Cheap flights vanuit Cuzco naar Lima

1 volwassene
Economy
Waarvandaan?
Waarheen?
di 26/9
di 3/10

Vlucht informatie voor Cuzco naar Lima

Vind meer uit over de vliegtijden, directe vluchten, en vliegvelden voor jouw vlucht van Cuzco naar Lima

Snelste vliegtijd

1u 20m

Directe vluchten

Dagelijks
De snelste vlucht van Cuzco naar Lima duurt 1u 20m
Rechtstreekse vluchten van Cuzco naar Lima op elke dag van de week.

Zo vind je goedkope vliegtickets van Cuzco naar Lima

Verder zoeken is niet nodig. We hebben alle zoekopdrachten voor deze route bij momondo doorlopen, zodat je alle belangrijke info en tips hebt om goedkope vliegtickets voor je reis te vinden

Wat is de goedkoopste maand om te vliegen naar Lima?

December. De goedkoopste maand om te vliegen naar Lima vanaf Cuzco is december. De duurste maand is mei

Hoe ver van tevoren kun je het beste een vlucht van Cuzco naar Lima boeken?

48 dagen dagen voor. Het goedkoopste moment om een vlucht te boeken van Cuzco naar Lima is gemiddeld 48 dagen voor vertrek

Hoeveel vluchten vertrekken gemiddeld per dag van Cuzco naar Lima?

Per september 2023 gaan er wekelijks 18 vluchten van Cuzco naar Lima. De dag waarop de meeste vluchten vertrekken is 15:00, met 50% wekelijkse vluchten die om in de middag vertrekken.

Hoeveel vluchten vertrekken gemiddeld wekelijks van Cuzco naar Lima?

Er gaan wekelijks 126-vluchten van Cuzco naar Lima per september 2023. De vertrektijd waarop de meeste vluchten voor deze route vertrekken is maandag, met 19% wekelijkse vluchten die op dit tijdstip vertrekken.

 • Hoe ver is het van Cuzco Velazco Astete naar Lima J Chavez Internationaal met het vliegtuig?

  De afstand in een rechte lijn van Cuzco Velazco Astete naar Lima J Chavez Internationaal is 572,8 km.

 • Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor vluchten vanaf Luchthaven van Cuzco Velazco Astete naar Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal bijgewerkt?

  Prijzen voor vluchten vanaf Luchthaven van Cuzco Velazco Astete naar Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal worden dagelijks bijgewerkt.

 • Hoe oud moet je zijn om vanaf Luchthaven van Cuzco Velazco Astete naar Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal te vliegen?

  De minimumleeftijd van een kind om alleen te vliegen is vijf jaar, maar luchtvaartmaatschappijen met een service voor niet-begeleide minderjarigen (UNMR), hebben hun eigen leeftijdsbeperkingen, waaronder regels voor de lengte van de vlucht, de vluchttijden en tussenlandingen. Wij raden je altijd aan om dit te checken bij de luchtvaartmaatschappij waarmee je boekt voor je reis vanaf Luchthaven van Cuzco Velazco Astete naar Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal.

 • Welke documentatie of ID heb je nodig om naar Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal te vliegen?

  De benodigde reis- en gezondheidsdocumenten voor je Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal reis kunnen variëren, afhankelijk van je reisplannen en individuele omstandigheden. Over het algemeen moet je verschillende documenten hebben, zoals een nationale identiteitskaart of rijbewijs en een paspoort dat nog zes maanden geldig is na je geplande aankomstdatum. We raden je aan advies te vragen aan je luchtvaartmaatschappij of een betrouwbare derde partij, zoals IATA.


Vluchten naar andere steden in Peru

Doet Lima het niet voor je? Bekijk de andere steden in Peru

Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een vluchtdeal van Cuzco naar Lima?

momondo verzamelt al je vluchtopties op één plek. Vervolgens kun je ze filteren om de perfecte vlucht te vinden van Cuzco naar Lima. Met momondo bespaar je tijd en misschien zelfs geld voor je trip.

Kan ik op momondo vluchten vinden van Cuzco naar Lima met een flexibel boekingsbeleid?

Je kunt alle zoekopdrachten voor vluchten van Cuzco naar Lima met momondo filteren en alleen degene bekeken die een flexibel boekingsbeleid hebben.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van vluchten van Cuzco naar Lima?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor vluchten van Cuzco naar Lima, helpt momondo je de juiste vlucht te vinden door handige filters weer te geven om je vluchtselectie te beperken. Je kunt vluchten filteren op verschillende onderwerpen, zoals vliegmaatschappij, luchthaven, prijs, vliegtuigtype en betaalmethode.

Ik ben nog niet klaar om nu een vlucht van Cuzco naar Lima te boeken. Kan momondo het me laten weten als de prijzen veranderen?

Natuurlijk. momondo houdt de prijs bij van vluchten van Cuzco naar Lima. Je hebt alleen een geldig e-mailadres nodig. Wij doen de rest. Zo makkelijk en eenvoudig is het echt!


Een makkelijkere manier om je trip naar Lima te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.