Huurauto's in Sint-Truiden, België

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Sint-Truiden, België? Start je zoektocht hier!

Sint-Truiden, België
27 jan. — 3 feb.
Zelfde inleverlocatie
Sint-Truiden, België
do 27/1
Middag
do 3/2
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Sint-Truiden, België huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

€18 - €84

Alle typen auto's

€27 - €68

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Sint-Truiden, België is €31. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Sint-Truiden, België is in september. De prijs is dan 42% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €18 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Sint-Truiden. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Sint-Truiden verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Sint-Truiden die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Sint-Truiden

Alle bekende autoverhuurders in Sint-Truiden, België
3 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Sint-Truiden, België

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Brussel-Nationaal

Autoverhuur in Sint-Truiden

  • Wat is de maximumsnelheid in Sint-Truiden, België?

    De maximumsnelheid van Sint-Truiden is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Sint-Truiden is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

  • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

    Het weer in Sint-Truiden tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Sint-Truiden.

  • Is het weer in Sint-Truiden hetzelfde als in de rest van Limburg (België)?

    Als je op zoek bent naar een huurauto in Sint-Truiden voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Limburg (België) gewoonlijk een temperatuur heeft van 2 °C en er over het algemeen 90 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Sint-Truiden

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Sint-Truiden