Huurauto's in Fukuoka, Japan

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Fukuoka, Japan? Start je zoektocht hier!

Fukuoka, Japan
10 dec. — 17 dec.
Zelfde inleverlocatie
Fukuoka, Japan
vr 10/12
Middag
vr 17/12
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Fukuoka

Alle bekende autoverhuurders in Fukuoka, Japan
7 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
14 locaties
12 locaties
12 locaties
11 locaties
10 locaties
5 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Fukuoka, Japan

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Fukuoka

Autoverhuur in Fukuoka

Tot dusver waren er in december 276 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Fukuoka.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Fukuoka autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Fukuoka hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbiedt, is Avis. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Fukuoka, Japan?

Reizigers die een auto huren in Fukuoka, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Fukuoka zijn over het algemeen 80 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Welke auto huren de meeste mensen in Fukuoka?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Fukuoka voor de Hyundai Accent met een prijs van €55/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Ford Focus voor een gemiddelde van €54/dag. Onze gebruikers vonden de Hyundai Accent om in Fukuoka te huren voor slechts €8/dag en de Ford Focus voor slechts €4/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz V-Class huren in Fukuoka?

Bij Europcar is de Mercedes-Benz V-Class (en zijn andere vergelijkbare Luxe-auto’s) te huur in Fukuoka. Je betaalt om de Mercedes-Benz V-Class te huren bij Europcar in Fukuoka gemiddeld €167/dag.

Hoe is het weer in Fukuoka, Japan in december?

In december, heeft Fukuoka over het algemeen 28 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 9 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Fukuoka, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het weer in Fukuoka tijdens december heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Fukuoka. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Fukuoka vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Ford Focus en de Ford Focus Wagon.

Is het weer in Fukuoka hetzelfde als in de rest van Prefectuur Fukuoka?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Fukuoka voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand december is het van belang om te weten dat de rest van Prefectuur Fukuoka gewoonlijk een temperatuur heeft van 9 °C en er over het algemeen 28 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Fukuoka