Huurauto's in Indonesië

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Indonesië? Start je zoektocht hier!

Denpasar, Bali, Indonesië
12 jul. — 19 jul.
Zelfde inleverlocatie
Denpasar, Bali, Indonesië
di 12/7
Middag
di 19/7
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Indonesië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Indonesië

Huurauto's: Klein

€47 - €62

Alle typen auto's

€47 - €73

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Indonesië is €26. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Indonesië is in april. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €47 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 7% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Indonesië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Indonesië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Busje in Indonesië is €28. De goedkoopste periode om een Busje te huren in Indonesië is in april. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €47 per dag. De prijs voor het huren van een Busje is doorgaans 0% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Indonesië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Indonesië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.


Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Indonesië

Hieronder staan de populairste hotels in Indonesië

Autoverhuur in Indonesië

Kom alles te weten over auto huren in Indonesië zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Het autoverhuurbedrijf met de meeste locaties in Indonesië is TRAC Astra. Op dit moment hebben zij 41 locaties die gevonden kunnen worden op vliegvelden en in het centrum van verschillende steden door het hele land. Weet je niet zeker welke stad je wilt bezoeken, maar weet je wel dat je een auto wilt huren bij TRAC Astra? Jakarta is de populairste stad om te bezoeken in Indonesië, met 6 TRAC Astra autoverhuur locaties.

Je bent wettelijk verplicht om op de linkerkant te rijden wanneer je Indonesië bezoekt. Het niet naleven van deze wet kan leiden tot verkeersboetes, auto-ongelukken of beide.

Sinds 2019 staat Indonesië gerangschikt op plaats 80 van 137 landen voor wegkwaliteit. Indonesië kreeg een wegkwaliteitsscore van 3,7, die is gebaseerd op een schaal van 1 tot 7, waarbij 7 de best mogelijke score is.

De wettelijke limiet voor alcohol in het bloed (BAG) in Indonesië is 0,00%. Het is echter belangrijk om de regionale of lokale wetgeving te controleren, omdat deze limiet soms anders kan zijn. De BAG in Indonesië kan ook variëren op basis van leeftijd, rijervaring en of je al dan niet een bedrijfsvoertuig bestuurt. Houd er rekening mee dat de wettelijke drinkleeftijd in Indonesië 21 is. Strengere straffen zullen worden gegeven aan degenen die een voertuig besturen en die jonger dan de wettelijke drinkleeftijd zijn.

Een Compact is het populairste type huurauto voor mensen die naar Indonesië reizen. Volgens onze gegevens gaf 37% van onze gebruikers de voorkeur aan een Compact boven elk ander autotype. Dit kan komen door de activiteiten die ze hebben gepland en wat de weersomstandigheden zijn in hun stad van bestemming. Als je een Compact in Indonesië huurt, kun je verwachten dat je gemiddeld €52 per dag betaalt.

Afgelopen week was de gemiddelde prijs van benzine in Indonesië €1,15 per liter. Ter vergelijking: het land met de goedkoopste gemiddelde gasprijs is Algerije met €0,30 per liter, terwijl het land met de duurste gemiddelde gasprijs Hong Kong is, met €2,91 per liter.


Autoverhuur in populaire regio's in Indonesië

Vind de perfecte huurauto voor je trip naar alle niet te missen regio's in Indonesië

Start met het plannen van je reis naar Indonesië


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Indonesië. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in Indonesië door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Indonesië met gratis annuleren.

Ja, je kunt de filter voor eerlijk brandstofbeleid kiezen nadat je op momondo een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor huurauto's in Indonesië.

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Indonesië.

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Indonesië met een onbeperkt aantal kilometers.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met vertrouwen
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.