Huurauto's in Filippijnen

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Filippijnen? Start je zoektocht hier!

Manilla, National Capital Region, Filippijnen
12 jul. — 19 jul.
Zelfde inleverlocatie
Manilla, National Capital Region, Filippijnen
di 12/7
Middag
di 19/7
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Filippijnen

Hieronder staan de populairste hotels in Filippijnen

Autoverhuur in Filippijnen

Kom alles te weten over auto huren in Filippijnen zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Met 21 locaties in Filippijnen, Hertz heeft de meeste autoverhuurvestigingen van welke andere autoverhuurder dan ook. Hertz heeft meestal locaties in de populairste steden in Filippijnen. Manilla heeft bijvoorbeeld 3 Hertzlocaties.

In Filippijnen moeten chauffeurs te allen tijde op de rechterkant rijden. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot boetes voor verkeersovertredingen.

Filippijnen staat gerangschikt op de plaats 97 uit 137 landen over de hele wereld voor wegkwaliteit in 2019. Op een schaal van 1 tot 7 ontving Filippijnen een wegkwaliteitsscore van 3,3. Houd er rekening mee dat de kwaliteit van de wegen in Filippijnen kan variëren, afhankelijk van welk deel van het land je van plan bent te bezoeken.

De BAG-limiet is 0,05% in Filippijnen - dit geldt voor zowel bezoekers als inwoners. Je BAG-niveau is een maat voor het percentage alcohol in de bloedbaan. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen hoeveel iemand gedronken heeft. Het besturen van een voertuig met een BAG hoger dan 0,05% is in Filippijnen tegen de wet en wordt beschouwd als ‘rijden onder invloed’. Houd er rekening mee dat je ook minimaal 18 jaar oud moet zijn om alcoholische dranken te consumeren, en het wordt niet aanbevolen om onder invloed een motorvoertuig te besturen.

Het populairste type auto om te huren in Filippijnen is een Compact. 63% van onze gebruikers koos dit type auto ook voor hun reizen naar Filippijnen. Als een Compact tijdens je verblijf aan je behoeften voldoet, kun je verwachten dat je ongeveer €27 per dag betaalt voor de huur. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren, afhankelijk van welke stad je bezoekt en welk autoverhuurbedrijf je kiest.

De gemiddelde benzineprijs in Filippijnen is sinds vorige week €1,50 per liter. Als je een auto met een beperkt budget wilt huren, overweeg dan een land met lagere brandstofprijzen, zoals Algerije met een gemiddelde prijs van €0,30 per liter. Hong Kong is een ander geweldig land om te bezoeken als je je geen zorgen wilt maken over gasprijzen, die sinds vorige week rond de €2,91 per liter liggen.


Autoverhuur in populaire regio's in Filippijnen

Vind de perfecte huurauto voor je trip naar alle niet te missen regio's in Filippijnen

Start met het plannen van je reis naar Filippijnen


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Filippijnen boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Filippijnen, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in Filippijnen.

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Filippijnen.

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Filippijnen.

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Filippijnen met een onbeperkt aantal kilometers.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met vertrouwen
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.