Huurauto's in Bari, Italië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Bari, Italië? Start je zoektocht hier!

Bari, Bari, Italië
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Bari, Bari, Italië
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Bari, Italië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€5 - €36

Alle typen auto's

€5 - €39

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Bari, Italië is €11. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Bari, Italië is in december. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €5 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 9% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Bari die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Bari

Alle bekende autoverhuurders in Bari, Italië
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

9,3

Totaalscore

9,3

Ophalen/Inleveren

9,3

Waar voor je geld

9,3
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,6

Totaalscore

7,3

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

7,3
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

7,3

Waar voor je geld

7,3
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,6

Totaalscore

7,6

Ophalen/Inleveren

7,2

Waar voor je geld

7,6
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
7 locaties
4 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Bari, Italië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Bari-Karol Wojtyla

Autoverhuur in Bari

Tot nu toe waren er deze maand 5 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Bari.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Bari autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Bari. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Bari heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van Firefly de beste deals verwachten wanneer je Bari bezoekt. Met gemiddelde tarieven van €18/per dag beschikbaar op locatie, is Firefly een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Bari, Italië-autoverhuur?

De meeste van de Bari autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Bari zoals Dollar, Hertz en Firefly vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Bari tijdens november?

Met temperaturen van gemiddeld 10 °C en neerslag van gewoonlijk 63 mm tijdens november, kun je overwegen om een standaard type auto te huren wanneer je naar Bari reist. Een standaard auto kan de schommelingen in temperatuur aan en regenval gedurende de maand november, en is een populaire keuze voor reizigers die naar Bari gaan. Een Standaard huren in Bari kost gemiddeld €115 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Bari heeft de meeste locaties?

Firefly heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Bari, Italië, met 1 locatie. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n €18/per dag wanneer ze een auto huren bij Firefly in Bari, Italië.

Wat is de maximumsnelheid in Bari, Italië?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Bari, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Bari zijn respectievelijk 130 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Bari, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Bari, Italië in oktober?

Het weer in Bari is in de maand oktober gewoonlijk 17 °C en de verwachte neerslag is 65 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

De temperaturen in Bari zijn tijdens oktober doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Bari hetzelfde als in de rest van Apulië?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Apulië of de nabijgelegen gebieden in oktober met Bari als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 17 °C verwachten en ongeveer 77 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Bari

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Bari

Ontdek meer huurtauto’s in Bari

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals , en in Bari

Start met het plannen van je reis naar Bari