Auto huren Jakarta, Indonesië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Jakarta, Indonesië? Start je zoektocht hier!

Jakarta, JK, Indonesië
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Jakarta, JK, Indonesië
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Afstand tot populaire hotels vanaf Jakarta, Indonesië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Jakarta Intle luchthaven Soekarno-Hatta

Autoverhuur in Jakarta

In april hebben 12 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Jakarta gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Jakarta autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Avis is een van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Jakarta te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Jakarta deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Jakarta heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van Avis de beste deals verwachten wanneer je Jakarta bezoekt. Met gemiddelde tarieven van 69€/per dag beschikbaar op 2 locaties, is Avis een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Jakarta, Indonesië-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Jakarta bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Avis, TRAC Astra en Bluebird annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Welk autoverhuurbedrijf in Jakarta heeft de meeste locaties?

Het centrum van Jakarta, Indonesië heeft 6 locaties van TRAC Astra, met een gemiddeld dagtarief van 46€.

Wat is de maximumsnelheid in Jakarta, Indonesië?

De maximumsnelheid van Jakarta is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Jakarta is 80 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 100 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Jakarta, Indonesië in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Jakarta kun je temperaturen van ongeveer 25 °C en neerslag van ongeveer 384 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Er is een grote kans op regen, ondanks dat de temperaturen tijdens april hoger zijn dan normaal. momonodo raadt aan een auto met airco te huren om in het warme klimaat van Jakarta koel te blijven.

Is het weer in Jakarta hetzelfde als in de rest van Jakarta?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Jakarta voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Jakarta gewoonlijk een temperatuur heeft van 25 °C en er over het algemeen 384 mm neerslag valt.


Andere steden in Indonesië met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Denpasar, Jogjakarta en Bandung in Indonesië

Start nu met het plannen van je reis naar Jakarta