Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Napels, Campania

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Napels, Campania? Start je zoektocht hier!

Napels, Napels, Italië
25 apr. — 2 mei.
Napels, Napels, Italië
do 25/4
Middag
do 2/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Napels, Campania

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Napels, Campania
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Napels, Campania huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Napels

Klein auto's

€5 - €49

Alle typen auto's

€5 - €62

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Napels, Italië is €25. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Napels, Italië is in januari. De prijs is dan 80% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €5 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 27% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Napels. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Napels verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Napels die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Napels, Italië is €50. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Napels, Italië is in februari. De prijs is dan 77% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €12 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 34% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Napels. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Napels verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Napels die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Napels, Italië is €60. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Napels, Italië is in november. De prijs is dan 7% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €56 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 44% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Napels. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Napels verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Napels, Italië is €43. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Napels, Italië is in februari. De prijs is dan 73% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €12 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 23% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Napels. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Napels verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Napels, Italië is €93. De goedkoopste periode om een busje te huren in Napels, Italië is in september. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €137 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 64% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Napels. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Napels verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Napels, Italië is €33. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Napels, Italië is in oktober. De prijs is dan 8% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €37 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 0% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Napels. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Napels verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€10/dag

18 mei. - 23 mei.
Renault Zoe
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€11/dag

18 mei. - 23 mei.
Renault Zoe
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€12/dag

18 mei. - 23 mei.
Volkswagen Golf

Statistieken en trends voor huurauto's in Napels

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Napels

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Napels?

De goedkoopste huurauto's in Napels worden doorgaans gevonden via Ace. Als je boekt bij Ace, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Napels is €20/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Napels heeft de meeste locaties?

Leasys Rent heeft van alle autoverhuurbedrijven in Napels de meeste locaties, met 11 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Napels?

De Fiat 500 en de Fiat 500X zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Napels. Huurprijzen voor de Fiat 500 kunnen in Napels verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €24/dag en deze kan zelfs slechts €11/ dag zijn. De huurprijzen voor de Fiat 500X kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €37/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €8/dag.

Overzicht autoverhuur Napels

Alle bekende autoverhuurders in Napels, Campania

Thrifty

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,7

Comfort

9,0

Globaal

8,5

Ophalen/inleveren

8,1

Prijs-kwaliteit

7,1

MAGGIORE

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Avis

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,5

Globaal

7,5

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

7,5

Budget

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

7,6

Globaal

6,6

Ophalen/inleveren

6,9

Prijs-kwaliteit

7,2

Dollar

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

7,0

Globaal

6,8

Ophalen/inleveren

7,0

Prijs-kwaliteit

7,0

Hertz

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

7,0

Globaal

6,3

Ophalen/inleveren

5,7

Prijs-kwaliteit

5,9

B-Rent

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

6,0

Globaal

5,0

Ophalen/inleveren

5,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Enterprise Rent-A-Car

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,9

Globaal

1,9

Ophalen/inleveren

1,9

Prijs-kwaliteit

3,9

Korte feitjes over huurauto's in Napels

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Napels

Populairste verhuurder

SURPRICE CAR RENTAL

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€11

Populairste model

Fiat 500
Het populairste autoverhuurbedrijf in Napels dat deze maand op momondo werd gevonden, is SURPRICE CAR RENTAL . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Ace en Galierirent
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Napels: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Napels is €11/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €23/dag.
Het populairste automodel om te huren in Napels was in de afgelopen 7 dagen de Fiat 500. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Fiat 500X.

Met een huurauto rijden in Napels - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Napels zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Napels, Italië-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Napels-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Napels gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Napels tijdens mei?

In de maand mei in Napels schommelen de temperaturen rond de 21 °C, wat perfect is voor het huren van een cabriolet. Met een gemiddelde neerslag van 34 mm in mei in Napels, kun je met een cabriolet genieten van de bezienswaardigheden terwijl je door de straten rijdt. Houd er rekening mee dat je voor je reis misschien het weer wilt controleren, voor het geval dat. Een Cabrio huren in Napels kost gemiddeld €61 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Napels, Italië?

Reizigers die een auto huren in Napels, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Napels zijn over het algemeen 90 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 130 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Fiat 500C huren in Napels?

Hoe is het weer in Napels, Italië in april?

Tijdens de maand april is de gemiddelde temperatuur in Napels 13 °C en de verwachte neerslag 76 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Napels.

Is het weer in Napels hetzelfde als in de rest van Campania?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Napels voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand april in Campania ongeveer 13 °C is en er 58,5 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Napels bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Napels worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Napels?

Per april 2024 zijn er 149 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Napels.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Napels?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Napels. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Napels?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Napels. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Napels?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Napels boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Napels?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Napels een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Napels met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Napels met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Napels met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Napels.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Napels met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in Napels.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Napels met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Napels.


Een makkelijkere manier om je trip naar Napels te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 25/4
Middag
do 2/5
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Napels