Huurauto's in Boedapest, Hongarije

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Boedapest, Hongarije? Start je zoektocht hier!

Boedapest, Hongarije
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Boedapest, Hongarije
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Boedapest, Hongarije huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€10 - €46

Alle typen auto's

€10 - €48

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Boedapest, Hongarije is €9. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Boedapest, Hongarije is in september. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €10 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 17% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Boedapest. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Boedapest verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Boedapest die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Boedapest

Alle bekende autoverhuurders in Boedapest, Hongarije
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

10,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,5

Comfort

9,5

Totaalscore

9,5

Ophalen/Inleveren

9,5

Waar voor je geld

7,5
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,2

Comfort

8,5

Totaalscore

7,8

Ophalen/Inleveren

7,8

Waar voor je geld

7,8
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,5

Comfort

8,4

Totaalscore

7,4

Ophalen/Inleveren

6,9

Waar voor je geld

6,4
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

7,0

Totaalscore

6,5

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

2,0

Totaalscore

4,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

2,0
8 locaties
5 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Boedapest, Hongarije

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Boedapest Ferenc Liszt Intl

Autoverhuur in Boedapest

1.449 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Boedapest voor oktober.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Boedapest autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Boedapest hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals National, Avis, en Hertz. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Boedapest. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Boedapest heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Dagtarieven van Klass Wagen zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van €16/per dag wanneer je een auto huurt in Boedapest. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun locatie in Boedapest is €10/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Boedapest, Hongarije-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Boedapest heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Boedapest zijn National, BUCHBINDER en Avis, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Boedapest tijdens november?

Het huren van een standaard type auto in Boedapest gedurende de maand november is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 1 °C en neerslag rond de 40 mm in november, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Boedapest kost gemiddeld €45 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Boedapest heeft de meeste locaties?

MEGADRIVE heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Boedapest, Hongarije, met 2 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n €15/per dag wanneer ze een auto huren bij MEGADRIVE in Boedapest, Hongarije.

Wat is de maximumsnelheid in Boedapest, Hongarije?

Als je een auto huurt in Boedapest, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Boedapest hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Boedapest op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 130 km/u.

Welke auto huren de meeste mensen in Boedapest?

De meeste momondo-gebruikers huren de Hyundai i10 in Boedapest, maar de Hyundai Accent is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Hyundai i10 te huren: de prijzen zijn gemiddeld €36 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Hyundai i10 in Boedapest voor slechts €3 per dag. De Hyundai Accent in Boedapest kost gemiddeld €32 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij €6 per dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 5 Series huren in Boedapest?

Bij Hertz is de BMW 5 Series (en zijn andere vergelijkbare Luxe-auto’s) te huur in Boedapest. Je betaalt om de BMW 5 Series te huren bij Hertz in Boedapest gemiddeld €202/dag.

Hoe is het weer in Boedapest, Hongarije in oktober?

Tijdens de maand oktober is de gemiddelde temperatuur in Boedapest 10 °C en de verwachte neerslag 60 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Boedapest.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het klimaat in Boedapest heeft doorgaans tijdens oktober geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Boedapest. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Boedapest vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai i10, de Hyundai Accent en de Ford Focus.

Is het weer in Boedapest hetzelfde als in de rest van Boedapest?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Boedapest voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand oktober in Boedapest ongeveer 10 °C is en er 60 mm aan verwachte neerslag valt.


Andere steden in Hongarije met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Debrecen, Heviz en Vác in Hongarije

Start met het plannen van je reis naar Boedapest