Auto huren Krabi, Thailand

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Krabi, Thailand? Start je zoektocht hier!

Krabi, Thailand
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Krabi, Thailand
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Krabi

Alle bekende autoverhuurders in Krabi, Thailand
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 9.6

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 9.4

Score gebaseerd op 6 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.8

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Krabi, Thailand

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Intle Luchthaven Phuket

Autoverhuur in Krabi

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Krabi autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Avis, Budget, en Dollar zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Krabi vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Krabi. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Krabi, Thailand-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Krabi geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Krabi. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Krabi, Thailand?

De maximumsnelheid van Krabi is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Krabi is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Krabi, Thailand in april?

In april, heeft Krabi over het algemeen 124 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 29 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Krabi, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

De temperaturen in Krabi zijn tijdens april doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Krabi hetzelfde als in de rest van Changwat Krabi?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Changwat Krabi of de nabijgelegen gebieden in april met Krabi als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 29 °C verwachten en ongeveer 124 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start nu met het plannen van je reis naar Krabi