Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Boedapest

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Boedapest? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
zo 21/7
zo 28/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Boedapest

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Boedapest
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Boedapest

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Boedapest

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Boedapest?

De goedkoopste huurauto's in Boedapest worden doorgaans gevonden via Klass Wagen. Als je boekt bij Klass Wagen, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €12/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Boedapest is €23/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Boedapest heeft de meeste locaties?

Sixt heeft van alle autoverhuurbedrijven in Boedapest de meeste locaties, met 9 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Boedapest?

De Volkswagen Polo en de Ford Transit zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Boedapest. Huurprijzen voor de Volkswagen Polo kunnen in Boedapest verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €25/dag en deze kan zelfs slechts €12/ dag zijn. De huurprijzen voor de Ford Transit kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €108/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €93/dag.

Boedapest huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Boedapest

Klein auto's

€15 - €33

Alle typen auto's

€16 - €65

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Boedapest, Hongarije is €22. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Boedapest, Hongarije is in februari. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €15 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 40% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Boedapest. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Boedapest verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Boedapest die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Boedapest, Hongarije is €41. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Boedapest, Hongarije is in februari. De prijs is dan 76% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €10 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 8% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Boedapest. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Boedapest verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Boedapest die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Boedapest, Hongarije is €60. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Boedapest, Hongarije is in maart. De prijs is dan 3% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €63 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 38% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Boedapest. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Boedapest verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Boedapest, Hongarije is €45. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Boedapest, Hongarije is in oktober. De prijs is dan 49% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €23 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Boedapest. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Boedapest verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Boedapest die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Boedapest, Hongarije is €60. De goedkoopste periode om een busje te huren in Boedapest, Hongarije is in maart. De prijs is dan 5% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €63 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 37% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Boedapest. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Boedapest verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€20/dag

3 aug. - 8 aug.
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€21/dag

3 aug. - 8 aug.
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€29/dag

13 aug. - 15 aug.
Volkswagen Golf

Overzicht autoverhuur Boedapest

Alle bekende autoverhuurders in Boedapest

BUCHBINDER

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

10,0

GREEN MOTION

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,5

Comfort

8,0

Globaal

7,5

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

8,0

Hertz

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

7,9

Globaal

7,3

Ophalen/inleveren

7,2

Prijs-kwaliteit

7,2

Sixt

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

7,4

Globaal

7,4

Ophalen/inleveren

7,1

Prijs-kwaliteit

6,8

Europcar

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

6,0

Globaal

7,0

Ophalen/inleveren

7,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Enterprise Rent-A-Car

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,9

Globaal

6,9

Ophalen/inleveren

5,9

Prijs-kwaliteit

6,9

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

7,3

Globaal

6,3

Ophalen/inleveren

5,3

Prijs-kwaliteit

5,3

Avis

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Globaal

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Korte feitjes over huurauto's in Boedapest

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Boedapest

Populairste verhuurder

Klass Wagen

Populaire typen auto's

Compact, Economy, SUV

Goedkoopste huurauto

€18

Populairste model

Volkswagen Polo
Het populairste autoverhuurbedrijf in Boedapest dat deze maand op momondo werd gevonden, is Klass Wagen. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Budget en Hertz
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Boedapest: Compact, Economy en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Boedapest is €18/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €39/dag.
Het populairste automodel om te huren in Boedapest was in de afgelopen 7 dagen de Volkswagen Polo. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Ford Transit.

Met een huurauto rijden in Boedapest - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Boedapest zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Boedapest, Hongarije in augustus?

Volgens onze data biedt de autoverhuur in het weekend in augustus in Boedapest rond de €28 kosten. €28 is de laagste prijs die we tot nu toe hebben gevonden voor Boedapest. Een week een auto huren kost gemiddeld €29 in Boedapest, in augustus. De goedkoopste prijzen beginnen bij €23.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Boedapest, Hongarije-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Boedapest heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Boedapest zijn National, BUCHBINDER en Hertz, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is de maximumsnelheid in Boedapest, Hongarije?

Als je een auto huurt in Boedapest, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Boedapest hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Boedapest op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 130 km/u.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Volkswagen Multivan huren in Boedapest?

Hoe is het weer in Boedapest, Hongarije in juli?

Tijdens de maand juli is de gemiddelde temperatuur in Boedapest 20 °C en de verwachte neerslag 40 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Boedapest.

Is het weer in Boedapest hetzelfde als in de rest van Boedapest?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Boedapest voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand juli in Boedapest ongeveer 20 °C is en er 40 mm aan verwachte neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Boedapest bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Boedapest worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Boedapest?

Er zijn 101 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Boedapest per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Boedapest?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Boedapest. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Boedapest?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Boedapest. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Boedapest?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Boedapest. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Boedapest?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Boedapest door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Boedapest met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Boedapest met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Boedapest met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Boedapest kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Boedapest met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Boedapest op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Boedapest met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Boedapest met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Boedapest te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
zo 21/7
Middag
zo 28/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Boedapest