Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Brindisi, Apulië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Brindisi, Apulië? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
do 20/6
do 27/6

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Brindisi, Apulië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Brindisi, Apulië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Brindisi

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Brindisi

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Brindisi?

De goedkoopste huurauto's in Brindisi worden doorgaans gevonden via Felirent. Als je boekt bij Felirent, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €17/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Brindisi is €25/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Brindisi?

De Fiat Panda is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Brindisi. Onze gebruikers vonden in Brindisi, prijzen voor Fiat Panda van slechts €15/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer €28/dag. Een andere populaire huurauto in Brindisi is de Fiat 500, voor gemiddeld €30/dag en er zijn ook deals voor slechts €10/dag.

Brindisi, Apulië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Brindisi

Klein auto's

€6 - €40

Alle typen auto's

€6 - €60

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Brindisi, Italië is €23. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Brindisi, Italië is in februari. De prijs is dan 75% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €6 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 20% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brindisi. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brindisi verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Brindisi die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Brindisi, Italië is €43. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Brindisi, Italië is in mei. De prijs is dan 18% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €52 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 32% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brindisi. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brindisi verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Brindisi die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Brindisi, Italië is €62. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Brindisi, Italië is in april. De prijs is dan 7% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €59 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 53% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brindisi. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brindisi verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Brindisi, Italië is €23. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Brindisi, Italië is in april. De prijs is dan 8% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €25 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brindisi. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brindisi verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Brindisi, Italië is €83. De goedkoopste periode om een busje te huren in Brindisi, Italië is in oktober. De prijs is dan 13% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €73 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 64% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brindisi. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brindisi verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Brindisi, Italië is €29. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Brindisi, Italië is in maart. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €18 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 0% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brindisi. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brindisi verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€22/dag

25 jun. - 5 jul.
Citroen C1
Opel Adam
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€23/dag

25 jun. - 5 jul.
Opel Adam
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€27/dag

25 jun. - 5 jul.
Volkswagen Golf

Overzicht autoverhuur Brindisi

Alle bekende autoverhuurders in Brindisi, Apulië

Alamo

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Autovia

1 locatie

Budget

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Globaal

4,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Avis

1 locatie

Free2Move

3 locaties

GREEN MOTION

2 locaties

MAGGIORE

2 locaties

MEGADRIVE

2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Brindisi

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Brindisi

Populairste verhuurder

DRIVALIA

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€22

Populairste model

Fiat Panda
Het populairste autoverhuurbedrijf in Brindisi dat deze maand op momondo werd gevonden, is DRIVALIA . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Rental Plus en Felirent
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Brindisi: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Brindisi is €22/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €31/dag.
Het populairste automodel om te huren in Brindisi was in de afgelopen 7 dagen de Fiat Panda. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Fiat 500.

Met een huurauto rijden in Brindisi - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Brindisi zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Brindisi, Italië-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Brindisi-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Brindisi gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Brindisi tijdens juli?

Bij gemiddelde temperaturen van 25 °C en neerslag van 25 mm, is je beste autoverhuuroptie voor de maand juli een cabriolet. Het huren van een cabriolet in Brindisi is een geweldige manier om de omgeving te verkennen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het weer niet meewerkt. Het is echter altijd een goed idee om de weersvoorspelling te controleren voordat je op reis gaat en eventuele aanpassingen aan je autoverhuurplannen aan te brengen. Een Cabrio huren in Brindisi kost gemiddeld €74 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Brindisi, Italië?

De maximumsnelheid in Brindisi is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Brindisi heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 90 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Brindisi op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 130 km/u is.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Fiat 500C huren in Brindisi?

Hoe is het weer in Brindisi, Italië in juni?

Tijdens de maand juni is de gemiddelde temperatuur in Brindisi 22 °C en de verwachte neerslag 19 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Brindisi.

Is het weer in Brindisi hetzelfde als in de rest van Apulië?

Het klimaat in Apulië in juni is gewoonlijk 21 °C met een verwachte neerslag van 28,3 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Brindisi voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Brindisi bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Brindisi worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Brindisi?

Per juni 2024 zijn er 61 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Brindisi.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Brindisi?

In een aantal landen, waaronder Brindisi, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Brindisi?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Brindisi. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Brindisi?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in Brindisi. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Brindisi?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Brindisi, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Brindisi met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Brindisi en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Brindisi met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Brindisi.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Brindisi met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Brindisi.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Brindisi met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Brindisi met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Brindisi te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 20/6
Middag
do 27/6
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Brindisi

Vind autoverhuurbedrijven op deze populaire luchthavens nabij Brindisi