Huurauto's in Pisa, Italië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Pisa, Italië? Start je zoektocht hier!

Pisa, TO, Italië
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Pisa, TO, Italië
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Pisa, Italië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€5 - €27

Alle typen auto's

€5 - €111

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Pisa, Italië is €9. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Pisa, Italië is in oktober. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €5 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 58% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Pisa. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Pisa verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Pisa die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Pisa

Alle bekende autoverhuurders in Pisa, Italië
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

6,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,0

Comfort

6,0

Totaalscore

5,0

Ophalen/Inleveren

5,0

Waar voor je geld

6,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

4,9

Totaalscore

3,4

Ophalen/Inleveren

1,9

Waar voor je geld

4,4
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

3,9

Comfort

3,9

Totaalscore

1,9

Ophalen/Inleveren

1,9

Waar voor je geld

1,9
6 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Pisa, Italië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Aeroporto Guglielmo Marconi di Bologna

Autoverhuur in Pisa

9 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Pisa voor oktober.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Pisa autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Dollar, Europcar, en Avis zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Pisa vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Pisa. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Pisa heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Goldcar Rental SP heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Pisa, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je €28/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als €9/per dag voor hun huurauto in Pisa.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Pisa, Italië-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Pisa-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Pisa gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Pisa tijdens november?

We raden aan een economy-type auto te huren wanneer je Pisa bezoekt in de maand november. Hoewel een economy auto niet zo goed met ijs en sneeuw overweg kan, is het een ideale huurauto voor milde temperaturen en regen. In november zijn er in Pisa temperaturen van gemiddeld 7 °C en 85 mm neerslag - ideale omstandigheden voor het huren van een economy auto. Een Economy huren in Pisa kost gemiddeld €15 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Pisa heeft de meeste locaties?

Goldcar Rental SP heeft 1 locatie. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n €28/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Pisa, Italië?

De maximumsnelheid van Pisa is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Pisa is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Pisa, Italië in oktober?

Het weer in Pisa is in de maand oktober gewoonlijk 16 °C en de verwachte neerslag is 120 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het weer in Pisa tijdens oktober heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Pisa. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Pisa vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Een voorbeeld van een kleine beschikbare huurauto is de Hyundai Accent.

Is het weer in Pisa hetzelfde als in de rest van Toscane?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Toscane of de nabijgelegen gebieden in oktober met Pisa als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 14 °C verwachten en ongeveer 98,3 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Pisa

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Pisa

Start met het plannen van je reis naar Pisa