Auto huren Palma de Mallorca

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Palma de Mallorca? Start je zoektocht hier!

Palma de Mallorca, Mallorca, Spanje
9 mrt. — 16 mrt.
Zelfde inleverlocatie
Palma de Mallorca, Mallorca, Spanje
di 9/3
Middag
di 16/3
Middag

Overzicht autoverhuur Palma de Mallorca

Alle bekende autoverhuurders in Palma de Mallorca
Verhuurder-score: Uitstekend 8.3

Score gebaseerd op 32 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.8

Score gebaseerd op 73 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.6

Score gebaseerd op 15 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.6

Score gebaseerd op 2 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 9.2

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 8.5

Score gebaseerd op 10 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.1

Score gebaseerd op 11 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 5 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Palma de Mallorca

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Palma de Mallorca

Autoverhuur in Palma de Mallorca

23 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Palma de Mallorca voor maart.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Palma de Mallorca autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en National zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Palma de Mallorca vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Palma de Mallorca. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Palma de Mallorca heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Palma de Mallorca is Record Go, met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van 9€ bij locatie in Palma de Mallorca. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij Record Go in Palma de Mallorca is 2€.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Palma de Mallorca-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Palma de Mallorca heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Palma de Mallorca zijn Alamo, Enterprise en National, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Palma de Mallorca tijdens april?

De beste manier om gedurende de maand april van de bezienswaardigheden in Palma de Mallorca te genieten, is in een cabriolet. De kans dat je neerslag of kouder weer tegenkomt, is kleiner omdat Palma de Mallorca een gemiddelde temperatuur heeft van 18 °C en een gemiddelde regenval van 30 mm gedurende de maand april. Een Cabrio huren in Palma de Mallorca kost gemiddeld 58€ per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Palma de Mallorca heeft de meeste locaties?

Goldcar Rental SP is de autoverhuurder met de meeste locaties in Palma de Mallorca. Bij deze 2 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 11€ te betalen in Palma de Mallorca.

Wat is de maximumsnelheid in Palma de Mallorca?

Als je een auto huurt in Palma de Mallorca, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Palma de Mallorca hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Palma de Mallorca op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Palma de Mallorca, Spanje in maart?

Het weer in Palma de Mallorca is in de maand maart gewoonlijk 13 °C en de verwachte neerslag is 30 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in maart?

Het weer in Palma de Mallorca tijdens maart heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Palma de Mallorca. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Palma de Mallorca vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Volkswagen Polo, de Ford Fiesta en de Class Mini Car.

Is het weer in Palma de Mallorca hetzelfde als in de rest van Balearen?

Het klimaat in Balearen in maart is gewoonlijk 13 °C met een verwachte neerslag van 35 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Palma de Mallorca voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Huurauto's op luchthavens in Palma de Mallorca

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Palma de Mallorca

Ontdek meer huurtauto’s in Mallorca

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Cala d'Or, Ciutadella en Ibiza-stad in Mallorca

Start nu met het plannen van je reis naar Palma de Mallorca