Auto huren Barcelona, Spanje

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Barcelona, Spanje? Start je zoektocht hier!

Barcelona, Spanje
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Barcelona, Spanje
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Barcelona

Alle bekende autoverhuurders in Barcelona, Spanje
Verhuurder-score: Goed 7.0

Score gebaseerd op 100 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.3

Score gebaseerd op 85 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.2

Score gebaseerd op 41 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.6

Score gebaseerd op 87 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.4

Score gebaseerd op 50 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.8

Score gebaseerd op 62 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.0

Score gebaseerd op 10 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Barcelona, Spanje

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Barcelona Barcelona-el Prat

Autoverhuur in Barcelona

67 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Barcelona voor april.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Barcelona autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Barcelona hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Alamo, Enterprise, en Avis. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Barcelona. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Barcelona heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Barcelona van Record Go, die 3 locaties in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als 4€, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Barcelona van Record Go is 7€/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Barcelona, Spanje-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Barcelona geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Barcelona. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Barcelona tijdens mei?

De beste manier om gedurende de maand mei van de bezienswaardigheden in Barcelona te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Barcelona een gemiddelde temperatuur heeft van 20 °C en een gemiddelde regenval van 42 mm gedurende de maand mei. Een Cabrio huren in Barcelona kost gemiddeld 26€ per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Barcelona heeft de meeste locaties?

6 locaties zijn er te vinden in Barcelona, Spanje. Bij deze Thrifty locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n 36€/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Barcelona, Spanje?

Als je een auto huurt in Barcelona, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Barcelona hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Barcelona op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Barcelona, Spanje in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Barcelona kun je temperaturen van ongeveer 13 °C en neerslag van ongeveer 49 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het klimaat in Barcelona heeft doorgaans tijdens april geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Barcelona. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Barcelona vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat 500, de Opel Corsa en de Ford Fiesta.

Is het weer in Barcelona hetzelfde als in de rest van Catalonië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Barcelona voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Catalonië gewoonlijk een temperatuur heeft van 12 °C en er over het algemeen 46,6 mm neerslag valt.


Ontdek meer huurtauto’s in

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Badalona, Gerona en Lerida in

Start nu met het plannen van je reis naar Barcelona