Huurauto's in Rio de Janeiro, Brazilië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Rio de Janeiro, Brazilië? Start je zoektocht hier!

Rio de Janeiro, RJ, Brazilië
3 feb. — 10 feb.
Zelfde inleverlocatie
Rio de Janeiro, RJ, Brazilië
do 3/2
Middag
do 10/2
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Rio de Janeiro

Alle bekende autoverhuurders in Rio de Janeiro, Brazilië
8 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0
10 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,6

Globaal

6,8

Prijs-kwaliteit

6,5
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,3

Comfort

5,8

Globaal

5,7

Prijs-kwaliteit

5,6
18 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

4,0

Globaal

4,0

Prijs-kwaliteit

4,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,6

Comfort

3,3

Globaal

4,0

Prijs-kwaliteit

4,0
10 locaties
Overzicht

Hygiëne

3,3

Comfort

3,3

Globaal

3,3

Prijs-kwaliteit

3,3
17 locaties
11 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Rio de Janeiro, Brazilië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Rio de Janeiro Intle Luchthaven Antônio Carlos Jobim

Autoverhuur in Rio de Janeiro

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Rio de Janeiro autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Hertz, Budget, en Alamo zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Rio de Janeiro te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Rio de Janeiro deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Rio de Janeiro heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  FOCO heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Rio de Janeiro, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je €15/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als €12/per dag voor hun huurauto in Rio de Janeiro.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Rio de Janeiro, Brazilië-autoverhuur?

  Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Rio de Janeiro geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Rio de Janeiro. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

 • Wat is het beste type auto om te huren in Rio de Janeiro tijdens februari?

  Het huren van een standaard type auto in Rio de Janeiro gedurende de maand februari is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 27 °C en neerslag rond de 130 mm in februari, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Rio de Janeiro kost gemiddeld €28 per dag.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Rio de Janeiro heeft de meeste locaties?

  3 locaties zijn er te vinden in Rio de Janeiro, Brazilië. Bij deze FOCO locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n €15/per dag.

 • Wat is de maximumsnelheid in Rio de Janeiro, Brazilië?

  Reizigers die een auto huren in Rio de Janeiro, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Rio de Janeiro zijn over het algemeen 80 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Rio de Janeiro?

  Voor gemiddeld €28/dag (en vanaf slechts €7/dag) zijn de huurauto’s Audi A3 in Rio de Janeiro het populairst bij onze gebruikers. De Ford Ka huren in Rio de Janeiro voor gemiddeld €16/dag (€6/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Rio de Janeiro?

  Momenteel is de Audi A4 beschikbaar om te huren bij Unidas in Rio de Janeiro voor gemiddeld €47 per dag. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid voor de Audi A4 in Rio de Janeiro snel kan veranderen.

 • Hoe is het weer in Rio de Janeiro, Brazilië in januari?

  Het weer in Rio de Janeiro is in de maand januari gewoonlijk 27 °C en de verwachte neerslag is 130 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  De temperaturen zijn in Rio de Janeiro tijdens januari hoger dan in andere maanden, maar er is nog steeds een aanzienlijke kans op regen. We raden aan een auto met airco te huren.

 • Is het weer in Rio de Janeiro hetzelfde als in de rest van Rio de Janeiro?

  Het klimaat in Rio de Janeiro in januari is gewoonlijk 27 °C met een verwachte neerslag van 130 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Rio de Janeiro voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start met het plannen van je reis naar Rio de Janeiro