Auto huren Pisa

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Pisa? Start je zoektocht hier!

Pisa, Toscane, Italië
28 jan. — 4 feb.
Zelfde inleverlocatie
Pisa, Toscane, Italië
do. 28/1
Middag
do. 4/2
Middag

Overzicht autoverhuur Pisa

Alle bekende autoverhuurders in Pisa
Verhuurder-score: Uitstekend 9.4

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.8

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.1

Score gebaseerd op 12 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.5

Score gebaseerd op 8 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.2

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 4.8

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Oké 4.0

Score gebaseerd op 4 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Pisa

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Florence-Peretola

Autoverhuur in Pisa

22 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Pisa voor januari.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Pisa autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en National zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Pisa vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Pisa. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Pisa heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Goldcar Rental SP heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Pisa, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je 27€/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als 8€/per dag voor hun huurauto in Pisa.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Pisa-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Pisa-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Pisa gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Pisa tijdens februari?

We raden aan een economy-type auto te huren wanneer je Pisa bezoekt in de maand februari. Hoewel een economy auto niet zo goed met ijs en sneeuw overweg kan, is het een ideale huurauto voor milde temperaturen en regen. In februari zijn er in Pisa temperaturen van gemiddeld 10 °C en 77 mm neerslag - ideale omstandigheden voor het huren van een economy auto. Een Economy huren in Pisa kost gemiddeld 14€ per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Pisa heeft de meeste locaties?

Centauro heeft 2 locaties. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n 14€/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Pisa?

De maximumsnelheid van Pisa is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Pisa is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Pisa, Italië in januari?

Het weer in Pisa is in de maand januari gewoonlijk 7 °C en de verwachte neerslag is 74 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het weer in Pisa tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Pisa. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Pisa vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Opel Corsa, de Fiat 500 en de Ford Fiesta.

Is het weer in Pisa hetzelfde als in de rest van Toscane?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Toscane of de nabijgelegen gebieden in januari met Pisa als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 5 °C verwachten en ongeveer 58 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start nu met het plannen van je reis naar Pisa

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Pisa

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Pisa
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Pisa

    Vind hotels in Pisa