Huurauto's van Thrifty in Porto

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Thrifty in Porto

Porto, Portugal
23 sep. — 30 sep.
Zelfde inleverlocatie
Porto, Portugal
do 23/9
Middag
do 30/9
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Verhuurlocaties van Thrifty in Porto

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Thrifty in Porto met het adres, telefoonnummer en beoordelingen
4 locaties

Informatie over huurauto's van Thrifty in Porto

 • Is het veilig om tijdens COVID-19 een auto te huren bij Thrifty in Porto?

  Thrifty zorgt voor een verbeterde schoonmaak op hun verhuurlocaties in Porto om de verspreiding van COVID-19 onder klanten en personeel tegen te gaan. Dit omvat onder meer desinfectie van de binnenkant van de auto (het stuur en het dashboard), de buitenkant van de auto (autodeur en -sleutels) en andere gebieden die vaak worden aangeraakt. Thrifty volgt ook het volgende extra gezondheids- en veiligheidsbeleid:
  • Verbeterde schoonmaak van pendelbusjes

 • Heeft Thrifty een verhuurlocatie op Luchthaven van Porto?

  Ja, er is 1 locatie voor autoverhuur van Thrifty op Luchthaven van Porto (Apo Intl Francisco Sa Carneiro).

 • Heeft Thrifty in Porto gratis annulering voor huurauto's?

  Ja, je kunt je reservering voor autoverhuur bij Thrifty in Porto gratis annuleren. Er worden mogelijk wel kosten in rekening gebracht als je vlak voor je geplande ophaaldatum annuleert. Neem telefonisch contact op met Thrifty en vraag naar het specifieke annuleringsbeleid. Je kunt in het tabblad Locaties een lijst met telefoonnummers vinden door hier te klikken.

 • Hoeveel verhuurlocaties van Thrifty zijn er in Porto?

  Thrifty heeft 4 autoverhuurlocaties in Porto. De locatie op Apo Intl Francisco Sa Carneiro is volgens onze gebruikersgegevens de populairste. In de afgelopen 12 maanden koos 76 van onze gebruikers die een auto wilden huren bij Thrifty in Porto voor de locatie van Thrifty op Apo Intl Francisco Sa Carneiro.