Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Kaapstad, West-Kaap

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Kaapstad, West-Kaap? Start je zoektocht hier!

Kaapstad, Zuid-Afrika
25 apr. — 2 mei.
Kaapstad, Zuid-Afrika
do 25/4
Middag
do 2/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Kaapstad, West-Kaap

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Kaapstad, West-Kaap
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Kaapstad, West-Kaap huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Kaapstad

Klein auto's

€17 - €35

Alle typen auto's

€19 - €62

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Kaapstad, Zuid-Afrika is €23. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Kaapstad, Zuid-Afrika is in mei. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €17 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 42% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kaapstad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kaapstad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Kaapstad die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Kaapstad, Zuid-Afrika is €45. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Kaapstad, Zuid-Afrika is in januari. De prijs is dan 29% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €33 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 11% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kaapstad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kaapstad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Kaapstad die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Kaapstad, Zuid-Afrika is €81. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Kaapstad, Zuid-Afrika is in maart. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €55 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 50% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kaapstad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kaapstad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Kaapstad, Zuid-Afrika is €52. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Kaapstad, Zuid-Afrika is in april. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €38 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kaapstad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kaapstad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Kaapstad die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Kaapstad, Zuid-Afrika is €43. De goedkoopste periode om een busje te huren in Kaapstad, Zuid-Afrika is in september. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €33 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 7% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Kaapstad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Kaapstad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Hyundai i10
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€16/dag

24 apr. - 1 mei.
Hyundai i10
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€21/dag

24 apr. - 1 mei.
Citroen C1

Statistieken en trends voor huurauto's in Kaapstad

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Kaapstad

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Kaapstad?

De goedkoopste huurauto's in Kaapstad worden doorgaans gevonden via GREEN MOTION . Als je boekt bij GREEN MOTION , kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €14/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Kaapstad is €14/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Kaapstad heeft de meeste locaties?

keddy by Europcar heeft van alle autoverhuurbedrijven in Kaapstad de meeste locaties, met 10 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Kaapstad?

De Toyota Corolla Quest is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Kaapstad. Onze gebruikers vonden in Kaapstad, prijzen voor Toyota Corolla Quest van slechts €17/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer €27/dag. Een andere populaire huurauto in Kaapstad is de Hyundai Venue, voor gemiddeld €35/dag en er zijn ook deals voor slechts €27/dag.

Overzicht autoverhuur Kaapstad

Alle bekende autoverhuurders in Kaapstad, West-Kaap

keddy by Europcar

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

9,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Firefly

7 locaties

1First Car Rental

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,3

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Tempest Car Hire

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Avis

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

9,3

Globaal

9,3

Ophalen/inleveren

9,3

Prijs-kwaliteit

9,3

Budget

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

8,5

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,7

Hertz

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,1

Globaal

7,2

Ophalen/inleveren

6,9

Prijs-kwaliteit

7,4

Sixt

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

8,6

Globaal

5,9

Ophalen/inleveren

5,3

Prijs-kwaliteit

6,3

Korte feitjes over huurauto's in Kaapstad

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Kaapstad

Populairste verhuurder

1First Car Rental

Populaire typen auto's

Mini, Economy, Compact

Goedkoopste huurauto

€16

Populairste model

Class Mini Car
Het populairste autoverhuurbedrijf in Kaapstad dat deze maand op momondo werd gevonden, is 1First Car Rental. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Bluu en Hertz
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Kaapstad: Mini, Economy en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Kaapstad is €16/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €19/dag.
Het populairste automodel om te huren in Kaapstad was in de afgelopen 7 dagen de Class Mini Car. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Toyota Corolla Quest.

Met een huurauto rijden in Kaapstad - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Kaapstad zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Kaapstad, Zuid-Afrika-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Kaapstad bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals keddy by Europcar, 1First Car Rental en Alamo annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is het beste type auto om te huren in Kaapstad tijdens mei?

We raden aan een economy-type auto te huren wanneer je Kaapstad bezoekt in de maand mei. Hoewel een economy auto niet zo goed met ijs en sneeuw overweg kan, is het een ideale huurauto voor milde temperaturen en regen. In mei zijn er in Kaapstad temperaturen van gemiddeld 13 °C en 90 mm neerslag - ideale omstandigheden voor het huren van een economy auto. Een Economy huren in Kaapstad kost gemiddeld €20 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Kaapstad, Zuid-Afrika?

Reizigers die een auto huren in Kaapstad, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 40 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Kaapstad zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Toyota Fortuner huren in Kaapstad?

Hoe is het weer in Kaapstad, Zuid-Afrika in april?

In april, heeft Kaapstad over het algemeen 50 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 17 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Kaapstad, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Kaapstad hetzelfde als in de rest van West-Kaap?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Kaapstad voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand april in West-Kaap ongeveer 17 °C is en er 67 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Kaapstad bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Kaapstad worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Kaapstad?

Per april 2024 zijn er 88 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Kaapstad.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Kaapstad?

In een aantal landen, waaronder Kaapstad, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Kaapstad?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Kaapstad. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Kaapstad?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Kaapstad boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Kaapstad?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Kaapstad door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Kaapstad met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Kaapstad en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Kaapstad met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Kaapstad.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Kaapstad met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Kaapstad met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Kaapstad met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Kaapstad vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Kaapstad te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 25/4
Middag
do 2/5
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Kaapstad