Huurauto's in Porto, Portugal

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Porto, Portugal? Start je zoektocht hier!

Porto, Portugal
29 jul. — 5 aug.
Zelfde inleverlocatie
Porto, Portugal
do 29/7
Middag
do 5/8
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Porto, Portugal huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's: Klein

4€ - 34€

Alle typen auto's

4€ - 128€

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Porto, Portugal is 11€. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Porto, Portugal is in januari. De prijs is dan 64% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 4€ per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 58% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Porto. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Porto verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Porto die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Porto, Portugal is 19€. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Porto, Portugal is in november. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 9€ per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Porto. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Porto verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Porto die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

Citroen C2
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2-3-deurs voertuigen
Centauro

21€/dag

28 aug. - 18 sep.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Centauro

22€/dag

28 aug. - 18 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2/4-deurs voertuigen
DriveGO

23€/dag

28 aug. - 18 sep.
Kia Rio Hatchback

Overzicht autoverhuur Porto

Alle bekende autoverhuurders in Porto, Portugal
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,5

Totaalscore

8,4

Ophalen/Inleveren

8,4

Waar voor je geld

8,2
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

9,5

Totaalscore

8,5

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,5
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,5

Totaalscore

6,5

Ophalen/Inleveren

6,2

Waar voor je geld

6,2
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,0
10 locaties
4 locaties
4 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Porto, Portugal

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Porto

Autoverhuur in Porto

In juli hebben 44 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Porto gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Porto autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Porto hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Hertz, Avis, en Alamo. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Porto, Portugal in augustus?

Om augustus een weekend een auto te huren in Porto, vonden we prijzen al vanaf 4€, en een gemiddelde prijs van 4€. 12€ is een standaard deal voor een week lang een auto huren in Porto, maar voor augustus is het niet vreemd om prijzen tegen te komen vanaf 12€, afhankelijk van je voorwaarden.

Welk autoverhuurbedrijf in Porto heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Porto is OK RENT A CAR , met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van 21€ bij locatie in Porto. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij OK RENT A CAR in Porto is 2€.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Porto, Portugal-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Porto heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Porto zijn Centauro, Turisprime en Hertz, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is de maximumsnelheid in Porto, Portugal?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Porto, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Porto zijn respectievelijk 120 km/u en 100 km/u. Als je een auto huurt in Porto, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Porto, Portugal in juli?

Tijdens de maand juli is de gemiddelde temperatuur in Porto 20 °C en de verwachte neerslag 18 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Porto.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juli?

De temperaturen in Porto zijn tijdens juli doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Porto hetzelfde als in de rest van Porto?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Porto voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand juli in Porto ongeveer 20 °C is en er 18 mm aan verwachte neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Porto

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Porto

Start met het plannen van je reis naar Porto