Auto huren Porto, Portugal

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Porto, Portugal? Start je zoektocht hier!

Porto, Portugal
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Porto, Portugal
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Porto

Alle bekende autoverhuurders in Porto, Portugal
Verhuurder-score: Goed 7.8

Score gebaseerd op 34 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.3

Score gebaseerd op 39 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.2

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 9 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.8

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.0

Score gebaseerd op 8 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.9

Score gebaseerd op 11 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Porto, Portugal

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Porto

Autoverhuur in Porto

In april hebben 44 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Porto gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Porto autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Porto hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Alamo, Avis, en Hertz. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Porto, Portugal in mei?

Om mei een weekend een auto te huren in Porto, vonden we prijzen al vanaf 4€, en een gemiddelde prijs van 4€. 12€ is een standaard deal voor een week lang een auto huren in Porto, maar voor mei is het niet vreemd om prijzen tegen te komen vanaf 12€, afhankelijk van je voorwaarden.

Welk autoverhuurbedrijf in Porto heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Porto is OK RENT A CAR , met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van 21€ bij locatie in Porto. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij OK RENT A CAR in Porto is 2€.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Porto, Portugal-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Porto heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Porto zijn Alamo, Avis en Hertz, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Welk autoverhuurbedrijf in Porto heeft de meeste locaties?

keddy by Europcar is de autoverhuurder met de meeste locaties in Porto, Portugal. Bij deze 3 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 16€ te betalen in Porto, Portugal.

Wat is de maximumsnelheid in Porto, Portugal?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Porto, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Porto zijn respectievelijk 120 km/u en 100 km/u. Als je een auto huurt in Porto, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Porto, Portugal in april?

Tijdens de maand april is de gemiddelde temperatuur in Porto 13 °C en de verwachte neerslag 116 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Porto.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het klimaat in Porto heeft doorgaans tijdens april geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Porto. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Porto vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Volkswagen Polo, de Fiat 500 en de Opel Corsa.

Is het weer in Porto hetzelfde als in de rest van Porto?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Porto voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand april in Porto ongeveer 13 °C is en er 116 mm aan verwachte neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Porto

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Porto

Start nu met het plannen van je reis naar Porto