Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Barcelona, Catalonië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Barcelona, Catalonië? Start je zoektocht hier!

Barcelona, Spanje
23 apr. — 30 apr.
Barcelona, Spanje
di 23/4
Middag
di 30/4
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Barcelona, Catalonië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Barcelona, Catalonië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Barcelona, Catalonië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Barcelona

Klein auto's

€11 - €32

Alle typen auto's

€12 - €50

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Barcelona, Spanje is €23. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Barcelona, Spanje is in januari. De prijs is dan 53% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €11 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 33% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Barcelona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Barcelona, Spanje is €39. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Barcelona, Spanje is in januari. De prijs is dan 67% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €13 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 13% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Barcelona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Barcelona, Spanje is €83. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Barcelona, Spanje is in oktober. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €38 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 60% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Barcelona, Spanje is €26. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Barcelona, Spanje is in januari. De prijs is dan 56% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €12 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 21% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Barcelona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Barcelona, Spanje is €76. De goedkoopste periode om een busje te huren in Barcelona, Spanje is in januari. De prijs is dan 85% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €12 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 56% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Barcelona, Spanje is €78. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Barcelona, Spanje is in oktober. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €37 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 57% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Barcelona, Spanje is €32. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Barcelona, Spanje is in februari. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €24 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 3% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Audi A1
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€6/dag

22 apr. - 25 apr.
Audi A1
Hyundai i10
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€7/dag

22 apr. - 25 apr.
Hyundai i10
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€7/dag

22 apr. - 25 apr.
Ford Fiesta

Statistieken en trends voor huurauto's in Barcelona

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Barcelona

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Barcelona?

De goedkoopste huurauto's in Barcelona worden doorgaans gevonden via Goldcar Rental SP. Als je boekt bij Goldcar Rental SP, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Barcelona is €19/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Barcelona heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Barcelona de meeste locaties, met 13 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Barcelona?

De meeste momondo-gebruikers huren de Fiat 500 in Barcelona, maar de Ford Fiesta is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Fiat 500 te huren: de prijzen zijn gemiddeld €20 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Fiat 500 in Barcelona voor slechts €11 per dag. De Ford Fiesta in Barcelona kost gemiddeld €17 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij €6 per dag.

Overzicht autoverhuur Barcelona

Alle bekende autoverhuurders in Barcelona, Catalonië

Europcar

7 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,4

Comfort

8,8

Globaal

8,5

Ophalen/inleveren

9,7

Prijs-kwaliteit

8,5

Centauro

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,5

Comfort

9,5

Globaal

8,5

Ophalen/inleveren

8,5

Prijs-kwaliteit

8,5

Sixt

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,4

Globaal

7,4

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

7,2

Enterprise Rent-A-Car

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,4

Globaal

7,2

Ophalen/inleveren

7,0

Prijs-kwaliteit

6,8

Budget

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,0

Globaal

7,1

Ophalen/inleveren

6,8

Prijs-kwaliteit

7,2

Avis

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,3

Globaal

6,6

Ophalen/inleveren

5,7

Prijs-kwaliteit

6,8

Dollar

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

6,6

Globaal

5,7

Ophalen/inleveren

5,4

Prijs-kwaliteit

5,8

Thrifty

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,8

Comfort

5,6

Globaal

5,3

Ophalen/inleveren

4,9

Prijs-kwaliteit

4,7

Korte feitjes over huurauto's in Barcelona

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Barcelona

Populairste verhuurder

Record Go

Populaire typen auto's

Economy, Compact, SUV

Goedkoopste huurauto

€13

Populairste model

Class Convertible
Het populairste autoverhuurbedrijf in Barcelona dat deze maand op momondo werd gevonden, is Record Go. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Goldcar Rental SP en Ok Mobility
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Barcelona: Economy, Compact en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Barcelona is €13/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €28/dag.
Het populairste automodel om te huren in Barcelona was in de afgelopen 7 dagen de Class Convertible. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Fiat 500.

Met een huurauto rijden in Barcelona - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Barcelona zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Barcelona, Spanje in mei?

Volgens onze data biedt de autoverhuur in het weekend in mei in Barcelona rond de €22 kosten. €11 is de laagste prijs die we tot nu toe hebben gevonden voor Barcelona. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was €11 en inclusief extra huuropties zo'n €19.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Barcelona, Spanje-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Barcelona geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Barcelona. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Barcelona tijdens mei?

De beste manier om gedurende de maand mei van de bezienswaardigheden in Barcelona te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Barcelona een gemiddelde temperatuur heeft van 20 °C en een gemiddelde regenval van 42 mm gedurende de maand mei. Een Cabrio huren in Barcelona kost gemiddeld €21 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Barcelona, Spanje?

Als je een auto huurt in Barcelona, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Barcelona hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Barcelona op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Volkswagen T-Cross huren in Barcelona?

Hoe is het weer in Barcelona, Spanje in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Barcelona kun je temperaturen van ongeveer 13 °C en neerslag van ongeveer 49 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Barcelona hetzelfde als in de rest van Catalonië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Barcelona voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Catalonië gewoonlijk een temperatuur heeft van 12 °C en er over het algemeen 46,6 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Barcelona bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Barcelona worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Barcelona?

Er zijn 163 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Barcelona per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Barcelona?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Barcelona. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Barcelona?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Barcelona. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Barcelona?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Barcelona boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Barcelona?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Barcelona door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Barcelona met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Barcelona of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Barcelona met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Barcelona.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Barcelona met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Barcelona.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Barcelona met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Barcelona met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Barcelona te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 23/4
Middag
di 30/4
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Barcelona

Populaire typen huurauto's in Barcelona