Auto huren Boedapest, Hongarije

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Boedapest, Hongarije? Start je zoektocht hier!

Boedapest, Hongarije
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Boedapest, Hongarije
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Boedapest

Alle bekende autoverhuurders in Boedapest, Hongarije
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 9.3

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.1

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.8

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.8

Score gebaseerd op 5 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 6.9

Score gebaseerd op 16 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.6

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Boedapest, Hongarije

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Boedapest Ferenc Liszt Intl

Autoverhuur in Boedapest

24 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Boedapest voor april.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Boedapest autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Boedapest hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Enterprise, Sixt, en Budget. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Boedapest. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Boedapest heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Dagtarieven van Klass Wagen zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van 16€/per dag wanneer je een auto huurt in Boedapest. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun locatie in Boedapest is 10€/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Boedapest, Hongarije-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Boedapest heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Boedapest zijn Enterprise, Sixt en Budget, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Welk autoverhuurbedrijf in Boedapest heeft de meeste locaties?

MEGADRIVE heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Boedapest, Hongarije, met 2 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n 15€/per dag wanneer ze een auto huren bij MEGADRIVE in Boedapest, Hongarije.

Wat is de maximumsnelheid in Boedapest, Hongarije?

Als je een auto huurt in Boedapest, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Boedapest hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Boedapest op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 130 km/u.

Hoe is het weer in Boedapest, Hongarije in april?

Tijdens de maand april is de gemiddelde temperatuur in Boedapest 10 °C en de verwachte neerslag 40 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Boedapest.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het klimaat in Boedapest heeft doorgaans tijdens april geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Boedapest. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Boedapest vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai i10, de Fiat Panda en de Hyundai Accent.

Is het weer in Boedapest hetzelfde als in de rest van Boedapest?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Boedapest voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand april in Boedapest ongeveer 10 °C is en er 40 mm aan verwachte neerslag valt.


Andere steden in Hongarije met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Debrecen, Heviz en Vác in Hongarije

Start nu met het plannen van je reis naar Boedapest