Auto huren Rio de Janeiro, Brazilië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Rio de Janeiro, Brazilië? Start je zoektocht hier!

Rio de Janeiro, RJ, Brazilië
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Rio de Janeiro, RJ, Brazilië
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Rio de Janeiro

Alle bekende autoverhuurders in Rio de Janeiro, Brazilië
Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 211 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.0

Score gebaseerd op 77 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 8.5

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.8

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.1

Score gebaseerd op 9 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.6

Score gebaseerd op 23 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 4.3

Score gebaseerd op 5 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Rio de Janeiro, Brazilië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Rio de Janeiro Intle Luchthaven Antônio Carlos Jobim

Autoverhuur in Rio de Janeiro

Tot dusver waren er in april 19 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Rio de Janeiro.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Rio de Janeiro autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Alamo, Enterprise, en Hertz zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Rio de Janeiro te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Rio de Janeiro deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Rio de Janeiro heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

FOCO heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Rio de Janeiro, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je 14€/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als 12€/per dag voor hun huurauto in Rio de Janeiro.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Rio de Janeiro, Brazilië-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Rio de Janeiro geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Rio de Janeiro. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Welk autoverhuurbedrijf in Rio de Janeiro heeft de meeste locaties?

2 locaties zijn er te vinden in Rio de Janeiro, Brazilië. Bij deze FOCO locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n 14€/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Rio de Janeiro, Brazilië?

Reizigers die een auto huren in Rio de Janeiro, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Rio de Janeiro zijn over het algemeen 80 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Rio de Janeiro, Brazilië in april?

Het weer in Rio de Janeiro is in de maand april gewoonlijk 25 °C en de verwachte neerslag is 100 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

De temperaturen in Rio de Janeiro zijn tijdens april doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Rio de Janeiro hetzelfde als in de rest van Rio de Janeiro?

Het klimaat in Rio de Janeiro in april is gewoonlijk 25 °C met een verwachte neerslag van 100 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Rio de Janeiro voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start nu met het plannen van je reis naar Rio de Janeiro