Auto huren Kingston, Ontario

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Kingston, ON? Start je zoektocht hier!

Kingston, ON, Canada
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Kingston, ON, Canada
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Kingston

Alle bekende autoverhuurders in Kingston, ON
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.4

Score gebaseerd op 6 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.6

Score gebaseerd op 17 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.4

Score gebaseerd op 2 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Kingston, ON

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Ottawa

Autoverhuur in Kingston

2 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Kingston met momondo in april.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Kingston autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Enterprise, National, en Avis zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Kingston. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Kingston, ON-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Kingston geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Kingston. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Kingston, ON?

De maximumsnelheid van Kingston is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Kingston is 110 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Kingston, Ontario, ON in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Kingston kun je temperaturen van ongeveer 4 °C en neerslag van ongeveer 50 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het klimaat in Kingston heeft doorgaans tijdens april geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Kingston. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Kingston vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Een voorbeeld van een kleine beschikbare huurauto is de Hyundai Accent.

Is het weer in Kingston hetzelfde als in de rest van Ontario?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Kingston voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Ontario gewoonlijk een temperatuur heeft van 6 °C en er over het algemeen 65 mm neerslag valt.


Start nu met het plannen van je reis naar Kingston