Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Huurauto's in Malta

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Malta? Start je zoektocht hier!

Luqa, Malta
24 Apr — 1 May
Luqa, Malta
Wed 24/4
Middag
Wed 1/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:
Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Malta

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Malta
Volkswagen up!
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€7/dag

24 Apr - 27 Apr
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€7/dag

18 May - 22 May
Volkswagen Polo
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€8/dag

6 May - 10 May
Citroen C1
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€10/dag

18 May - 22 May
Peugeot 2008
Opel Adam
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€13/dag

12 May - 19 May
Opel Adam
Opel Cascada
of vergelijkbaar Cabrio
Max. 5 passagiers

€16/dag

18 May - 22 May
Opel Cascada
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€17/dag

18 May - 22 May
Citroen C1
Opel Mokka
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€17/dag

18 May - 22 May
Opel Mokka
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€17/dag

18 May - 22 May
Volkswagen Polo

Malta huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Malta

Klein auto's

€8 - €25

Alle typen auto's

€9 - €31

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Malta is €15. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Malta is in januari. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €8 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 25% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malta. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malta verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Malta die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Malta is €24. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Malta is in februari. De prijs is dan 63% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €9 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malta. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malta verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Malta die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Malta is €38. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Malta is in februari. De prijs is dan 77% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €9 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 49% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malta. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malta verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Malta is €22. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Malta is in januari. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €10 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 10% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malta. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malta verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Malta die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Malta is €35. De goedkoopste periode om een busje te huren in Malta is in december. De prijs is dan 20% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €28 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 43% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malta. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malta verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Malta is €28. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Malta is in maart. De prijs is dan 66% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €10 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 32% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Malta. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Malta verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor cabrio huurauto's in Malta die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Volkswagen up!
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€7/dag

24 Apr - 27 Apr
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€7/dag

18 May - 22 May
Volkswagen Polo
Citroen C1
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€8/dag

6 May - 10 May
Citroen C1

Statistieken en trends voor huurauto's in Malta

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Malta

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Malta?

SURPRICE CAR RENTAL heeft meestal de goedkoopste huurauto's in Malta. Gebruikers kunnen vaak prijzen vinden vanaf €9 per dag wanneer ze boeken via SURPRICE CAR RENTAL . Je vindt vaker autoverhuuraanbiedingen via SURPRICE CAR RENTAL voor minder dan de gemiddelde landelijke prijs van €19/dag. Deze prijzen kunnen verschillen afhankelijk van het type auto dat je huurt en de stad waarin je huurt.

Welk autoverhuurbedrijf in Malta heeft de meeste locaties?

Het autoverhuurbedrijf met de meeste locaties in Malta is Suncar Rent a Car. Op dit moment hebben zij 10 locaties die gevonden kunnen worden op vliegvelden en in het centrum van verschillende steden door het hele land.

Wat is het populairste type huurauto in Malta?

Er zijn veel verschillende soorten huurauto's om uit te kiezen, maar als het gaat om een bezoek aan Malta, is het meest populaire type een Klein. Naar schatting koos 50% van onze gebruikers in de afgelopen 30 dagen voor een Klein en betaalde gemiddeld €13 per dag voor de huur. Houd er rekening mee dat je meer dan welkom bent om een ander type huurauto te selecteren op basis van je budget, je geplande activiteiten en het weer.

Overzicht autoverhuur Malta

Alle bekende autoverhuurders in Malta

Suncar Rent a Car

10 locaties

1First Car Rental

9 locaties

Malta First Car Hire

9 locaties

Best Buy

8 locaties

Drifter Car Rentals

8 locaties

Sunnycars

7 locaties

Budget

6 locaties

CB Rent a Car

6 locaties

Autoverhuur in Malta

Kom alles te weten over auto huren in Malta zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Malta?

In Malta moeten chauffeurs te allen tijde op de linkerkant rijden. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot boetes voor verkeersovertredingen.

Hoe goed zijn de wegen in Malta?

Sinds 2019 staat Malta gerangschikt op plaats 91 van 137 landen voor wegkwaliteit. Malta kreeg een wegkwaliteitsscore van 3,4, die is gebaseerd op een schaal van 1 tot 7, waarbij 7 de best mogelijke score is.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Malta?

0,08% is de wettelijke BAG-limiet in Malta. Hoger wordt beschouwd als rijden onder invloed, wat kan leiden tot geldboetes, inhouding of invordering van het rijbewijs en andere boetes. Houd er rekening mee dat 17 de wettelijke leeftijd is waarop alcohol wordt gedronken in Malta en dat er strenge wetten zijn die bestuurders onder deze leeftijd verbieden om te drinken en te rijden.

Wat kost benzine in Malta?

Afgelopen week was de gemiddelde prijs van benzine in Malta €1,37 per liter. Volgens onze gegevens heeft Malta niet de duurste maar ook niet de goedkoopste gasprijzen ter wereld. Egypte is momenteel het goedkoopst met €0,27 per liter, terwijl Hong Kong het duurst is met €3,00 per liter. Houd er rekening mee dat de gasprijzen regelmatig veranderen en tijdens je reisperiode kunnen verschillen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Malta bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Malta worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Malta?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Malta is 180 per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Malta?

In een aantal landen, waaronder Malta, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Malta?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Malta. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Malta?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Malta krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Malta?

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in Malta door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Toont momondo autoverhuurdeals in Malta met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Malta met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Malta met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Malta met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Malta met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in Malta.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Malta met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Malta vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Malta te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
Wed 24/4
Middag
Wed 1/5
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Malta