Huurauto's in Manilla, Filippijnen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Manilla, Filippijnen? Start je zoektocht hier!

Manilla, NCR, Filippijnen
29 okt. — 5 nov.
Zelfde inleverlocatie
Manilla, NCR, Filippijnen
vr 29/10
Middag
vr 5/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Manilla

Alle bekende autoverhuurders in Manilla, Filippijnen
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

8,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,9

Comfort

5,9

Totaalscore

5,9

Ophalen/Inleveren

1,9

Waar voor je geld

5,9
Overzicht

Hygiëne

5,4

Comfort

5,0

Totaalscore

5,0

Ophalen/Inleveren

5,2

Waar voor je geld

4,7
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,4

Comfort

4,7

Totaalscore

4,5

Ophalen/Inleveren

4,5

Waar voor je geld

4,7
6 locaties
5 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Manilla, Filippijnen

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Manilla Ninoy Aquino Internationaal

Autoverhuur in Manilla

In oktober hebben 2.897 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Manilla gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Manilla autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Thrifty, Dollar, en Avis zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Manilla vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Manilla. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Manilla, Filippijnen-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Manilla geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Manilla. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Manilla, Filippijnen?

De maximumsnelheid in Manilla is 60 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Manilla heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 60 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Manilla op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 100 km/u is.

Welke auto huren de meeste mensen in Manilla?

De Hyundai Accent en de Ford Focus zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Manilla. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Manilla verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €44/dag en deze kan zelfs slechts €2/ dag zijn. De huurprijzen voor de Ford Focus kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €44/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €3/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Manilla?

Hertz is het populairste autoverhuurbedrijf in Manilla met Audi A4 om te huren. Het huren van een Audi A4 in Manilla kost ongeveer €108/dag als je deze huurt bij Hertz.

Hoe is het weer in Manilla, Filippijnen in oktober?

In oktober, heeft Manilla over het algemeen 190 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 27 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Manilla, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Er is een grote kans op regen, ondanks dat de temperaturen tijdens oktober hoger zijn dan normaal. momonodo raadt aan een auto met airco te huren om in het warme klimaat van Manilla koel te blijven.

Is het weer in Manilla hetzelfde als in de rest van National Capital Region?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door National Capital Region of de nabijgelegen gebieden in oktober met Manilla als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 27 °C verwachten en ongeveer 190 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Andere steden in Filippijnen met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Cebu, Davao City en Makati in Filippijnen

Start met het plannen van je reis naar Manilla