Huurauto's in Cebu, Filippijnen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Cebu, Filippijnen? Start je zoektocht hier!

Cebu, CEB, Filippijnen
4 nov. — 11 nov.
Zelfde inleverlocatie
Cebu, CEB, Filippijnen
do 4/11
Middag
do 11/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Cebu

Alle bekende autoverhuurders in Cebu, Filippijnen
Overzicht

Hygiëne

4,4

Comfort

4,8

Totaalscore

3,2

Ophalen/Inleveren

3,6

Waar voor je geld

2,8
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Cebu, Filippijnen

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Cebu Mactan Internationaal

Autoverhuur in Cebu

In oktober hebben we 685 zoekacties voor autoverhuur in Cebu uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Cebu autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Avis is een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Cebu vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Cebu. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Cebu, Filippijnen?

Als je een auto huurt in Cebu, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 60 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Cebu hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 60 km/u. Als je in Cebu op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 100 km/u.

Welke auto huren de meeste mensen in Cebu?

De meeste momondo-gebruikers huren de Ford Focus in Cebu, maar de Hyundai Accent is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Ford Focus te huren: de prijzen zijn gemiddeld €45 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Ford Focus in Cebu voor slechts €22 per dag. De Hyundai Accent in Cebu kost gemiddeld €45 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij €19 per dag.

Hoe is het weer in Cebu, Filippijnen in oktober?

Het weer in Cebu is in de maand oktober gewoonlijk 28 °C en de verwachte neerslag is 200 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

De temperaturen zijn in Cebu tijdens oktober hoger dan in andere maanden, maar er is nog steeds een aanzienlijke kans op regen. We raden aan een auto met airco te huren.

Is het weer in Cebu hetzelfde als in de rest van Cebu?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Cebu voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand oktober in Cebu ongeveer 28 °C is en er 200 mm aan verwachte neerslag valt.


Andere steden in Filippijnen met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Manilla, Davao City en Makati in Filippijnen

Start met het plannen van je reis naar Cebu