Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Genève, Geneve

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Genève, Geneve? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
vr 19/7
vr 26/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Genève, Geneve

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Genève, Geneve
Economy€88/dag
Compact€86/dag
Klein€57/dag
Premium€150/dag
Luxe€187/dag
Compact SUV€93/dag
Compacte stationwagen€109/dag
Gemiddelde stationwagen€116/dag
Middenklasse SUV€117/dag
Standaard stationwagen€117/dag
Premium stationwagen€168/dag
Grote stationwagen€168/dag
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Genève

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Genève

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Genève?

De goedkoopste huurauto's in Genève worden doorgaans gevonden via Budget. Als je boekt bij Budget, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €32/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Genève is €77/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Genève heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Genève de meeste locaties, met 7 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Genève?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Genève voor de Volkswagen Polo met een prijs van €78/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Seat Arona voor een gemiddelde van €42/dag. Onze gebruikers vonden de Volkswagen Polo om in Genève te huren voor slechts €33/dag en de Seat Arona voor slechts €32/dag.

Genève, Geneve huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Genève

Klein auto's

€39 - €72

Alle typen auto's

€43 - €108

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Genève, Zwitserland is €57. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Genève, Zwitserland is in mei. De prijs is dan 32% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €39 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Genève. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Genève verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Genève die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Genève, Zwitserland is €81. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Genève, Zwitserland is in december. De prijs is dan 30% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €58 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 9% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Genève. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Genève verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Genève die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Genève, Zwitserland is €91. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Genève, Zwitserland is in april. De prijs is dan 52% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €45 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 19% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Genève. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Genève verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Genève die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Genève, Zwitserland is €68. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Genève, Zwitserland is in mei. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €42 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 8% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Genève. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Genève verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Genève die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Genève, Zwitserland is €115. De goedkoopste periode om een busje te huren in Genève, Zwitserland is in februari. De prijs is dan 41% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €69 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 36% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Genève. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Genève verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Volkswagen up!
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€24/dag

21 aug. - 4 sep.
Volkswagen up!
Peugeot 208
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€25/dag

21 aug. - 4 sep.
Peugeot 208
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€36/dag

21 aug. - 4 sep.
Volkswagen Golf

Overzicht autoverhuur Genève

Alle bekende autoverhuurders in Genève, Geneve

Europcar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,5

Comfort

9,0

Globaal

8,6

Ophalen/inleveren

8,8

Prijs-kwaliteit

8,5

Enterprise Rent-A-Car

2 locaties

Alamo

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,3

Globaal

7,9

Ophalen/inleveren

7,6

Prijs-kwaliteit

7,5

Sixt

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,3

Globaal

7,5

Ophalen/inleveren

7,9

Prijs-kwaliteit

7,2

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

7,9

Globaal

7,7

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

7,9

Hertz

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,1

Globaal

7,5

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,5

Dollar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

7,4

Globaal

6,8

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

5,7

Thrifty

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,1

Globaal

6,7

Ophalen/inleveren

6,7

Prijs-kwaliteit

6,9

Korte feitjes over huurauto's in Genève

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Genève

Populairste verhuurder

Alamo

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€40

Populairste model

Volkswagen Polo
Het populairste autoverhuurbedrijf in Genève dat deze maand op momondo werd gevonden, is Alamo. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Avis en Budget
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Genève: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Genève is €40/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €72/dag.
Het populairste automodel om te huren in Genève was in de afgelopen 7 dagen de Volkswagen Polo. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Seat Arona.

Met een huurauto rijden in Genève - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Genève zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Genève, Zwitserland in augustus?

Om augustus een weekend een auto te huren in Genève, vonden we prijzen al vanaf €74, en een gemiddelde prijs van €105. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n €45 tot €50.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Genève, Zwitserland-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Genève heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Genève zijn Alamo, Europcar en Hertz, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Genève tijdens augustus?

De meeste mensen huren een economy-auto wanneer ze in de maand augustus naar Genève reizen. Dankzij het efficiënte benzineverbruik en het vermogen om op natte wegen te rijden, is de economy-type auto een goede keuze wanneer de gemiddelde neerslag 101 mm is, en de temperaturen rond de 15 °C schommelen. Een Economy huren in Genève kost gemiddeld €62 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Genève, Zwitserland?

Als je een auto huurt in Genève, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Genève hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 80 km/u. Als je in Genève op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Renault Trafic huren in Genève?

Hoe is het weer in Genève, Zwitserland in juli?

Het weer in Genève is in de maand juli gewoonlijk 20 °C en de verwachte neerslag is 79 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Genève hetzelfde als in de rest van Geneve?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Genève voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Geneve gewoonlijk een temperatuur heeft van 20 °C en er over het algemeen 79 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Genève bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Genève worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Genève?

Per juli 2024 zijn er 62 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Genève.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Genève?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Genève. In een aantal EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Genève?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Genève. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Genève?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Genève boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Genève?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Genève, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Genève met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Genève met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Genève met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Genève.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Genève met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Genève op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Genève met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Genève.


Een makkelijkere manier om je trip naar Genève te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
vr 19/7
Middag
vr 26/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Genève