Huurauto's in Osaka, Japan

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Osaka, Japan? Start je zoektocht hier!

Osaka, Japan
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Osaka, Japan
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Osaka

Alle bekende autoverhuurders in Osaka, Japan
10 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
10 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

4,0
17 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
19 locaties
11 locaties
10 locaties
7 locaties
7 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Osaka, Japan

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Osaka Kansai Internationaal

Autoverhuur in Osaka

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Osaka autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Europcar en Hertz zijn een aantal van de bedrijven die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Osaka te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Osaka deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Osaka, Japan-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Osaka geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Osaka. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Osaka, Japan?

De maximumsnelheid in Osaka is 60 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Osaka heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 80 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Osaka op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Hoe is het weer in Osaka, Japan in oktober?

Tijdens de maand oktober is de gemiddelde temperatuur in Osaka 19 °C en de verwachte neerslag 120 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Osaka.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

De temperaturen in Osaka zijn tijdens oktober doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Osaka hetzelfde als in de rest van Prefectuur Osaka?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Prefectuur Osaka of de nabijgelegen gebieden in oktober met Osaka als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 19 °C verwachten en ongeveer 120 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start met het plannen van je reis naar Osaka