Auto huren Athene, Griekenland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Athene, Griekenland? Start je zoektocht hier!

Athene, AT, Griekenland
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Athene, AT, Griekenland
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Athene

Alle bekende autoverhuurders in Athene, Griekenland
Verhuurder-score: Uitstekend 8.4

Score gebaseerd op 39 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.1

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Goed 7.9

Score gebaseerd op 25 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.2

Score gebaseerd op 15 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.4

Score gebaseerd op 22 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.6

Score gebaseerd op 4 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Athene, Griekenland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Athene

Autoverhuur in Athene

In april hebben 42 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Athene gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Athene autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en Avis zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Athene vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Athene. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Athene heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Athene is CarWiz, met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van 14€ bij locatie in Athene. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij CarWiz in Athene is 12€.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Athene, Griekenland-autoverhuur?

Huurauto's in Athene van populaire bedrijven zoals Alamo, Enterprise en Avis bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Athene, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is het beste type auto om te huren in Athene tijdens mei?

De beste manier om gedurende de maand mei van de bezienswaardigheden in Athene te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Athene een gemiddelde temperatuur heeft van 25 °C en een gemiddelde regenval van 6 mm gedurende de maand mei. Een Cabrio huren in Athene kost gemiddeld 61€ per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Athene heeft de meeste locaties?

SURPRICE CAR RENTAL heeft 6 locaties. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n 17€/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Athene, Griekenland?

Als je een auto huurt in Athene, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Athene hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Athene op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 130 km/u.

Hoe is het weer in Athene, Griekenland in april?

Het weer in Athene is in de maand april gewoonlijk 16 °C en de verwachte neerslag is 26 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Athene tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Athene. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Athene vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat Panda, de Opel Corsa en de Ford Fiesta.

Is het weer in Athene hetzelfde als in de rest van Attica?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Athene voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Attica gewoonlijk een temperatuur heeft van 16 °C en er over het algemeen 26 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Athene

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Athene

Start nu met het plannen van je reis naar Athene