Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Edinburg, Schotland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Edinburg, Schotland? Start je zoektocht hier!

Edinburg, Schotland, Verenigd Koninkrijk
24 apr. — 1 mei.
Edinburg, Schotland, Verenigd Koninkrijk
wo 24/4
Middag
wo 1/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Edinburg, Schotland

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Edinburg, Schotland
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Edinburg, Schotland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Edinburg

Klein auto's

€14 - €108

Alle typen auto's

€21 - €89

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Edinburg, Verenigd Koninkrijk is €45. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Edinburg, Verenigd Koninkrijk is in januari. De prijs is dan 70% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €14 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 21% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Edinburg. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Edinburg verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Edinburg die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Edinburg, Verenigd Koninkrijk is €72. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Edinburg, Verenigd Koninkrijk is in december. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €44 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 21% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Edinburg. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Edinburg verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Edinburg, Verenigd Koninkrijk is €54. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Edinburg, Verenigd Koninkrijk is in januari. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €28 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 6% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Edinburg. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Edinburg verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Edinburg die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Edinburg, Verenigd Koninkrijk is €52. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Edinburg, Verenigd Koninkrijk is in maart. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €34 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 9% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Edinburg. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Edinburg verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Edinburg die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Edinburg, Verenigd Koninkrijk is €90. De goedkoopste periode om een busje te huren in Edinburg, Verenigd Koninkrijk is in september. De prijs is dan 7% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €97 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 36% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Edinburg. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Edinburg verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Edinburg die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Fiat 500
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€31/dag

22 apr. - 14 mei.
Fiat 500
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€35/dag

22 apr. - 14 mei.
Renault Zoe
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€37/dag

22 apr. - 14 mei.
Peugeot 2008

Statistieken en trends voor huurauto's in Edinburg

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Edinburg

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Edinburg?

De goedkoopste huurauto's in Edinburg worden doorgaans gevonden via DRIVALIA . Als je boekt bij DRIVALIA , kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €15/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Edinburg is €23/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Edinburg heeft de meeste locaties?

Europcar heeft van alle autoverhuurbedrijven in Edinburg de meeste locaties, met 8 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Edinburg?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Edinburg voor de Volkswagen Polo met een prijs van €29/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Vauxhall Corsa voor een gemiddelde van €53/dag. Onze gebruikers vonden de Volkswagen Polo om in Edinburg te huren voor slechts €18/dag en de Vauxhall Corsa voor slechts €30/dag.

Overzicht autoverhuur Edinburg

Alle bekende autoverhuurders in Edinburg, Schotland

Arnold Clark

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

10,0

National

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Globaal

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

7,3

Avis

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

8,9

Globaal

8,9

Ophalen/inleveren

9,2

Prijs-kwaliteit

8,7

Alamo

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,8

Comfort

8,6

Globaal

8,4

Ophalen/inleveren

8,3

Prijs-kwaliteit

7,7

Enterprise Rent-A-Car

7 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,2

Comfort

8,8

Globaal

8,2

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

7,4

Budget

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

7,9

Globaal

7,6

Ophalen/inleveren

7,8

Prijs-kwaliteit

7,3

Sixt

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,2

Globaal

7,3

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

6,6

Europcar

8 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,5

Globaal

6,2

Ophalen/inleveren

6,5

Prijs-kwaliteit

5,9

Korte feitjes over huurauto's in Edinburg

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Edinburg

Populairste verhuurder

GREEN MOTION

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€23

Populairste model

Volkswagen Polo
Het populairste autoverhuurbedrijf in Edinburg dat deze maand op momondo werd gevonden, is GREEN MOTION . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Alamo en DRIVALIA
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Edinburg: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Edinburg is €23/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €41/dag.
Het populairste automodel om te huren in Edinburg was in de afgelopen 7 dagen de Volkswagen Polo. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Vauxhall Corsa.

Met een huurauto rijden in Edinburg - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Edinburg zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Edinburg, Schotland-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Edinburg bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Easirent, Europcar en GREEN MOTION annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is het beste type auto om te huren in Edinburg tijdens mei?

Het huren van een standaard type auto in Edinburg gedurende de maand mei is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 13 °C en neerslag rond de 50 mm in mei, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Edinburg kost gemiddeld €40 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Edinburg, Schotland?

Reizigers die een auto huren in Edinburg, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Edinburg zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 115 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz V-Class huren in Edinburg?

Hoe is het weer in Edinburg, Verenigd Koninkrijk in april?

In april, heeft Edinburg over het algemeen 30 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 8 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Edinburg, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Edinburg hetzelfde als in de rest van Schotland?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Edinburg voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Schotland gewoonlijk een temperatuur heeft van 7 °C en er over het algemeen 39,5 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Edinburg bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Edinburg zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Edinburg?

Per april 2024 zijn er 98 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Edinburg.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Edinburg?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Edinburg. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Edinburg?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Edinburg. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Edinburg?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in Edinburg. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Edinburg?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Edinburg, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Edinburg met gratis annuleren?

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in Edinburg.

Kan ik op momondo een auto huren in Edinburg met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, er is een specifieke filter op momondo voor een eerlijk brandstofbeleid voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Edinburg.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Edinburg met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Edinburg.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Edinburg met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Edinburg met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Edinburg te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 24/4
Middag
wo 1/5
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Edinburg