Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Valencia

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Valencia? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
za 29/6
za 6/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Valencia

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Valencia
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Valencia

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Valencia

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Valencia?

De goedkoopste huurauto's in Valencia worden doorgaans gevonden via CLICK RENT . Als je boekt bij CLICK RENT , kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Valencia is €15/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Valencia heeft de meeste locaties?

Alquicoche heeft van alle autoverhuurbedrijven in Valencia de meeste locaties, met 8 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Valencia?

De Mercedes-Benz V-Class huren in Valencia is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Fiat 500. Onze gebruikers vonden deals voor de Mercedes-Benz V-Class in Valencia voor gemiddeld €129 per dag en voor slechts €66 per dag. Het kost gemiddeld €19 per dag om de Fiat 500 te huren in Valencia, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts €6 per dag.

Valencia huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Valencia

Klein auto's

€11 - €32

Alle typen auto's

€11 - €60

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Valencia, Spanje is €20. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Valencia, Spanje is in januari. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €11 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 34% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Valencia. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Valencia verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Valencia die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Valencia, Spanje is €38. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Valencia, Spanje is in januari. De prijs is dan 69% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €12 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Valencia. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Valencia verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Valencia die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Valencia, Spanje is €67. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Valencia, Spanje is in oktober. De prijs is dan 64% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €25 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 56% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Valencia. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Valencia verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Valencia, Spanje is €24. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Valencia, Spanje is in oktober. De prijs is dan 46% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €13 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 20% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Valencia. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Valencia verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Valencia die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Valencia, Spanje is €54. De goedkoopste periode om een busje te huren in Valencia, Spanje is in december. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €25 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 46% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Valencia. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Valencia verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Valencia, Spanje is €28. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Valencia, Spanje is in januari. De prijs is dan 87% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €4 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Valencia. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Valencia verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€7/dag

27 jun. - 4 jul.
Citroen C1
Fiat 500
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€7/dag

27 jun. - 4 jul.
Fiat 500
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€7/dag

27 jun. - 4 jul.
Renault Zoe

Overzicht autoverhuur Valencia

Alle bekende autoverhuurders in Valencia

Centauro

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Dollar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Hertz

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

9,0

Globaal

8,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0

CLICK RENT

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,7

Globaal

7,7

Ophalen/inleveren

7,7

Prijs-kwaliteit

7,7

Enterprise Rent-A-Car

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,1

Globaal

7,6

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

7,4

Budget

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

8,3

Globaal

7,0

Ophalen/inleveren

7,0

Prijs-kwaliteit

7,0

Europcar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Globaal

6,0

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

7,6

Globaal

5,2

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,8

Korte feitjes over huurauto's in Valencia

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Valencia

Populairste verhuurder

Goldcar Rental SP

Populaire typen auto's

Economy, Compact, SUV

Goedkoopste huurauto

€9

Populairste model

Mercedes-Benz V-Class
Het populairste autoverhuurbedrijf in Valencia dat deze maand op momondo werd gevonden, is Goldcar Rental SP. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn CLICK RENT en Centauro
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Valencia: Economy, Compact en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Valencia is €9/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €21/dag.
Het populairste automodel om te huren in Valencia was in de afgelopen 7 dagen de Mercedes-Benz V-Class. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Fiat 500.

Met een huurauto rijden in Valencia - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Valencia zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Valencia, Spanje in juli?

In juli is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Valencia €17. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij €16. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n €11 tot €44.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Valencia, Spanje-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Valencia geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Valencia. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Valencia tijdens juli?

In de maand juli in Valencia schommelen de temperaturen rond de 26 °C, wat perfect is voor het huren van een cabriolet. Met een gemiddelde neerslag van 19 mm in juli in Valencia, kun je met een cabriolet genieten van de bezienswaardigheden terwijl je door de straten rijdt. Houd er rekening mee dat je voor je reis misschien het weer wilt controleren, voor het geval dat. Een Cabrio huren in Valencia kost gemiddeld €28 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Valencia, Spanje?

Reizigers die een auto huren in Valencia, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Valencia zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW X1 huren in Valencia?

Hoe is het weer in Valencia, Spanje in juni?

Tijdens de maand juni is de gemiddelde temperatuur in Valencia 22 °C en de verwachte neerslag 23 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Valencia.

Is het weer in Valencia hetzelfde als in de rest van Valencia?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Valencia of de nabijgelegen gebieden in juni met Valencia als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 22 °C verwachten en ongeveer 20 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Valencia bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Valencia worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Valencia?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Valencia is 93 per juni 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Valencia?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Valencia. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Valencia?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Valencia. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Valencia?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Valencia. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Valencia?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Valencia door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Valencia met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Valencia met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Valencia met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Valencia.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Valencia met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Valencia.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Valencia met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Valencia met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Valencia te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
za 29/6
Middag
za 6/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Valencia

Populaire typen huurauto's in Valencia