Huurauto's in Lodz, Polen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Lodz, Polen? Start je zoektocht hier!

Lodz, Polen
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Lodz, Polen
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Lodz

Alle bekende autoverhuurders in Lodz, Polen
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,0

Totaalscore

9,0

Ophalen/Inleveren

9,0

Waar voor je geld

9,0
5 locaties
4 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Lodz, Polen

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Warschau Frédéric Chopin

Autoverhuur in Lodz

298 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Lodz voor oktober.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Lodz autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Lodz. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Lodz, Polen?

Wanneer je een huurauto boekt in Lodz, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Lodz zijn respectievelijk 100 km/u en 140 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Lodz bevindt.

Welke auto huren de meeste mensen in Lodz?

De Ford Focus is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Lodz. Onze gebruikers vonden in Lodz, prijzen voor Ford Focus van slechts €12/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer €24/dag. Een andere populaire huurauto in Lodz is de Fiat 500, voor gemiddeld €23/dag en er zijn ook deals voor slechts €10/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 5 Series huren in Lodz?

Momenteel is de BMW 5 Series beschikbaar om te huren bij RENTIS in Lodz voor gemiddeld €145 per dag. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid voor de BMW 5 Series in Lodz snel kan veranderen.

Hoe is het weer in Lodz, Polen in oktober?

Als je tijdens de maand oktober op zoek bent naar een huurauto in Lodz kun je temperaturen van ongeveer 8 °C en neerslag van ongeveer 40 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het klimaat in Lodz heeft doorgaans tijdens oktober geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Lodz. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Lodz vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus, de Fiat 500 en de Hyundai Accent.

Is het weer in Lodz hetzelfde als in de rest van Łódź?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Lodz voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand oktober is het van belang om te weten dat de rest van Łódź gewoonlijk een temperatuur heeft van 8 °C en er over het algemeen 40 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Lodz