Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Vancouver, Brits-Columbia

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Vancouver, Brits-Columbia? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
vr 28/6
vr 5/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Vancouver, Brits-Columbia

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Vancouver, Brits-Columbia
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Vancouver

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Vancouver

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Vancouver?

De goedkoopste huurauto's in Vancouver worden doorgaans gevonden via Thrifty. Als je boekt bij Thrifty, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €30/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Vancouver is €39/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Vancouver heeft de meeste locaties?

Enterprise Rent-A-Car heeft van alle autoverhuurbedrijven in Vancouver de meeste locaties, met 7 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Vancouver?

De Toyota RAV4 en de Dodge Grand Caravan zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Vancouver. Huurprijzen voor de Toyota RAV4 kunnen in Vancouver verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €61/dag en deze kan zelfs slechts €34/ dag zijn. De huurprijzen voor de Dodge Grand Caravan kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €95/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €73/dag.

Vancouver, Brits-Columbia huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Vancouver

Klein auto's

€32 - €92

Alle typen auto's

€34 - €98

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Vancouver, Canada is €50. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Vancouver, Canada is in april. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €32 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 21% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Vancouver. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Vancouver verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Vancouver die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Vancouver, Canada is €52. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Vancouver, Canada is in februari. De prijs is dan 41% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €31 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 18% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Vancouver. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Vancouver verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Vancouver die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Vancouver, Canada is €51. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Vancouver, Canada is in mei. De prijs is dan 23% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €64 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 18% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Vancouver. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Vancouver verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Vancouver, Canada is €59. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Vancouver, Canada is in februari. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €31 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 7% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Vancouver. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Vancouver verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Vancouver die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Vancouver, Canada is €43. De goedkoopste periode om een busje te huren in Vancouver, Canada is in september. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €64 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 31% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Vancouver. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Vancouver verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€59/dag

6 sep. - 21 sep.
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€75/dag

22 jul. - 24 jul.
Volkswagen Golf

Overzicht autoverhuur Vancouver

Alle bekende autoverhuurders in Vancouver, Brits-Columbia

CarWiz

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,0

Globaal

9,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Enterprise Rent-A-Car

7 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,6

Globaal

8,5

Ophalen/inleveren

8,3

Prijs-kwaliteit

8,2

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,5

Globaal

8,4

Ophalen/inleveren

8,3

Prijs-kwaliteit

8,2

Dollar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,7

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

7,8

Prijs-kwaliteit

7,9

Hertz

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

7,2

Globaal

6,5

Ophalen/inleveren

6,5

Prijs-kwaliteit

6,4

Economy Rent a Car

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

6,7

Globaal

6,2

Ophalen/inleveren

5,9

Prijs-kwaliteit

6,4

Europcar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,8

Globaal

6,0

Ophalen/inleveren

5,7

Prijs-kwaliteit

8,0

NextCar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,6

Globaal

5,6

Ophalen/inleveren

5,3

Prijs-kwaliteit

6,1

Korte feitjes over huurauto's in Vancouver

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Vancouver

Populairste verhuurder

Thrifty

Populaire typen auto's

Compact, SUV, Standard

Goedkoopste huurauto

€48

Populairste model

Dodge Grand Caravan
Het populairste autoverhuurbedrijf in Vancouver dat deze maand op momondo werd gevonden, is Thrifty. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Avis en Hertz
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Vancouver: Compact, SUV en Standard.
De laagste prijs voor een huurauto in Vancouver is €48/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €58/dag.
Het populairste automodel om te huren in Vancouver was in de afgelopen 7 dagen de Dodge Grand Caravan. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Ford Edge.

Met een huurauto rijden in Vancouver - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Vancouver zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Vancouver, Brits-Columbia in juli?

Om juli een weekend een auto te huren in Vancouver, vonden we prijzen al vanaf €79, en een gemiddelde prijs van €82. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was €210 en inclusief extra huuropties zo'n €210.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Vancouver, Brits-Columbia-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Vancouver geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Vancouver. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Vancouver, Brits-Columbia?

60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Vancouver, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Vancouver zijn respectievelijk 120 km/u en 110 km/u. Als je een auto huurt in Vancouver, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Ford Explorer huren in Vancouver?

Hoe is het weer in Vancouver, BC in juni?

Tijdens de maand juni is de gemiddelde temperatuur in Vancouver 16 °C en de verwachte neerslag 54 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Vancouver.

Is het weer in Vancouver hetzelfde als in de rest van Brits-Columbia?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Vancouver voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juni is het van belang om te weten dat de rest van Brits-Columbia gewoonlijk een temperatuur heeft van 15 °C en er over het algemeen 49,6 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Vancouver bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Vancouver zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Vancouver?

Per juni 2024 zijn er 67 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Vancouver.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Vancouver?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Vancouver. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Vancouver?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Vancouver. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Vancouver?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Vancouver krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Vancouver?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Vancouver een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Vancouver met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Vancouver met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Vancouver met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Vancouver met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Vancouver met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Vancouver, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Vancouver met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Vancouver vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Vancouver te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
vr 28/6
Middag
vr 5/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Vancouver

Populaire typen huurauto's in Vancouver