Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Bari, Apulië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Bari, Apulië? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
ma 24/6
ma 1/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Bari, Apulië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Bari, Apulië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Bari

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Bari

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Bari?

De goedkoopste huurauto's in Bari worden doorgaans gevonden via SURPRICE CAR RENTAL . Als je boekt bij SURPRICE CAR RENTAL , kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €13/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Bari is €21/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Bari heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Bari de meeste locaties, met 7 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Bari?

De Fiat 500 is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Bari. Onze gebruikers vonden in Bari, prijzen voor Fiat 500 van slechts €12/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer €31/dag. Een andere populaire huurauto in Bari is de Fiat Panda, voor gemiddeld €31/dag en er zijn ook deals voor slechts €3/dag.

Bari, Apulië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Bari

Klein auto's

€6 - €40

Alle typen auto's

€17 - €56

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Bari, Italië is €23. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Bari, Italië is in januari. De prijs is dan 75% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €6 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 36% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Bari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Bari, Italië is €46. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Bari, Italië is in februari. De prijs is dan 56% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €21 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Bari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Bari, Italië is €71. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Bari, Italië is in februari. De prijs is dan 59% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €30 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 49% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Bari, Italië is €45. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Bari, Italië is in februari. De prijs is dan 85% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €7 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 18% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Bari die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Bari, Italië is €78. De goedkoopste periode om een busje te huren in Bari, Italië is in februari. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €48 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 53% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Bari, Italië is €40. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Bari, Italië is in februari. De prijs is dan 86% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €6 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 10% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bari. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bari verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€22/dag

12 sep. - 25 sep.
Citroen C1
Fiat 500
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€22/dag

3 sep. - 10 sep.
Fiat 500
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€25/dag

12 sep. - 25 sep.
Ford Fiesta

Overzicht autoverhuur Bari

Alle bekende autoverhuurders in Bari, Apulië

Autovia

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Hertz

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,8

Globaal

8,8

Ophalen/inleveren

8,6

Prijs-kwaliteit

8,0

Budget

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

7,6

Globaal

7,6

Ophalen/inleveren

8,1

Prijs-kwaliteit

7,8

Avis

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

7,0

Globaal

6,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

5,5

DRIVALIA

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

8,0

Globaal

6,0

Ophalen/inleveren

4,0

Prijs-kwaliteit

8,0

Europcar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

3,3

Comfort

3,3

Globaal

3,3

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

3,3

Sunnycars

7 locaties

MAGGIORE

5 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Bari

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Bari

Populairste verhuurder

SURPRICE CAR RENTAL

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€19

Populairste model

Fiat 500
Het populairste autoverhuurbedrijf in Bari dat deze maand op momondo werd gevonden, is SURPRICE CAR RENTAL . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Italy Car Rent en Filorent Car Rental
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Bari: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Bari is €19/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €31/dag.
Het populairste automodel om te huren in Bari was in de afgelopen 7 dagen de Fiat 500. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Fiat Panda.

Met een huurauto rijden in Bari - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Bari zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Bari, Italië in juli?

Volgens onze data biedt de autoverhuur in het weekend in juli in Bari rond de €57 kosten. €29 is de laagste prijs die we tot nu toe hebben gevonden voor Bari. Mensen die in Bari een week een auto willen huren in juli hebben deals gevonden vanaf €31. Afhankelijk van de huurdatum en opties is het mogelijk om een auto te huren vanaf €18.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Bari, Italië-autoverhuur?

De meeste van de Bari autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Bari zoals Thrifty, Hertz en SURPRICE CAR RENTAL vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Bari tijdens juli?

Bij gemiddelde temperaturen van 24 °C en neerslag van 39 mm, is je beste autoverhuuroptie voor de maand juli een cabriolet. Het huren van een cabriolet in Bari is een geweldige manier om de omgeving te verkennen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het weer niet meewerkt. Het is echter altijd een goed idee om de weersvoorspelling te controleren voordat je op reis gaat en eventuele aanpassingen aan je autoverhuurplannen aan te brengen. Een Cabrio huren in Bari kost gemiddeld €43 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Bari, Italië?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Bari, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Bari zijn respectievelijk 130 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Bari, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Maserati Ghibli huren in Bari?

Hoe is het weer in Bari, Italië in juni?

Het weer in Bari is in de maand juni gewoonlijk 21 °C en de verwachte neerslag is 32 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Bari hetzelfde als in de rest van Apulië?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Apulië of de nabijgelegen gebieden in juni met Bari als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 21 °C verwachten en ongeveer 28,3 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Bari bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Bari zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Bari?

Per juni 2024 zijn er 101 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Bari.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Bari?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Bari. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Bari?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Bari. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Bari?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Bari boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Bari?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Bari, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Bari met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Bari met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Bari met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Bari.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Bari met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Bari.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Bari met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Bari met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Bari te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
ma 24/6
Middag
ma 1/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Bari