Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Ponta Delgada, Azoren

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Ponta Delgada, Azoren? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
ma 24/6
ma 1/7
Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Ponta Delgada, Azoren

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Ponta Delgada, Azoren
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Ponta Delgada

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Ponta Delgada

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Ponta Delgada?

De goedkoopste huurauto's in Ponta Delgada worden doorgaans gevonden via FunchalDrive Rent-a-car. Als je boekt bij FunchalDrive Rent-a-car, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €11/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Ponta Delgada is €11/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Ponta Delgada?

De Skoda Citigo en de Toyota Aygo zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Ponta Delgada. Huurprijzen voor de Skoda Citigo kunnen in Ponta Delgada verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €57/dag en deze kan zelfs slechts €41/ dag zijn. De huurprijzen voor de Toyota Aygo kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €31/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €30/dag.

Ponta Delgada, Azoren huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Ponta Delgada

Klein auto's

€5 - €76

Alle typen auto's

€5 - €86

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Ponta Delgada, Portugal is €28. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Ponta Delgada, Portugal is in december. De prijs is dan 83% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €5 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 16% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Ponta Delgada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Ponta Delgada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Ponta Delgada die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Ponta Delgada, Portugal is €39. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Ponta Delgada, Portugal is in maart. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €21 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Ponta Delgada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Ponta Delgada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Ponta Delgada die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Ponta Delgada, Portugal is €32. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Ponta Delgada, Portugal is in november. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €17 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Ponta Delgada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Ponta Delgada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Ponta Delgada die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Ponta Delgada, Portugal is €57. De goedkoopste periode om een busje te huren in Ponta Delgada, Portugal is in januari. De prijs is dan 7% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €61 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 43% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Ponta Delgada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Ponta Delgada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Ponta Delgada die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Opel Adam
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€29/dag

9 sep. - 16 sep.
Opel Adam
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€29/dag

9 sep. - 16 sep.
Volkswagen Polo
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€30/dag

24 jun. - 1 jul.
Citroen C1

Korte feitjes over huurauto's in Ponta Delgada

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Ponta Delgada

Populairste verhuurder

Ilha Verde

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€36

Populairste model

Skoda Citigo
Het populairste autoverhuurbedrijf in Ponta Delgada dat deze maand op momondo werd gevonden, is Ilha Verde. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Way2Azores Rent en Autatlantis
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Ponta Delgada: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Ponta Delgada is €36/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €44/dag.
Het populairste automodel om te huren in Ponta Delgada was in de afgelopen 7 dagen de Skoda Citigo. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Renault Twingo.

Met een huurauto rijden in Ponta Delgada - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Ponta Delgada zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Ponta Delgada, Portugal-autoverhuur?

Huurauto's in Ponta Delgada van populaire bedrijven zoals Guerin, Ilha Verde en Autatlantis bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Ponta Delgada, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Ponta Delgada, Portugal?

Wanneer je een huurauto boekt in Ponta Delgada, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Ponta Delgada zijn respectievelijk 100 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Ponta Delgada bevindt.

Hoe is het weer in Ponta Delgada, Portugal in juni?

In juni, heeft Ponta Delgada over het algemeen 39 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 18 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Ponta Delgada, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Ponta Delgada hetzelfde als in de rest van Azoren?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Azoren of de nabijgelegen gebieden in juni met Ponta Delgada als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 18 °C verwachten en ongeveer 44,5 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Ponta Delgada bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Ponta Delgada worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Ponta Delgada?

Er zijn 75 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Ponta Delgada per juni 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Ponta Delgada?

In een aantal landen, waaronder Ponta Delgada, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Ponta Delgada?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Ponta Delgada. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Ponta Delgada?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Ponta Delgada krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Ponta Delgada?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Ponta Delgada, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Ponta Delgada met gratis annuleren?

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in Ponta Delgada.

Kan ik op momondo een auto huren in Ponta Delgada met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Ponta Delgada kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Ponta Delgada met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Ponta Delgada op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Ponta Delgada met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Ponta Delgada met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Ponta Delgada te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
ma 24/6
Middag
ma 1/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen