Huurauto's in Belo Horizonte, Brazilië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Belo Horizonte, Brazilië? Start je zoektocht hier!

Belo Horizonte, MG, Brazilië
24 sep. — 1 okt.
Zelfde inleverlocatie
Belo Horizonte, MG, Brazilië
vr 24/9
Middag
vr 1/10
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Belo Horizonte

Alle bekende autoverhuurders in Belo Horizonte, Brazilië
11 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
10 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

8,8

Totaalscore

8,6

Ophalen/Inleveren

8,5

Waar voor je geld

7,7
11 locaties
6 locaties
5 locaties
4 locaties
4 locaties
4 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Belo Horizonte, Brazilië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Belo Horizonte Tancredo Neves Intl

Autoverhuur in Belo Horizonte

In september hebben we 17.342 zoekacties voor autoverhuur in Belo Horizonte uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Belo Horizonte autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Belo Horizonte hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbiedt, is Hertz. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Belo Horizonte, Brazilië?

De maximumsnelheid in Belo Horizonte is 60 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Belo Horizonte heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 80 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Belo Horizonte op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Welke auto huren de meeste mensen in Belo Horizonte?

De Hyundai Accent is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Belo Horizonte. Onze gebruikers vonden in Belo Horizonte, prijzen voor Hyundai Accent van slechts 6€/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer 40€/dag. Een andere populaire huurauto in Belo Horizonte is de Ford Focus, voor gemiddeld 52€/dag en er zijn ook deals voor slechts 1€/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 3 Series Touring huren in Belo Horizonte?

Unidas is het populairste autoverhuurbedrijf met de BMW 3 Series Touring te huur in Belo Horizonte. De prijs om de BMW 3 Series Touring huren bij Unidas is gemiddeld 40€/dag.

Hoe is het weer in Belo Horizonte, Brazilië in september?

Als je tijdens de maand september op zoek bent naar een huurauto in Belo Horizonte kun je temperaturen van ongeveer 21 °C en neerslag van ongeveer 40 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in september?

De temperaturen in Belo Horizonte zijn tijdens september doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Belo Horizonte hetzelfde als in de rest van Minas Gerais?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Belo Horizonte voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand september is het van belang om te weten dat de rest van Minas Gerais gewoonlijk een temperatuur heeft van 21 °C en er over het algemeen 40 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Belo Horizonte