Auto huren Lodz, Polen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Lodz, Polen? Start je zoektocht hier!

Lodz, Polen
24 apr. — 1 mei.
Zelfde inleverlocatie
Lodz, Polen
za 24/4
Middag
za 1/5
Middag

Overzicht autoverhuur Lodz

Alle bekende autoverhuurders in Lodz, Polen
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 9.0

Score gebaseerd op 2 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Lodz, Polen

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Warschau Frédéric Chopin

Autoverhuur in Lodz

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Lodz autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Lodz. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Lodz, Polen-autoverhuur?

Huurauto's in Lodz van populaire bedrijven zoals Avis, Dollar en Budget bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Lodz, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Lodz, Polen?

Wanneer je een huurauto boekt in Lodz, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Lodz zijn respectievelijk 100 km/u en 140 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Lodz bevindt.

Hoe is het weer in Lodz, Polen in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Lodz kun je temperaturen van ongeveer 7 °C en neerslag van ongeveer 40 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het klimaat in Lodz heeft doorgaans tijdens april geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Lodz.

Is het weer in Lodz hetzelfde als in de rest van Łódź?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Lodz voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Łódź gewoonlijk een temperatuur heeft van 7 °C en er over het algemeen 40 mm neerslag valt.


Start nu met het plannen van je reis naar Lodz