de andere kant van de weg rijdt, kan het even wennen zijn, vooral als je van plan bent een auto te huren tijdens het verblijf.

Marokko heeft een wegkwaliteitsscore van 4,3 op een schaal van 1 tot 7, waarbij 1 de laagste score is. Dit zet Marokko op plaats 55 van de 137 landen voor wegomstandigheden. Mogelijk merk je dat afhankelijk van waar je binnen Marokko reist, de wegkwaliteit kan variëren.

De wettelijke limiet voor alcohol in het bloed (BAG) in Marokko is 0,06%. Het is echter belangrijk om de regionale of lokale wetgeving te controleren, omdat deze limiet soms anders kan zijn. De BAG in Marokko kan ook variëren op basis van leeftijd, rijervaring en of je al dan niet een bedrijfsvoertuig bestuurt. Marokko heeft strikte wetten tegen personen die alcohol nuttigen en rijden als ze jonger zijn dan de wettelijke leeftijd van 16 om te drinken.

Er zijn veel verschillende soorten huurauto's om uit te kiezen, maar als het gaat om een bezoek aan Marokko, is het meest populaire type een Economy. Naar schatting koos 22% van onze gebruikers in de afgelopen 30 dagen voor een Economy en betaalde gemiddeld €13 per dag voor de huur. Houd er rekening mee dat je meer dan welkom bent om een ander type huurauto te selecteren op basis van je budget, je geplande activiteiten en het weer.


Start met het plannen van je reis naar Marokko


Waarom zou ik momondo gebruiken?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Marokko krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Marokko, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Marokko met gratis annuleren.

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Marokko.

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Marokko op momondo.

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Marokko met een onbeperkt aantal kilometers.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met vertrouwen
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.