Auto huren Tokio, Japan

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Tokio, Japan? Start je zoektocht hier!

Tokio, Japan
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Tokio, Japan
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Tokio

Alle bekende autoverhuurders in Tokio, Japan
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Oké 4.4

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Matig 2.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Tokio, Japan

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Tokio Narita

Autoverhuur in Tokio

16 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Tokio voor april.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Tokio autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en National zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Tokio vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Tokio. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Tokio, Japan-autoverhuur?

De meeste van de Tokio autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Tokio zoals Alamo, Enterprise en National vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Welk autoverhuurbedrijf in Tokio heeft de meeste locaties?

Nissan Rent-A-Car heeft 42 locaties. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n 38€/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Tokio, Japan?

Reizigers die een auto huren in Tokio, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Tokio zijn over het algemeen 80 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Tokio, Japan in april?

In april, heeft Tokio over het algemeen 120 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 15 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Tokio, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Tokio tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Tokio. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Tokio vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Een voorbeeld van een kleine beschikbare huurauto is de Hyundai Accent.

Is het weer in Tokio hetzelfde als in de rest van Prefectuur Tokio?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Tokio voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Prefectuur Tokio gewoonlijk een temperatuur heeft van 15 °C en er over het algemeen 120 mm neerslag valt.


Start nu met het plannen van je reis naar Tokio