Auto huren Ottawa, Ontario

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Ottawa, ON? Start je zoektocht hier!

Ottawa, ON, Canada
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Ottawa, ON, Canada
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Ottawa

Alle bekende autoverhuurders in Ottawa, ON
Verhuurder-score: Uitstekend 8.7

Score gebaseerd op 353 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.5

Score gebaseerd op 54 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.2

Score gebaseerd op 31 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.1

Score gebaseerd op 81 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.6

Score gebaseerd op 11 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.5

Score gebaseerd op 17 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.9

Score gebaseerd op 27 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.0

Score gebaseerd op 11 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Ottawa, ON

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Montréal Pierre Elliott Trudeau Internationaal

Autoverhuur in Ottawa

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Ottawa autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en Avis zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Ottawa te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Ottawa deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Ottawa, ON-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Ottawa-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Ottawa gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Ottawa, ON?

60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Ottawa, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Ottawa zijn respectievelijk 120 km/u en 110 km/u. Als je een auto huurt in Ottawa, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Ottawa, ON in april?

Het weer in Ottawa is in de maand april gewoonlijk 7 °C en de verwachte neerslag is 71 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Ottawa tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Ottawa.

Is het weer in Ottawa hetzelfde als in de rest van Ontario?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Ottawa voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Ontario gewoonlijk een temperatuur heeft van 6 °C en er over het algemeen 65 mm neerslag valt.


Start nu met het plannen van je reis naar Ottawa