Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Huurauto's in Spanje

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Spanje? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
do 18/7
do 25/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Spanje

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Spanje
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€6/dag

17 jul. - 24 jul.
Citroen C1
Opel Adam
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€6/dag

17 jul. - 24 jul.
Opel Adam
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€6/dag

17 jul. - 24 jul.
Volkswagen Polo
Kia Niro
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€6/dag

17 jul. - 24 jul.
Kia Niro
Volkswagen up!
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€7/dag

25 aug. - 2 sep.
Volkswagen up!
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€7/dag

20 jul. - 25 jul.
Citroen C1
Peugeot 208
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€8/dag

20 jul. - 25 jul.
Peugeot 208
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€8/dag

18 jul. - 29 jul.
Citroen C1
Volkswagen up!
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€8/dag

20 jul. - 25 jul.
Volkswagen up!

Statistieken en trends voor huurauto's in Spanje

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Spanje

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Spanje?

Volgens onze gegevens is Ok Mobility het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Spanje. Gebruikers die een huurauto boeken met Ok Mobility vinden vaak dagelijks prijzen onder het gemiddelde dagtarief van €22. Afhankelijk van de stad die je bezoekt, in welk type auto je geïnteresseerd bent en voor hoe lang je huurt, kun je elke dag prijzen vinden vanaf €8 wanneer je boekt bij Ok Mobility.

Wat is de populairste autoverhuurder in Spanje?

Op dit moment is het populairste autoverhuurbedrijf in Spanje Goldcar Rental SP. 13 gebruikers hebben Goldcar Rental SP een gemiddelde beoordeling van 5,8 uit 10 gegevens voor hun klantenservice en de hoge kwaliteit aan auto's die worden verhuurd. In de afgelopen maand hebben 42% van de gebruikers gekozen voor Goldcar Rental SP bij het huren van een auto tijdens een verblijf in Spanje.

Welk autoverhuurbedrijf in Spanje heeft de meeste locaties?

Het autoverhuurbedrijf met de meeste locaties in Spanje is Sunnycars. Op dit moment hebben zij 500 locaties die gevonden kunnen worden op vliegvelden en in het centrum van verschillende steden door het hele land. Als je geen stad hebt gekozen om binnen Spanje naar toe te reizen, overweeg dan Alicante, de populairste bestemming van het land. Hier zul je vinden dat dat Sunnycars 6 locaties heeft in het hele gebied.

Wat is het populairste type huurauto in Spanje?

Een Economy is het populairste type huurauto voor mensen die naar Spanje reizen. Volgens onze gegevens gaf 34% van onze gebruikers de voorkeur aan een Economy boven elk ander autotype. Dit kan komen door de activiteiten die ze hebben gepland en wat de weersomstandigheden zijn in hun stad van bestemming. Als je een Economy in Spanje huurt, kun je verwachten dat je gemiddeld €27 per dag betaalt.

Spanje huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Spanje

Klein auto's

€11 - €24

Alle typen auto's

€14 - €46

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Spanje is €15. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Spanje is in januari. De prijs is dan 32% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €11 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 34% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Spanje. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Spanje verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Spanje die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Spanje is €30. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Spanje is in november. De prijs is dan 65% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €11 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 23% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Spanje. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Spanje verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Spanje die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Spanje is €64. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Spanje is in december. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €35 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 64% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Spanje. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Spanje verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Spanje is €20. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Spanje is in januari. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €9 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 17% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Spanje. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Spanje verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Spanje die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Spanje is €56. De goedkoopste periode om een busje te huren in Spanje is in april. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €31 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 58% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Spanje. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Spanje verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Spanje is €38. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Spanje is in november. De prijs is dan 2% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €39 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 37% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Spanje. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Spanje verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor luxe auto huurauto's in Spanje die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Spanje is €23. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Spanje is in februari. De prijs is dan 63% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €9 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 0% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Spanje. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Spanje verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor cabrio huurauto's in Spanje die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€6/dag

17 jul. - 24 jul.
Citroen C1
Opel Adam
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€6/dag

17 jul. - 24 jul.
Opel Adam
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€6/dag

17 jul. - 24 jul.
Peugeot 2008

Overzicht autoverhuur Spanje

Alle bekende autoverhuurders in Spanje

Sunnycars

500 locaties

keddy by Europcar

260 locaties

Enterprise Rent-A-Car

199 locaties

Free2Move

196 locaties

Europcar

192 locaties

Alquicoche

163 locaties

Avis

154 locaties

Budget

139 locaties

Autoverhuur in Spanje

Kom alles te weten over auto huren in Spanje zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Spanje?

Je bent wettelijk verplicht om op de rechterkant te rijden wanneer je Spanje bezoekt. Het niet naleven van deze wet kan leiden tot verkeersboetes, auto-ongelukken of beide.

Hoe goed zijn de wegen in Spanje?

Spanje heeft een wegkwaliteitsscore van 5,8 op een schaal van 1 tot 7, waarbij 1 de laagste score is. Dit zet Spanje op plaats 11 van de 137 landen voor wegomstandigheden. Mogelijk merk je dat afhankelijk van waar je binnen Spanje reist, de wegkwaliteit kan variëren.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Spanje?

0,05% is de wettelijke BAG-limiet in Spanje. Hoger wordt beschouwd als rijden onder invloed, wat kan leiden tot geldboetes, inhouding of invordering van het rijbewijs en andere boetes. Houd er rekening mee dat 18 de wettelijke leeftijd is waarop alcohol wordt gedronken in Spanje en dat er strenge wetten zijn die bestuurders onder deze leeftijd verbieden om te drinken en te rijden.

Wat kost benzine in Spanje?

De gemiddelde benzineprijs in Spanje is sinds vorige week €1,60 per liter. Ter vergelijking: het land met de goedkoopste gemiddelde gasprijs is Egypte met €0,26 per liter, terwijl het land met de duurste gemiddelde gasprijs Hong Kong is, met €3,00 per liter.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Spanje bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Spanje worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Spanje?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Spanje is 4.333 per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Spanje?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Spanje. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Spanje?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Spanje. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Spanje?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Spanje. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Spanje?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Spanje een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Spanje met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Spanje met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Spanje met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Spanje met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Spanje met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Spanje op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Spanje met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Spanje vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Spanje te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 18/7
Middag
do 25/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Spanje