Vind goedkope vluchten $[0, preposition:'naar ']$[0, place:'naar ']

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
di 7/2
di 14/2

Nan vluchtstatistieken en -trends

Bekijk statistieken voor je Nan vlucht en maak het beste reisplan

Hoe lang duurt het om naar Nan te vliegen?

De vlucht van België naar Nan hangt af van de luchthaven van vertrek en aankomst en of je een tussenstop hebt of niet. Als je vliegt van Brussel-Nationaal (een populaire luchthaven in België) naar Chiang Rai (de populairste luchthaven in Nan), is de vliegtijd gemiddeld 26u. Als je vliegt van Brussel Charleroi (CRL) (een andere populaire luchthaven in België) naar Chiang Rai, is de gemiddelde vliegtijd .

Veelgestelde vragen over vliegen naar Nan

Mensen die naar Nan vliegen, kunnen mogelijk betere prijzen vinden op Luchthaven van Phrae (97 km van het centrum van Nan), Luchthaven van Lampang (145 km van het centrum van Nan) of Luchthaven van Chiang Rai (160 km van het centrum van Nan), afhankelijk van de maand en de vertrekluchthaven.


Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Nan?

Hier kun je een selectie zien van de populairste en goedkoopste vliegmaatschappijen voor vluchten naar Nan

Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Nan?

Thai Airways is de populairste vliegmaatschappij die volgens onze gegevens regelmatig van België naar Nan vliegen. Je kunt vluchten vinden naar Nan met deze vliegmaatschappij en andere vliegmaatschappijen die vanaf België vliegen.


Start met het plannen van je reis naar Nan


Waarom zou ik momondo gebruiken?

momondo verzamelt al je vluchtopties op één plek. Vervolgens kun je ze filteren om de perfecte vlucht te vinden naar Nan. Met momondo bespaar je tijd en misschien zelfs geld voor je trip.

Ja. Met momondo kun je de resultaten voor vluchten naar Nan filteren en alleen de vluchten bekijken met een flexibel boekingsbeleid.

momondo helpt je de beste vlucht naar Nan te vinden met filters om je vluchten te beperken tot degene die overeenkomen met je criteria. Je kunt vluchten selecteren op basis van verschillende factoren, zoals prijs, vertrek- en aankomsttijden, luchthaven en vliegmaatschappij.

Ja. momondo kan vluchtprijzen naar Nan bijhouden en het je laten weten wanneer ze veranderen. Voer een zoekopdracht uit om de prijsalert in te stellen. Je hebt alleen een geldig e-mailadres nodig.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Flexibel reizen
momondo begrijpt dat je flexibel wilt blijven en we hebben een filter speciaal voor vluchten zonder wijzigingskosten.
Inzichten van experts
Datagestuurde statistieken zodat jij een goede vluchtdeal vindt! Van de goedkoopste vertrektijd tot hoe ver van tevoren je moet boeken.
Prijs Alerts
Volg de prijs van je gewenste vluchtroute en ontvang een notificatie als deze verandert.