Huurauto's in Zweden

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Zweden? Start je zoektocht hier!

Stockholm, Zweden
5 jul. — 12 jul.
Zelfde inleverlocatie
Stockholm, Zweden
di 5/7
Middag
di 12/7
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Zweden huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Zweden

Huurauto's: Klein

€19 - €104

Alle typen auto's

€19 - €118

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Zweden is €40. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Zweden is in november. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €19 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 27% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zweden. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zweden verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor Klein huurauto's in Zweden die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Zweden is €25. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Zweden is in april. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €28 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 54% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zweden. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zweden verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Renault Mégane
of vergelijkbaar Compacte stationwagen
Max. 4 passagiers

€90/dag

28 jul. - 30 jul.
Renault Mégane
Hyundai Accent
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€132/dag

28 jul. - 30 jul.
Hyundai Accent

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Zweden

Hieronder staan de populairste hotels in Zweden

Autoverhuur in Zweden

Kom alles te weten over auto huren in Zweden zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Op dit moment is Ace het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Zweden, waar gebruikers deals kunnen vinden vanaf slechts €43 per dag. Gebruikers die een huurauto boeken bij Ace hebben de neiging om prijzen te vinden die lager zijn dan het gemiddelde landelijke tarief van €65 per dag. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van waar je huurt, hoeveel dagen je huurt en het type huurauto dat je kiest.

Het autoverhuurbedrijf met de meeste locaties in Zweden is Sunnycars. Op dit moment hebben zij 254 locaties die gevonden kunnen worden op vliegvelden en in het centrum van verschillende steden door het hele land. Stockholm is een van de meest populaire steden om te bezoeken in Zweden, en het zou geen probleem moeten zijn om een auto te huren bij een van Sunnycars zijn 25 locaties in de stad.

Of je nu een auto huurt of bezit in Zweden, je bent wettelijk verplicht om op de rechterkant te rijden. Houd er rekening mee dat als je jezelf niet comfortabel voelt om aan deze kant van de weg te rijden, je altijd een taxi kunt bellen of kunt kiezen voor voor het delen van een auto.

Zweden heeft een wegkwaliteitsscore van 5,4 op een schaal van 1 tot 7, waarbij 1 de laagste score is. Dit zet Zweden op plaats 23 van de 137 landen voor wegomstandigheden. Mogelijk merk je dat afhankelijk van waar je binnen Zweden reist, de wegkwaliteit kan variëren.

De BAG-limiet is 0,02% in Zweden - dit geldt voor zowel bezoekers als inwoners. Je BAG-niveau is een maat voor het percentage alcohol in de bloedbaan. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen hoeveel iemand gedronken heeft. Het besturen van een voertuig met een BAG hoger dan 0,02% is in Zweden tegen de wet en wordt beschouwd als ‘rijden onder invloed’. Zweden heeft strikte wetten tegen personen die alcohol nuttigen en rijden als ze jonger zijn dan de wettelijke leeftijd van 18 om te drinken.

Er zijn veel verschillende soorten huurauto's om uit te kiezen, maar als het gaat om een bezoek aan Zweden, is het meest populaire type een Compact. Naar schatting koos 36% van onze gebruikers in de afgelopen 30 dagen voor een Compact en betaalde gemiddeld €29 per dag voor de huur. Houd er rekening mee dat je meer dan welkom bent om een ander type huurauto te selecteren op basis van je budget, je geplande activiteiten en het weer.

Benzine kost in Zweden €2,16 per liter sinds vorige week. Als je van plan bent een auto te huren in Zweden, reserveer dan een budget voor de benzinekosten op basis van het aantal kilometers dat je denkt te maken. Als je een auto met een beperkt budget wilt huren, overweeg dan een land met lagere brandstofprijzen, zoals Algerije met een gemiddelde prijs van €0,31 per liter. Hong Kong is een ander geweldig land om te bezoeken als je je geen zorgen wilt maken over gasprijzen, die sinds vorige week rond de €2,84 per liter liggen.


Start met het plannen van je reis naar Zweden


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Zweden boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in Zweden door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Zweden met gratis annuleren.

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Zweden.

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Zweden met opties voor een intensieve schoonmaak.

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Zweden met een onbeperkt aantal kilometers.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met vertrouwen
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.