Huurauto's in Zagreb, Kroatië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Zagreb, Kroatië? Start je zoektocht hier!

Zagreb, Kroatië
8 dec. — 15 dec.
Zelfde inleverlocatie
Zagreb, Kroatië
wo 8/12
Middag
wo 15/12
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Zagreb

Alle bekende autoverhuurders in Zagreb, Kroatië
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,9

Comfort

8,8

Totaalscore

8,7

Ophalen/Inleveren

8,2

Waar voor je geld

8,5
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,1

Totaalscore

7,7

Ophalen/Inleveren

7,2

Waar voor je geld

7,5
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,6

Totaalscore

6,6

Ophalen/Inleveren

6,6

Waar voor je geld

7,3
6 locaties
6 locaties
5 locaties
4 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Zagreb, Kroatië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Zagreb

Autoverhuur in Zagreb

1.005 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Zagreb voor december.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Zagreb autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Dollar, Enterprise, en Avis zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Zagreb. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Zagreb, Kroatië-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Zagreb-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Zagreb gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Zagreb, Kroatië?

Als je een auto huurt in Zagreb, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Zagreb hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 90 km/u. Als je in Zagreb op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 130 km/u.

Welke auto huren de meeste mensen in Zagreb?

De Ford Focus is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Zagreb. Onze gebruikers vonden in Zagreb, prijzen voor Ford Focus van slechts €1/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer €26/dag. Een andere populaire huurauto in Zagreb is de Hyundai i10, voor gemiddeld €19/dag en er zijn ook deals voor slechts €1/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Zagreb?

Als je de Audi A4 wilt huren in Zagreb, is Sixt het populairste autoverhuurbedrijf in de stad waar dit voertuig (en andere vergelijkbare Luxe om te huren) wordt aangeboden. De Audi A4 huren bij Sixt in Zagreb kost gemiddeld €91 per dag.

Hoe is het weer in Zagreb, Kroatië in december?

Tijdens de maand december is de gemiddelde temperatuur in Zagreb 2 °C en de verwachte neerslag 66 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Zagreb.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het weer in Zagreb tijdens december heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Zagreb. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Zagreb vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus, de Hyundai i10 en de Volkswagen Golf.

Is het weer in Zagreb hetzelfde als in de rest van Stad van Zagreb?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Zagreb voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand december is het van belang om te weten dat de rest van Stad van Zagreb gewoonlijk een temperatuur heeft van 2 °C en er over het algemeen 66 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Zagreb