Auto huren Luleå, Zweden

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Luleå, Zweden? Start je zoektocht hier!

Luleå, Zweden
20 apr. — 27 apr.
Zelfde inleverlocatie
Luleå, Zweden
di 20/4
Middag
di 27/4
Middag

Overzicht autoverhuur Luleå

Alle bekende autoverhuurders in Luleå, Zweden
Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Luleå, Zweden

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Luleå Airport

Autoverhuur in Luleå

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Luleå autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Luleå hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Avis, Sixt, en Dollar. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Luleå. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Luleå, Zweden-autoverhuur?

Huurauto's in Luleå van populaire bedrijven zoals Avis, Sixt en Dollar bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Luleå, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Luleå, Zweden?

Als je een auto huurt in Luleå, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 60 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Luleå hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Luleå op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Luleå, Zweden in april?

Het weer in Luleå is in de maand april gewoonlijk 0 °C en de verwachte neerslag is 20 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

In maanden zoals april kun je het beste een SUV met vierwielaandrijving huren voor je reis naar Luleå. De temperatuur ligt gewoonlijk onder het vriespunt en de kans op sneeuw en ijzel is hoger.

Is het weer in Luleå hetzelfde als in de rest van Norrbotten?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Norrbotten of de nabijgelegen gebieden in april met Luleå als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer -1 °C verwachten en ongeveer 20 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start nu met het plannen van je reis naar Luleå