Huurauto's in Johannesburg, Zuid-Afrika

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Johannesburg, Zuid-Afrika? Start je zoektocht hier!

Johannesburg, Zuid-Afrika
24 jun. — 1 jul.
Zelfde inleverlocatie
Johannesburg, Zuid-Afrika
do 24/6
Middag
do 1/7
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Johannesburg, Zuid-Afrika huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Klein Cars

7€ - 20€

All Car Types

12€ - 54€

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Johannesburg, Zuid-Afrika is 8€. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Johannesburg, Zuid-Afrika is in april. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0€ per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 53% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Johannesburg. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Johannesburg verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Johannesburg die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Johannesburg, Zuid-Afrika is 21€. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Johannesburg, Zuid-Afrika is in januari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0€ per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Johannesburg. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Johannesburg verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Johannesburg die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Johannesburg

Alle bekende autoverhuurders in Johannesburg, Zuid-Afrika
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,1

Comfort

8,5

Totaalscore

8,1

Ophalen/Inleveren

8,1

Waar voor je geld

8,5
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,9

Comfort

6,5

Totaalscore

6,1

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,1
9 locaties
7 locaties
7 locaties
5 locaties
5 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Johannesburg, Zuid-Afrika

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Johannesburg OR Tambo

Autoverhuur in Johannesburg

Tot nu toe waren er deze maand 32 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Johannesburg.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Johannesburg autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Avis en Hertz zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Johannesburg. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is het beste type auto om te huren in Johannesburg tijdens juli?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Johannesburg in juli. Gemiddeld ontvangt Johannesburg 0 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 13 °C in de maand juli. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Johannesburg kost gemiddeld 30€ per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Johannesburg, Zuid-Afrika?

40 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Johannesburg, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Johannesburg zijn respectievelijk 120 km/u en 100 km/u. Als je een auto huurt in Johannesburg, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Johannesburg, Zuid-Afrika in juni?

Het weer in Johannesburg is in de maand juni gewoonlijk 10 °C en de verwachte neerslag is 0 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juni?

Het weer in Johannesburg tijdens juni heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Johannesburg. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Johannesburg vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Een voorbeeld van een kleine beschikbare huurauto is de Volkswagen Polo.

Is het weer in Johannesburg hetzelfde als in de rest van Gauteng?

Het klimaat in Gauteng in juni is gewoonlijk 11 °C met een verwachte neerslag van 0 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Johannesburg voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Andere steden in Zuid-Afrika met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Kaapstad, Durban en Port Elizabeth in Zuid-Afrika

Huurauto's op luchthavens in Johannesburg

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Johannesburg

Start met het plannen van je reis naar Johannesburg