Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Venetië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Venetië? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
do 18/7
do 25/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Venetië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Venetië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Venetië

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Venetië

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Venetië?

De goedkoopste huurauto's in Venetië worden doorgaans gevonden via SURPRICE CAR RENTAL . Als je boekt bij SURPRICE CAR RENTAL , kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €9/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Venetië is €15/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Venetië heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Venetië de meeste locaties, met 10 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Venetië?

De meeste momondo-gebruikers huren de Fiat 500X in Venetië, maar de Fiat 500 is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Fiat 500X te huren: de prijzen zijn gemiddeld €30 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Fiat 500X in Venetië voor slechts €14 per dag. De Fiat 500 in Venetië kost gemiddeld €24 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij €13 per dag.

Venetië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Venetië

Klein auto's

€10 - €52

Alle typen auto's

€10 - €82

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Venetië, Italië is €26. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Venetië, Italië is in november. De prijs is dan 63% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €10 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 33% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Venetië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Venetië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Venetië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Venetië, Italië is €42. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Venetië, Italië is in april. De prijs is dan 84% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €7 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 7% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Venetië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Venetië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Venetië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Venetië, Italië is €128. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Venetië, Italië is in januari. De prijs is dan 66% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €44 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 69% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Venetië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Venetië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Venetië, Italië is €30. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Venetië, Italië is in november. De prijs is dan 65% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €11 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 23% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Venetië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Venetië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Venetië, Italië is €114. De goedkoopste periode om een busje te huren in Venetië, Italië is in mei. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €84 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 65% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Venetië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Venetië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Venetië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€14/dag

15 sep. - 21 sep.
Volkswagen Polo
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€18/dag

15 sep. - 21 sep.
Citroen C1
Fiat 500X
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€20/dag

15 sep. - 21 sep.
Fiat 500X

Overzicht autoverhuur Venetië

Alle bekende autoverhuurders in Venetië

Leasys Rent

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Sixt

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,2

Globaal

8,3

Ophalen/inleveren

8,3

Prijs-kwaliteit

7,8

Europcar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Thrifty

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,7

Globaal

7,7

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,5

Hertz

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,8

Globaal

7,0

Ophalen/inleveren

6,9

Prijs-kwaliteit

6,1

Alamo

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Globaal

6,6

Ophalen/inleveren

6,6

Prijs-kwaliteit

6,6

DRIVALIA

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

3,0

Globaal

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Sunnycars

10 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Venetië

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Venetië

Populairste verhuurder

SICILY BY CAR

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€27

Populairste model

Fiat 500X
Het populairste autoverhuurbedrijf in Venetië dat deze maand op momondo werd gevonden, is SICILY BY CAR . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Rent Smart 24 en Autovia
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Venetië: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Venetië is €27/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €38/dag.
Het populairste automodel om te huren in Venetië was in de afgelopen 7 dagen de Fiat 500X. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Fiat 500.

Met een huurauto rijden in Venetië - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Venetië zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Venetië, Italië in augustus?

De goedkoopste huurautodeals in Venetië voor augustus zijn zo'n €26 tot €35. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was €23 en inclusief extra huuropties zo'n €84.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Venetië, Italië-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Venetië bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Thrifty, Europcar en Hertz annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is het beste type auto om te huren in Venetië tijdens augustus?

In de maand augustus in Venetië schommelen de temperaturen rond de 19 °C, wat perfect is voor het huren van een cabriolet. Met een gemiddelde neerslag van 66 mm in augustus in Venetië, kun je met een cabriolet genieten van de bezienswaardigheden terwijl je door de straten rijdt. Houd er rekening mee dat je voor je reis misschien het weer wilt controleren, voor het geval dat. Een Cabrio huren in Venetië kost gemiddeld €56 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Venetië, Italië?

De maximumsnelheid van Venetië is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Venetië is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 130 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi Q5 huren in Venetië?

Hoe is het weer in Venetië, Italië in juli?

Het weer in Venetië is in de maand juli gewoonlijk 23 °C en de verwachte neerslag is 63 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Venetië hetzelfde als in de rest van Venetië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Venetië voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Venetië gewoonlijk een temperatuur heeft van 23 °C en er over het algemeen 73 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Venetië bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Venetië worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Venetië?

Er zijn 108 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Venetië per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Venetië?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Venetië. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Venetië?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Venetië. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Venetië?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Venetië. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Venetië?

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in Venetië door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Toont momondo autoverhuurdeals in Venetië met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Venetië met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Venetië met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Venetië.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Venetië met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Venetië.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Venetië met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Venetië met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Venetië te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 18/7
Middag
do 25/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Venetië

Populaire autoverhuurbedrijven in Venetië