Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Athene, Attica

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Athene, Attica? Start je zoektocht hier!

Athene, Attica, Griekenland
26 apr. — 3 mei.
Athene, Attica, Griekenland
vr 26/4
Middag
vr 3/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Athene, Attica

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Athene, Attica
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Athene, Attica huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Athene

Klein auto's

€5 - €51

Alle typen auto's

€6 - €95

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Athene, Griekenland is €19. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Athene, Griekenland is in februari. De prijs is dan 75% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €5 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 34% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Athene. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Athene verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Athene die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Athene, Griekenland is €36. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Athene, Griekenland is in januari. De prijs is dan 78% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €8 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Athene. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Athene verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Athene die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Athene, Griekenland is €74. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Athene, Griekenland is in maart. De prijs is dan 52% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €36 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 60% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Athene. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Athene verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Athene, Griekenland is €34. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Athene, Griekenland is in januari. De prijs is dan 77% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €8 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 12% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Athene. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Athene verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Athene die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Athene, Griekenland is €57. De goedkoopste periode om een busje te huren in Athene, Griekenland is in november. De prijs is dan 83% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €10 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 49% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Athene. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Athene verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Athene die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Athene, Griekenland is €30. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Athene, Griekenland is in november. De prijs is dan 74% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €8 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Athene. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Athene verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€5/dag

15 mei. - 21 mei.
Citroen C1
Volkswagen up!
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€5/dag

15 mei. - 21 mei.
Volkswagen up!
Peugeot 308
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€5/dag

15 mei. - 21 mei.
Peugeot 308

Statistieken en trends voor huurauto's in Athene

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Athene

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Athene?

De goedkoopste huurauto's in Athene worden doorgaans gevonden via Verassingsaanbieder. Als je boekt bij Verassingsaanbieder, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Athene is €5/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Athene heeft de meeste locaties?

Hertz heeft van alle autoverhuurbedrijven in Athene de meeste locaties, met 12 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Athene?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Athene voor de Opel Corsa met een prijs van €17/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Nissan Micra voor een gemiddelde van €21/dag. Onze gebruikers vonden de Opel Corsa om in Athene te huren voor slechts €8/dag en de Nissan Micra voor slechts €7/dag.

Overzicht autoverhuur Athene

Alle bekende autoverhuurders in Athene, Attica

Thrifty

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,2

Comfort

8,8

Globaal

9,6

Ophalen/inleveren

9,6

Prijs-kwaliteit

8,8

Hertz

12 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

9,5

Globaal

9,3

Ophalen/inleveren

8,6

Prijs-kwaliteit

8,8

Avance Rent a Car

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,5

Globaal

8,8

Ophalen/inleveren

8,5

Prijs-kwaliteit

8,0

Autounion Car Rental

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,6

Globaal

8,6

Ophalen/inleveren

8,6

Prijs-kwaliteit

8,6

Dollar

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,6

Globaal

7,3

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

6,0

Europcar

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,4

Globaal

6,9

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

7,0

SURPRICE CAR RENTAL

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,0

Globaal

6,6

Ophalen/inleveren

6,6

Prijs-kwaliteit

6,6

Avis

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,3

Globaal

5,6

Ophalen/inleveren

6,3

Prijs-kwaliteit

4,9

Korte feitjes over huurauto's in Athene

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Athene

Populairste verhuurder

GREEN MOTION

Populaire typen auto's

Economy, Mini, SUV

Goedkoopste huurauto

€11

Populairste model

Opel Corsa
Het populairste autoverhuurbedrijf in Athene dat deze maand op momondo werd gevonden, is GREEN MOTION . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn SURPRICE CAR RENTAL en Centauro
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Athene: Economy, Mini en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Athene is €11/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €26/dag.
Het populairste automodel om te huren in Athene was in de afgelopen 7 dagen de Opel Corsa. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Nissan Micra.

Met een huurauto rijden in Athene - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Athene zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Athene, Griekenland in mei?

In mei is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Athene €35. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij €11. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was €7 en inclusief extra huuropties zo'n €31.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Athene, Griekenland-autoverhuur?

Huurauto's in Athene van populaire bedrijven zoals GREEN MOTION , Alamo en Enterprise Rent-A-Car bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Athene, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is het beste type auto om te huren in Athene tijdens mei?

De beste manier om gedurende de maand mei van de bezienswaardigheden in Athene te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Athene een gemiddelde temperatuur heeft van 25 °C en een gemiddelde regenval van 6 mm gedurende de maand mei. Een Cabrio huren in Athene kost gemiddeld €33 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Athene, Griekenland?

Als je een auto huurt in Athene, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Athene hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Athene op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 130 km/u.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Volkswagen T-Cross huren in Athene?

Hoe is het weer in Athene, Griekenland in april?

Het weer in Athene is in de maand april gewoonlijk 16 °C en de verwachte neerslag is 26 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Athene hetzelfde als in de rest van Attica?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Athene voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Attica gewoonlijk een temperatuur heeft van 16 °C en er over het algemeen 26 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Athene bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Athene zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Athene?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Athene is 214 per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Athene?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Athene. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Athene?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Athene. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Athene?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Athene boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Athene?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Athene, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Athene met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Athene met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Athene met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Athene.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Athene met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Athene op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Athene met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Athene vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Athene te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
vr 26/4
Middag
vr 3/5
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Athene

Populaire typen huurauto's in Athene