Huurauto's in Brindisi, Italië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Brindisi, Italië? Start je zoektocht hier!

Brindisi, Brindisi, Italië
24 jun. — 1 jul.
Zelfde inleverlocatie
Brindisi, Brindisi, Italië
do 24/6
Middag
do 1/7
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Brindisi, Italië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Klein Cars

15€ - 30€

All Car Types

15€ - 34€

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Brindisi, Italië is 10€. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Brindisi, Italië is in februari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0€ per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Brindisi. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Brindisi verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Brindisi die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Brindisi

Alle bekende autoverhuurders in Brindisi, Italië
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
Overzicht

Hygiëne

4,6

Comfort

4,6

Totaalscore

4,6

Ophalen/Inleveren

4,6

Waar voor je geld

4,6
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Brindisi, Italië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Bari-Karol Wojtyla

Autoverhuur in Brindisi

Tot dusver waren er in juni 10 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Brindisi.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Brindisi autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Avis, Dollar, en Hertz zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Brindisi te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Brindisi deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Brindisi, Italië-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Brindisi-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Brindisi gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Brindisi, Italië?

De maximumsnelheid in Brindisi is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Brindisi heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 90 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Brindisi op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 130 km/u is.

Hoe is het weer in Brindisi, Italië in juni?

Tijdens de maand juni is de gemiddelde temperatuur in Brindisi 22 °C en de verwachte neerslag 19 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Brindisi.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juni?

De temperaturen in Brindisi zijn tijdens juni doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Brindisi hetzelfde als in de rest van Apulië?

Het klimaat in Apulië in juni is gewoonlijk 21 °C met een verwachte neerslag van 24,7 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Brindisi voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Ontdek meer huurtauto’s in Brindisi

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Bari, Lecce en Mesagne in Brindisi

Start met het plannen van je reis naar Brindisi