Huurauto's in Tokio, Japan

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Tokio, Japan? Start je zoektocht hier!

Tokio, Japan
27 sep. — 4 okt.
Zelfde inleverlocatie
Tokio, Japan
ma 27/9
Middag
ma 4/10
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Tokio

Alle bekende autoverhuurders in Tokio, Japan
42 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
17 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
17 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
22 locaties
17 locaties
16 locaties
16 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Tokio, Japan

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Tokio Narita

Autoverhuur in Tokio

678 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Tokio voor september.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Tokio autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Europcar, Hertz, en Budget zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Tokio vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Tokio. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Tokio, Japan-autoverhuur?

De meeste van de Tokio autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Tokio zoals Nissan Rent-A-Car, Europcar en Hertz vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Welk autoverhuurbedrijf in Tokio heeft de meeste locaties?

Nissan Rent-A-Car heeft 42 locaties. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n 38€/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Tokio, Japan?

Reizigers die een auto huren in Tokio, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Tokio zijn over het algemeen 80 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Welke auto huren de meeste mensen in Tokio?

De Ford Focus Wagon huren in Tokio is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Volkswagen Passat Variant. Onze gebruikers vonden deals voor de Ford Focus Wagon in Tokio voor gemiddeld 66€ per dag en voor slechts 7€ per dag. Het kost gemiddeld 96€ per dag om de Volkswagen Passat Variant te huren in Tokio, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts 55€ per dag.

Hoe is het weer in Tokio, Japan in september?

In september, heeft Tokio over het algemeen 210 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 24 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Tokio, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in september?

Er is een grote kans op regen, ondanks dat de temperaturen tijdens september hoger zijn dan normaal. momonodo raadt aan een auto met airco te huren om in het warme klimaat van Tokio koel te blijven.

Is het weer in Tokio hetzelfde als in de rest van Prefectuur Tokio?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Tokio voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand september is het van belang om te weten dat de rest van Prefectuur Tokio gewoonlijk een temperatuur heeft van 24 °C en er over het algemeen 210 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Tokio