Auto huren Osaka, Japan

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Osaka, Japan? Start je zoektocht hier!

Osaka, Japan
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Osaka, Japan
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Osaka

Alle bekende autoverhuurders in Osaka, Japan
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Matig 3.8

Score gebaseerd op 3 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Osaka, Japan

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Osaka Kansai Internationaal

Autoverhuur in Osaka

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Osaka autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en National zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Osaka te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Osaka deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Osaka, Japan-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Osaka geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Osaka. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Osaka, Japan?

De maximumsnelheid in Osaka is 60 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Osaka heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 80 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Osaka op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Hoe is het weer in Osaka, Japan in april?

Tijdens de maand april is de gemiddelde temperatuur in Osaka 15 °C en de verwachte neerslag 130 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Osaka.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het klimaat in Osaka heeft doorgaans tijdens april geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Osaka.

Is het weer in Osaka hetzelfde als in de rest van Prefectuur Osaka?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Prefectuur Osaka of de nabijgelegen gebieden in april met Osaka als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 15 °C verwachten en ongeveer 130 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start nu met het plannen van je reis naar Osaka