Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Milaan, Lombardije

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Milaan, Lombardije? Start je zoektocht hier!

Milaan, Milano, Italië
26 apr. — 3 mei.
Milaan, Milano, Italië
vr 26/4
Middag
vr 3/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Milaan, Lombardije

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Milaan, Lombardije
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Milaan, Lombardije huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Milaan

Klein auto's

€7 - €40

Alle typen auto's

€15 - €60

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Milaan, Italië is €22. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Milaan, Italië is in november. De prijs is dan 70% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €7 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 37% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Milaan. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Milaan verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Milaan die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Milaan, Italië is €51. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Milaan, Italië is in december. De prijs is dan 75% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €13 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 31% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Milaan. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Milaan verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Milaan die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Milaan, Italië is €90. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Milaan, Italië is in februari. De prijs is dan 67% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €30 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 60% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Milaan. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Milaan verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Milaan, Italië is €46. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Milaan, Italië is in januari. De prijs is dan 64% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €17 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Milaan. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Milaan verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Milaan die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Milaan, Italië is €62. De goedkoopste periode om een busje te huren in Milaan, Italië is in januari. De prijs is dan 63% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €23 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 42% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Milaan. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Milaan verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€10/dag

18 mei. - 20 mei.
Citroen C1
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€11/dag

19 mei. - 21 mei.
Renault Zoe
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€12/dag

19 mei. - 21 mei.
Volkswagen Golf

Statistieken en trends voor huurauto's in Milaan

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Milaan

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Milaan?

De goedkoopste huurauto's in Milaan worden doorgaans gevonden via AcaRent. Als je boekt bij AcaRent, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Milaan is €17/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Milaan heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Milaan de meeste locaties, met 35 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Milaan?

De Fiat Panda is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Milaan. Onze gebruikers vonden in Milaan, prijzen voor Fiat Panda van slechts €4/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer €20/dag. Een andere populaire huurauto in Milaan is de Fiat 500, voor gemiddeld €22/dag en er zijn ook deals voor slechts €6/dag.

Overzicht autoverhuur Milaan

Alle bekende autoverhuurders in Milaan, Lombardije

keddy by Europcar

13 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Dollar

12 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

7,6

Globaal

7,3

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

7,3

Hertz

21 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,0

Globaal

6,6

Ophalen/inleveren

6,5

Prijs-kwaliteit

6,6

DRIVALIA

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

6,0

Globaal

6,0

Ophalen/inleveren

6,3

Prijs-kwaliteit

7,0

Thrifty

11 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

6,8

Globaal

5,2

Ophalen/inleveren

5,7

Prijs-kwaliteit

5,4

Budget

12 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,3

Comfort

5,3

Globaal

4,5

Ophalen/inleveren

4,7

Prijs-kwaliteit

4,4

Avis

12 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,8

Comfort

4,5

Globaal

4,0

Ophalen/inleveren

3,8

Prijs-kwaliteit

3,9

Sunnycars

35 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Milaan

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Milaan

Populairste verhuurder

AcaRent

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€13

Populairste model

Fiat Panda
Het populairste autoverhuurbedrijf in Milaan dat deze maand op momondo werd gevonden, is AcaRent. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn NOLEGGIARE en SURPRICE CAR RENTAL
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Milaan: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Milaan is €13/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €24/dag.
Het populairste automodel om te huren in Milaan was in de afgelopen 7 dagen de Fiat Panda. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Class Economy Car.

Met een huurauto rijden in Milaan - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Milaan zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Milaan, Italië-autoverhuur?

De meeste van de Milaan autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Milaan zoals MAGGIORE , keddy by Europcar en Ok Mobility vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Milaan tijdens mei?

Het huren van een standaard type auto in Milaan gedurende de maand mei is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 19 °C en neerslag rond de 93 mm in mei, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Milaan kost gemiddeld €42 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Milaan, Italië?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Milaan, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Milaan zijn respectievelijk 130 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Milaan, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Fiat 500C huren in Milaan?

Hoe is het weer in Milaan, Italië in april?

Tijdens de maand april is de gemiddelde temperatuur in Milaan 11 °C en de verwachte neerslag 106 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Milaan.

Is het weer in Milaan hetzelfde als in de rest van Lombardije?

Het klimaat in Lombardije in april is gewoonlijk 11 °C met een verwachte neerslag van 101,7 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Milaan voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Milaan bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Milaan worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Milaan?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Milaan is 382 per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Milaan?

In een aantal landen, waaronder Milaan, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Milaan?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Milaan. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Milaan?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Milaan boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Milaan?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Milaan door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Milaan met gratis annuleren?

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in Milaan.

Kan ik op momondo een auto huren in Milaan met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Milaan.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Milaan met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Milaan met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Milaan met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Milaan vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Milaan te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
vr 26/4
Middag
vr 3/5
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Milaan

Populaire typen huurauto's in Milaan