Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Barcelona, Catalonië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Barcelona, Catalonië? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
vr 26/7
vr 2/8

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Barcelona, Catalonië

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Barcelona, Catalonië
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Barcelona

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Barcelona

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Barcelona?

De goedkoopste huurauto's in Barcelona worden doorgaans gevonden via Goldcar Rental SP. Als je boekt bij Goldcar Rental SP, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €9/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Barcelona is €17/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Barcelona heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Barcelona de meeste locaties, met 12 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Barcelona?

De meeste momondo-gebruikers huren de Opel Corsa in Barcelona, maar de Fiat 500 is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Opel Corsa te huren: de prijzen zijn gemiddeld €57 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Opel Corsa in Barcelona voor slechts €12 per dag. De Fiat 500 in Barcelona kost gemiddeld €28 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij €10 per dag.

Barcelona, Catalonië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Barcelona

Klein auto's

€11 - €29

Alle typen auto's

€12 - €49

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Barcelona, Spanje is €21. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Barcelona, Spanje is in januari. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €11 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 32% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Barcelona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Barcelona, Spanje is €38. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Barcelona, Spanje is in januari. De prijs is dan 69% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €12 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 16% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Barcelona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Barcelona, Spanje is €78. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Barcelona, Spanje is in oktober. De prijs is dan 53% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €37 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 59% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Barcelona, Spanje is €24. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Barcelona, Spanje is in januari. De prijs is dan 52% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €12 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 22% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Barcelona die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Barcelona, Spanje is €69. De goedkoopste periode om een busje te huren in Barcelona, Spanje is in januari. De prijs is dan 83% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €12 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 54% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Barcelona, Spanje is €47. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Barcelona, Spanje is in oktober. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €36 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 34% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Barcelona, Spanje is €33. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Barcelona, Spanje is in juni. De prijs is dan 37% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €21 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 4% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Barcelona. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Barcelona verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Fiat 500
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€10/dag

25 aug. - 4 sep.
Fiat 500
Peugeot 208
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€10/dag

25 aug. - 4 sep.
Peugeot 208
Kia Niro
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€11/dag

25 aug. - 4 sep.
Kia Niro

Overzicht autoverhuur Barcelona

Alle bekende autoverhuurders in Barcelona, Catalonië

Europcar

7 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,7

Comfort

9,2

Globaal

8,9

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

8,9

Sixt

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,4

Globaal

7,4

Ophalen/inleveren

7,2

Prijs-kwaliteit

7,4

Enterprise Rent-A-Car

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

7,3

Globaal

7,1

Ophalen/inleveren

6,9

Prijs-kwaliteit

6,7

Avis

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,5

Globaal

6,8

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

7,0

Budget

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

7,7

Globaal

6,9

Ophalen/inleveren

6,8

Prijs-kwaliteit

6,9

Dollar

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

6,6

Globaal

5,7

Ophalen/inleveren

5,4

Prijs-kwaliteit

5,8

Hertz

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

6,6

Globaal

5,0

Ophalen/inleveren

5,5

Prijs-kwaliteit

5,2

Thrifty

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,3

Comfort

5,1

Globaal

4,8

Ophalen/inleveren

5,0

Prijs-kwaliteit

4,3

Korte feitjes over huurauto's in Barcelona

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Barcelona

Populairste verhuurder

Goldcar Rental SP

Populaire typen auto's

Economy, Compact, SUV

Goedkoopste huurauto

€14

Populairste model

Opel Corsa
Het populairste autoverhuurbedrijf in Barcelona dat deze maand op momondo werd gevonden, is Goldcar Rental SP. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Record Go en Centauro
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Barcelona: Economy, Compact en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Barcelona is €14/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €22/dag.
Het populairste automodel om te huren in Barcelona was in de afgelopen 7 dagen de Opel Corsa. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Fiat 500.

Met een huurauto rijden in Barcelona - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Barcelona zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Barcelona, Spanje in augustus?

Volgens onze data biedt de autoverhuur in het weekend in augustus in Barcelona rond de €17 kosten. €17 is de laagste prijs die we tot nu toe hebben gevonden voor Barcelona. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was €18 en inclusief extra huuropties zo'n €28.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Barcelona, Spanje-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Barcelona geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Barcelona. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Barcelona tijdens augustus?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Barcelona in augustus. Gemiddeld ontvangt Barcelona 85 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 21 °C in de maand augustus. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Barcelona kost gemiddeld €48 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Barcelona, Spanje?

Als je een auto huurt in Barcelona, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Barcelona hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Barcelona op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Ford Kuga huren in Barcelona?

Hoe is het weer in Barcelona, Spanje in juli?

Als je tijdens de maand juli op zoek bent naar een huurauto in Barcelona kun je temperaturen van ongeveer 23 °C en neerslag van ongeveer 20 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Is het weer in Barcelona hetzelfde als in de rest van Catalonië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Barcelona voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Catalonië gewoonlijk een temperatuur heeft van 23 °C en er over het algemeen 21,4 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Barcelona bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Barcelona worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Barcelona?

Er zijn 172 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Barcelona per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Barcelona?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Barcelona. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Barcelona?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Barcelona. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Barcelona?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Barcelona boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Barcelona?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Barcelona door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Barcelona met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Barcelona of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Barcelona met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Barcelona.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Barcelona met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Barcelona.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Barcelona met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Barcelona met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Barcelona te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
vr 26/7
Middag
vr 2/8
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Barcelona

Populaire typen huurauto's in Barcelona