Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Reykjavik, Groot-Reykjavik

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Reykjavik, Groot-Reykjavik? Start je zoektocht hier!

Reykjavik, IJsland
25 apr. — 2 mei.
Reykjavik, IJsland
do 25/4
Middag
do 2/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Reykjavik, Groot-Reykjavik

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Reykjavik, Groot-Reykjavik
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Reykjavik, Groot-Reykjavik huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Reykjavik

Klein auto's

€29 - €93

Alle typen auto's

€44 - €122

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Reykjavik, IJsland is €48. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Reykjavik, IJsland is in december. De prijs is dan 41% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €29 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 26% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Reykjavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Reykjavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Reykjavik die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Reykjavik, IJsland is €71. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Reykjavik, IJsland is in april. De prijs is dan 41% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €43 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 9% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Reykjavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Reykjavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Reykjavik die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Reykjavik, IJsland is €94. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Reykjavik, IJsland is in februari. De prijs is dan 4% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €98 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 30% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Reykjavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Reykjavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Reykjavik, IJsland is €63. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Reykjavik, IJsland is in november. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €39 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 5% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Reykjavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Reykjavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Reykjavik die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Reykjavik, IJsland is €99. De goedkoopste periode om een busje te huren in Reykjavik, IJsland is in mei. De prijs is dan 20% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €80 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 34% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Reykjavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Reykjavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Reykjavik die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€45/dag

19 mei. - 21 mei.
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€49/dag

19 mei. - 21 mei.
Ford Fiesta
Audi A1
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€51/dag

19 mei. - 21 mei.
Audi A1

Statistieken en trends voor huurauto's in Reykjavik

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Reykjavik

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Reykjavik?

De goedkoopste huurauto's in Reykjavik worden doorgaans gevonden via Ice Rental 4x4. Als je boekt bij Ice Rental 4x4, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €22/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Reykjavik is €53/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Reykjavik heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft van alle autoverhuurbedrijven in Reykjavik de meeste locaties, met 5 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Reykjavik?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Reykjavik voor de Hyundai i10 met een prijs van €48/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Dacia Duster voor een gemiddelde van €82/dag. Onze gebruikers vonden de Hyundai i10 om in Reykjavik te huren voor slechts €23/dag en de Dacia Duster voor slechts €46/dag.

Overzicht autoverhuur Reykjavik

Alle bekende autoverhuurders in Reykjavik, Groot-Reykjavik

Europcar

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,1

Comfort

9,6

Globaal

9,6

Ophalen/inleveren

9,5

Prijs-kwaliteit

9,6

Thrifty

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

8,8

Globaal

8,2

Ophalen/inleveren

7,4

Prijs-kwaliteit

7,9

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,9

Globaal

8,3

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

8,3

Enterprise Rent-A-Car

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,2

Globaal

7,7

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

6,7

Dollar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,1

Globaal

7,8

Ophalen/inleveren

7,8

Prijs-kwaliteit

7,2

Alamo

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

6,5

Globaal

6,5

Ophalen/inleveren

6,5

Prijs-kwaliteit

6,5

Ice Rental 4x4

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Globaal

6,0

Ophalen/inleveren

4,0

Prijs-kwaliteit

4,0

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

4,0

Globaal

5,0

Ophalen/inleveren

5,0

Prijs-kwaliteit

3,0

Korte feitjes over huurauto's in Reykjavik

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Reykjavik

Populairste verhuurder

Ice Rental 4x4

Populaire typen auto's

Mini, Intermediate, SUV

Goedkoopste huurauto

€33

Populairste model

Hyundai i10
Het populairste autoverhuurbedrijf in Reykjavik dat deze maand op momondo werd gevonden, is Ice Rental 4x4. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn GREEN MOTION en Wheego
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Reykjavik: Mini, Intermediate en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Reykjavik is €33/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €66/dag.
Het populairste automodel om te huren in Reykjavik was in de afgelopen 7 dagen de Hyundai i10. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Dacia Duster.

Met een huurauto rijden in Reykjavik - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Reykjavik zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Reykjavik, IJsland-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Reykjavik heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Reykjavik zijn Dollar, Ice Rental Cars en Europcar, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Reykjavik tijdens mei?

Het huren van een standaard type auto in Reykjavik gedurende de maand mei is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 8 °C en neerslag rond de 40 mm in mei, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Reykjavik kost gemiddeld €58 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Reykjavik, IJsland?

De maximumsnelheid in Reykjavik is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Reykjavik heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 90 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Reykjavik op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 90 km/u is.

Hoe is het weer in Reykjavik, IJsland in april?

Het weer in Reykjavik is in de maand april gewoonlijk 2 °C en de verwachte neerslag is 50 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Reykjavik hetzelfde als in de rest van Groot-Reykjavik?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Groot-Reykjavik of de nabijgelegen gebieden in april met Reykjavik als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 2 °C verwachten en ongeveer 50 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Reykjavik bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Reykjavik zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Reykjavik?

Per april 2024 zijn er 83 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Reykjavik.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Reykjavik?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Reykjavik. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Reykjavik?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Reykjavik. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Reykjavik?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Reykjavik. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Reykjavik?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Reykjavik door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Reykjavik met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Reykjavik met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Reykjavik met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Reykjavik.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Reykjavik met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Reykjavik op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Reykjavik met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Reykjavik met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Reykjavik te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 25/4
Middag
do 2/5
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Reykjavik

Populaire typen huurauto's in Reykjavik