Huurauto's in Venetië, Italië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Venetië, Italië? Start je zoektocht hier!

Venetië, VE, Italië
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Venetië, VE, Italië
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Venetië

Alle bekende autoverhuurders in Venetië, Italië
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

7,1

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

5,8

Waar voor je geld

6,1
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,5

Totaalscore

8,1

Ophalen/Inleveren

8,4

Waar voor je geld

7,8
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

8,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,3

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

5,3

Waar voor je geld

7,3
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,9

Comfort

4,3

Totaalscore

4,6

Ophalen/Inleveren

4,3

Waar voor je geld

4,9
9 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Venetië, Italië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Venetië Marco Polo

Autoverhuur in Venetië

In oktober hebben we 1.844 zoekacties voor autoverhuur in Venetië uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Venetië autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Hertz, Thrifty, en Dollar zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Venetië te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Venetië deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Venetië heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Een auto huren in Venetië is het goedkoopst wanneer je Hertz gebruikt bij een van hun 4 locaties in de stad. Het beste dagtarief dat momondo heeft gevonden, is €12, maar meestal kun je ervan uitgaan dat de huur €14 per dag kost.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Venetië, Italië-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Venetië bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Hertz, GREEN MOTION en MAGGIORE annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Welk autoverhuurbedrijf in Venetië heeft de meeste locaties?

Hertz is de autoverhuurder met de meeste locaties in Venetië, Italië. Bij deze 4 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van €14 te betalen in Venetië, Italië.

Wat is de maximumsnelheid in Venetië, Italië?

De maximumsnelheid van Venetië is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Venetië is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Welke auto huren de meeste mensen in Venetië?

De Fiat Panda en de Hyundai Accent zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Venetië. Huurprijzen voor de Fiat Panda kunnen in Venetië verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €19/dag en deze kan zelfs slechts €2/ dag zijn. De huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €23/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €2/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Venetië?

Bij Avis is de Audi A4 (en zijn andere vergelijkbare Luxe-auto’s) te huur in Venetië. Je betaalt om de Audi A4 te huren bij Avis in Venetië gemiddeld €96/dag.

Hoe is het weer in Venetië, Italië in oktober?

Het weer in Venetië is in de maand oktober gewoonlijk 14 °C en de verwachte neerslag is 69 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het weer in Venetië tijdens oktober heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Venetië. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Venetië vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat Panda, de Hyundai Accent en de Fiat 500.

Is het weer in Venetië hetzelfde als in de rest van Venetië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Venetië voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand oktober is het van belang om te weten dat de rest van Venetië gewoonlijk een temperatuur heeft van 13 °C en er over het algemeen 80 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Venetië

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Venetië

Start met het plannen van je reis naar Venetië