Huurauto's in Katowice, Polen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Katowice, Polen? Start je zoektocht hier!

Katowice, Polen
4 aug. — 11 aug.
Zelfde inleverlocatie
Katowice, Polen
wo 4/8
Middag
wo 11/8
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Katowice

Alle bekende autoverhuurders in Katowice, Polen
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

2,0

Totaalscore

4,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

4,0
8 locaties
6 locaties
6 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Katowice, Polen

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Krakau Kraków-Balice

Autoverhuur in Katowice

In juli heeft 1 momondo-gebruiker naar een goedkope huurauto in Katowice gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Katowice autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Budget is een van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Katowice. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Katowice, Polen?

Als je een auto huurt in Katowice, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Katowice hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Katowice op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 140 km/u.

Hoe is het weer in Katowice, Polen in juli?

Tijdens de maand juli is de gemiddelde temperatuur in Katowice 17 °C en de verwachte neerslag 80 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Katowice.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juli?

De temperaturen in Katowice zijn tijdens juli doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Katowice hetzelfde als in de rest van Silezië?

Het klimaat in Silezië in juli is gewoonlijk 17 °C met een verwachte neerslag van 80 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Katowice voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start met het plannen van je reis naar Katowice