Auto huren Pisa, Italië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Pisa, Italië? Start je zoektocht hier!

Pisa, TO, Italië
22 apr. — 29 apr.
Zelfde inleverlocatie
Pisa, TO, Italië
do 22/4
Middag
do 29/4
Middag

Overzicht autoverhuur Pisa

Alle bekende autoverhuurders in Pisa, Italië
Verhuurder-score: Uitstekend 9.4

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.8

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.1

Score gebaseerd op 12 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.5

Score gebaseerd op 8 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.2

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 4.8

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Oké 4.0

Score gebaseerd op 4 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Pisa, Italië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Aeroporto Guglielmo Marconi di Bologna

Autoverhuur in Pisa

22 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Pisa voor april.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Pisa autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en National zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Pisa vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Pisa. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Pisa heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Goldcar Rental SP heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Pisa, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je 27€/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als 9€/per dag voor hun huurauto in Pisa.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Pisa, Italië-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Pisa-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Pisa gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Pisa tijdens mei?

Bij gemiddelde temperaturen van 20 °C en neerslag van 43 mm, is je beste autoverhuuroptie voor de maand mei een cabriolet. Het huren van een cabriolet in Pisa is een geweldige manier om de omgeving te verkennen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het weer niet meewerkt. Het is echter altijd een goed idee om de weersvoorspelling te controleren voordat je op reis gaat en eventuele aanpassingen aan je autoverhuurplannen aan te brengen. Een Cabrio huren in Pisa kost gemiddeld 43€ per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Pisa heeft de meeste locaties?

Centauro heeft 2 locaties. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n 14€/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Pisa, Italië?

De maximumsnelheid van Pisa is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Pisa is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Pisa, Italië in april?

Het weer in Pisa is in de maand april gewoonlijk 13 °C en de verwachte neerslag is 80 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Pisa tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Pisa. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Pisa vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Opel Corsa, de Fiat 500 en de Ford Fiesta.

Is het weer in Pisa hetzelfde als in de rest van Toscane?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Toscane of de nabijgelegen gebieden in april met Pisa als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 12 °C verwachten en ongeveer 70,7 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Pisa

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Pisa

Start nu met het plannen van je reis naar Pisa